Şimdi Ara

21 m2 1,90m petek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Evimin salonu 21 m2 1,90 lık paralel bağlantılı tek petek var.Kuzeydoğu yön, en üst kat izalasyonsuz. 1,5m den büyük peteklere çapraz bağlantı konusunu biliyorum.Benim sıkıntım petek çok güzel ısınmasına rağmen oda ısınmıyor.Söz konusu izalasyonu bütçemden dolayı seneye yaptıracam.İzalasyonla ilgili cevapları geçebiliriz.Bugün bir tesisatçı rekorlarla 1 m. daha petek eklememi ve alttan giriş çapraz alttan çıkış yapmamı söyledi.Bende ona üstten giriş çapraz alttan çıkış olmuyormu dedim.Olur dedi ama kesinlikle böyle yap, çok ısı kazancın olur(ısınan su altttan yukarıya doğru daha iyi ısıtır) dedi.Elimde de petek olduğu için ekletmek istiyorum ama üstten giriş alt çapraz çıkış yapayım diyorum.Yorumlarınızı bekliyorum...

• Basfates kullanıcısına yanıt
    Alttan giriş - karşı alttan çıkış en verimsiz bağlantı türüdür, birde ilave bağlantı yapacağınız için kesinlikle çapraz bağlatın.

21 m2 1,90m petek

Örnek petek ilavesi (çapraz bağlı):

21 m2 1,90m petek
     21 m2 1,90m petek
     21 m2 1,90m petek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 15 Aralık 2014; 17:40:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Alttan giriş - karşı alttan çıkış en verimsiz bağlantı türüdür, birde ilave bağlantı yapacağınız için kesinlikle çapraz bağlatın.

21 m2 1,90m petek

Örnek petek ilavesi (çapraz bağlı):

21 m2 1,90m petek
     21 m2 1,90m petek
     21 m2 1,90m petek

SAYIN ZEBZA USTA NERELERDEYDİNİZ.GÖZLERİMİ YOLLARDA KALDI.HOŞ GELDİNİZ.

• Teeşekkür ederim.Bide 13,5 m2 alan yatak odasında 50 cm genişliğinde yerim var.kaç m uzunluğunda ve genişliğinde dik petek koyabilirim.Çok teşekkürler
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk Sayın Demirciefe, protestomuz sona erdi geri döndük.
    33-PKKPKP 500x900mm koyabilirsiniz.

21 m2 1,90m petek

http://ruznet.com/emkoisi/index.php?option=com_content&view=article&id=60:tip-33-pkkpkp-2&catid=12:urunlerimiz&Itemid=369&lang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 15 Aralık 2014; 23:30:15 >

• Zebza kullanıcısına yanıt
    Çok teşeküürler bilgiler için
    Rica ederim, alttaki resimden 33-PKKPKP hakkında daha detaylı teknik bilgi alabilirsiniz.

21 m2 1,90m petek
  • Hocam 500x900 az gelir dedi bir firma.500 x 1800 yada 2 tane 500x900 koy dedi.isinmaz ilik durur dedi.bendehttp://www.pratikisinma.com/500-pp-linea-dik-panel-radyator.html 1400 luk yada 1500 luk olurmu diyorum.hesabini bilmedigimden bunu düşündüm.yardimci olabilirmisiniz tesekkur ederim.kalorifer tesisatimin eve girisi bu odadan oldugu icin yani ilk petek oluyor.izalasyonsuz cati kati bati gunes aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Linkteki 500x1600 PKKP tipi dikey petek fazlası ile yeterli olur. Benim size söylediğim 500x900 PKKPKP tipi olduğundan yetersiz olmazdı ama kalın olduğu için rahatsız olabilirsiniz.

http://www.emas.com.tr/tr/urun/detay/4034/standart-dikey-panel-radyator

Not: İzmir'de yaşadığınızı varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 17 Aralık 2014; 13:35:24 >
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Üstad sağol Allah razı olsun yaklaşık 2000 kcal/h lık petek oluyordu, verdiğiniz linkteki yeterli olur.Çok teşekkür ederim.
    Allah cümlemizden razı olsun, yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.