Şimdi Ara

21 Temmuz saat 14,00 dan beri çözülemeyen sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir zeka sorusu.Benim zekam yeterli olmadı ki bunca zamandır çözemedim.

Öğretmen Lisesi Mezunuym.Ygs 5 öğretmenlik ek puanı ile birlikte puanım 419 okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama ek puanlı olduğu için sıralamamı bilmiyorum ,sayısalcıyım.

Sayısalcı düz liseli bir arkadaşımın alan dışı ygs puanı 419 sıralaması da 71 bin.
    Bir diğer sayısalcı arkadaşımın alan dışı ygs puanı 417 sıralaması 73 bin ve alan içi ygs puanı 429 sıralaması 66 bin.

Benim ekli puanımın 419 olduğunu hatırlatarak soruyorum şimdi benim sıralamam kaç bin civarı oluyor.Yardımcı olabilecek zeki bir arkadaş var mı.Aslında basit gözüküyor ama çok zor bir soru emin olun.

• yukarıı
  • aynştaynlaar
  • ek puanlı sıra ile öbür sıraları kıyaslayamassın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıHanedanı -- 26 Temmuz 2011; 19:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

ek puanlı sıra ile öbür sıraları kıyaslayamassın .

soruyu anlamamışsın.
  • arkadaşım sen o bölümü ekli puanın ile tercih edemiyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

arkadaşım sen o bölümü ekli puanın ile tercih edemiyomusun?

Ek puanımla tercih ediyorum zaten ama benim öğrenmek istediğim ek puanlı sıralamamın 0,15 li sırada kaça geldiği.Öğretmen liseliler anlar ne demek istediğimi.
  • Ek puanlı sıralaman puanının sağında yazması lazım. Benimkinde yazıyor.
  • AOBP yaz bakalım, yardımcı olmaya çalışalım.
  • sınav sonuç belgende bulunan aobp ni 0.06 ile çarp puanından çıkar ek puansız puanını bulacaksin oradan sıralamani çıkartırsin .0.06da 0.21-0.15 den geliyo aradaki fark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

sınav sonuç belgende bulunan aobp ni 0.06 ile çarp puanından çıkar ek puansız puanını bulacaksin oradan sıralamani çıkartırsin .0.06da 0.21-0.15 den geliyo aradaki fark

Ek puansız ham puanımı biliyorum zaten.Çünkü ek puan olarak 23 puan geliyor.Benim öğrenmek istediğim bu değil.Ek puanımla yerleşeceğim için bu 419 puanımı düz lisede alan birisi kaçıncı olmuş sorum o.Aslında sayısalcı olan ve 419 alan içi puanına sahip bir arkadaş sıralamasını yazsa iş çözülecek.Kimse yardım etmediği için eldeki verilerden(bu puana yakın arkadaşların sıralamasından) sıralamamı tahmin etmeye çalışıyorum.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.