Şimdi Ara

21 yaş sizce geç mi? [Yorumlara ihtiyacım var, ağlamak üzereyim] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağı yukarı aynı sorunlar bende de var

kilo sorunu bi arkadaşım 4-5 ayda baya kilo verdi benden beter durumdaydı şuan çok iyi durumda kilo felan kalmadı zayıflamak mümkün.

diş konusu aynı sorun bende de var korkmasam yaptıracağım yaş bence geç değil.

meslek konusunda şuan okuduğundan daha iyisi varsa o yöne yönel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 11 Kasım 2011; 19:55:25 >
  • Çok geç dostum, artık bir ayağın çukurda sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyusufy

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Rickode

Arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim, bu güne kadar çok hata yaptım ve bir sürü keşkelerim var hayatla ilgili. 21 yaş bu işleri düzeltmek için sizce geç bir yaş mı? Resmen psikolojim bozuldu

Diş problemim var bayağı bir, tel taktırmada geç mi kalmışım?
    3 senedir aşırı kiloluyum, gençliğim kilolu mu geçmiş oluyor sizce?
    Kültürel hiç bir aktivitem yok, sizce edinmek için geç mi?
    Kız arkadaşım hiç olmadı, muhabbetim olan kız da olmadı, sizce geç mi?
    OKB hastasıyım, tedavi olmadım ama olmayı düşünüyorum. Bu 16-17 senelik bir mevzu, yani kendimi bildim bileli takıntılıyım. Sizce bu tedaviyi olmak için geç mi, yoksa karakter oturmuş artık elleme mi dersiniz.
    Ailemin yanında okumayı sevmiyorum ve aynı zamanda bölümümden tiksiniyorum. Sizce bölümü bırakıp başka bir bölüme gidip hayata 2 sene geç başlamak çok geç olur mu?

Yukarıdaki herşeyi bu günden sonra düzeltebilir miyim arkadaşlar, çok miktarda yoruma, tavsiyeye ve en önemlisi motivasyon ve morale ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim şimdiden.

HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL...

+∞
    bir de bölüm ne ?

Selçuk Ünv. İnşaat Mühendisliği 1.Sınıf

Adayı'yım. Yakında İnşAllah

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

Geç desek ne yapacaksın? 70 yaşına kadar oturup ölmeyi mi bekleyeceksin?

Konudaki en çarpıcı yorumdur,diğerlerine bakma bile sadece bu yorumu oku,inan o zaman neyin ne olduğunu daha iyi kavrayacaksın.
  • Geç desek yapmayacak mısın? Demek ki önemli şeyler değilmiş aynen devam et.
  • daha yolun başındasın ;)
  • Hiçbirşey için geç değil ki.

Hepsi düzeltilebilir sorunlar.
  • 16 yaşındayım. Kızlar benden nefret ediyor. Pek sevilmiyorum, ama arkadaşlarım var. Ve istediğim zaman kız arkadaş yapabiliyorum. Problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rickode

Arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim, bu güne kadar çok hata yaptım ve bir sürü keşkelerim var hayatla ilgili. 21 yaş bu işleri düzeltmek için sizce geç bir yaş mı? Resmen psikolojim bozuldu

Diş problemim var bayağı bir, tel taktırmada geç mi kalmışım?
    3 senedir aşırı kiloluyum, gençliğim kilolu mu geçmiş oluyor sizce?
    Kültürel hiç bir aktivitem yok, sizce edinmek için geç mi?
    Kız arkadaşım hiç olmadı, muhabbetim olan kız da olmadı, sizce geç mi?
    OKB hastasıyım, tedavi olmadım ama olmayı düşünüyorum. Bu 16-17 senelik bir mevzu, yani kendimi bildim bileli takıntılıyım. Sizce bu tedaviyi olmak için geç mi, yoksa karakter oturmuş artık elleme mi dersiniz.
    Ailemin yanında okumayı sevmiyorum ve aynı zamanda bölümümden tiksiniyorum. Sizce bölümü bırakıp başka bir bölüme gidip hayata 2 sene geç başlamak çok geç olur mu?

Yukarıdaki herşeyi bu günden sonra düzeltebilir miyim arkadaşlar, çok miktarda yoruma, tavsiyeye ve en önemlisi motivasyon ve morale ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim şimdiden.

En büyük hatan keşkelerle yaşaman. Hayatta herşeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum ki bu yüzlerce kez başıma geldi. Yaşadığın kötü bir olay ilerideki kararlarını etkiliyor ve daha iyi sonuçlar alıyorsun.
    Hangi bölümde okuyorsun bilmiyorum ama memnun değilsen gir öss'ye dene kazanırsan başka bir bölüm değiştirirsin. Ben 23 yaşındayım ünide 4. bölümümü okuyorum. Beğenmediğin bölüm okumak kadar berbat birşey yok.
    Kız arkadaşın olmamasının nedeni özgüven eksikliği olabilir. Bunun için ilk önce yakın dostların haricinde erkek arkadaş edinmeyeceksin. Bu kuralı katı bir şekilde uygulaman lazım. Doğal olarak kız arkadaş edinme yollarına başvurmak zorunda kalırsın.
    Sağlık konusunda tedavisi olan hastalıkların için bir an önce doktora git.
    Özet geçmek gerekirse hiçbirşey için geç değil. Önemli olan hayatta mutlu olmak.

• kilo hallolur , kültürel aktiviti de hallolur , hastalık hakkında bilgim yok istemeden ömür boyu bir işi yapacağına 2 yıl kayıp değildir .
  •  21 yaş sizce geç mi? [Yorumlara ihtiyacım var, ağlamak üzereyim]

izle gel
  • ben hayata atılmak için 21 yaşı bekliyorum sen geç mi diyorsun
  • La ne kadar umutsuzsunuz ya.

Bu yeni nesil hep böyle.Benim anam dişlerini yaptırıyor bu yaşında.
  • Geri kalan hayatında mutlu olmak için tedavi olmalısın,istediğin bölümü okumalısın ve kilo vermelisin.21 yaş hiç bir şey için geç değil
  • git idareden geç kağıdı al gel bakalım
  • bende 17 de düzeltmiştim bunları,kg ,sevgili,kg vermekte hiç sorun değil,jinekomasti çıkmasında benim gibi
  • Sadece diş teliyle ilgili bir yorumda bulunacagım..
    benimde yaş 21
    üni öğrencisiyim ve dişlerim gerçekten çok kötü. söyle örnek vereyim 11 e 11 maç yapıyorlar kendi aralarında o kadar birbirlerine girmişler :) ama ben bu halimle cok mutluyum o yüzden dert etmezsen eger kimse dert etmez. bundan dır ki çevremde de hiç bir sıkıntı olmuyor. kız arkadaşlar sevgili veya erkek arkadaş konusunda.
    yeterki sen pozitif ol ve kendinle barışık ol :)
  • Abi sen benim eski halimi görsen korkarsın emin ol ;) 18 yaşındayım 145 kilodan yaklaşık 7-8 ayda 103 kiloya düştüm.Her akşam sadece 1 saat ayırarak yaptım bu işi...Her akşam 1 saat gta 4 liberty city oynayacağıma gittim adam gibi sporumu yaptım yaşın 21 mîş neresi geç ki?BENÎM 7-8 AYDA HAYATIM DEĞÎŞMÎŞ SEN NEDEN BAHSEDÎYORSUN ABÎ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat

ben hayata atılmak için 21 yaşı bekliyorum sen geç mi diyorsun
    Ben 21 yaşındayım, halâ hayata atılamamışım. 17-18 yaşındaki dizi oyuncularını gördükçe tepem atıyor.
  • Geç diye düşündüğün zaman geçtir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.