Şimdi Ara

21 yaş sizce geç mi? [Yorumlara ihtiyacım var, ağlamak üzereyim] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amy lee.
  • ben 22 yaşımda taktım teli
  • Yarın öleceğimi bilsem yine bugün OKB için tedavi olurum,öyle illet bir hastalık.Kişilik oturmasıyla alakası yok,çok etkili ilaçlar var ne eski kişiliğini bırakıyor ne de takıntı.Beklemeden yardım al o konuda.
  • Hayatını zehir edeceğine bir yerlerden başla örneğin bir spon salonuna kayıt ol kilolarını ver telini taktır.Birşey olmaz bende çenelik tel damak falan derken kaç sene çektim Allah'a şükür şimdi güzel gözüküyor.Bölümünü gerçekten sevmiyorsan yeniden başka bir bölüme git.Daha 21 yaşındasın.Ama en önemlisi ilk önce bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
  • yahu olunsuz düşünme ne geçi hayatı doya doya yaşama zamanın tam. Sakın askere gideyim falan deme daha erken bence. Ben şahsen 20 yaşındayım ve gençliğimi yaşamadan gitmek istemiyorum. Gece okulum var ve işçiyim uzun zamandır çalışıyorum. Mutsuz olmak yerine mutlu olmak için nedenler ara
  • Yaş 21 daha yolun başı...
  • Yaşın daha çok genç dostum Hiç bir madde için geç değil inan bana
    - şuan 22 yaşında dişi telli arkadasım var.
    - Okb hastası+ panik atak hastası asker arkadasım vardı ilaçlar çok iyi geliyor diyordu.
    - Bölümünü değiştirebilirsin 25-26 yaşında hala ünide olanlar var.
    - Kilo konusunda bilgim yok ama Herşey senin elinde istersen olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 13 Kasım 2011; 17:25:20 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54486938/mpage_2/f_/key_//tm.htm#54526884

Konuya bakmanı tavsiye ederim öncelikle.

Hiçbir şey için geç değil. 21 yaş erken bile sayılır. Ben bu yıl 21. yılımı bitiriyorum hayatta, düzene sokmaya başladım kendimi.
  • Kilo ve tel konusunda taktik veriyim bende aynı sorunları yaşadım.Yaşın 21 olmuş tel taktırıcaksan özel hastanelerde yaptırıcaksın mecburen en az 3 milyarı gözden çıkarman gerekiyor tedavi için tedavide ortalama 2 yıl sürer, ayda bir kontrole gidersin ortodontistin yanına.Kilo içinde iyi bir diyete girmen lazım karbonhidrat ve yağ alımını azaltıp günlük 45 dakka kardio yaparsan sonuca ulaşırsın.
  • kardeşim sen ne okudun son zamanlarda. onların yanına bir de cezmi ersöz'ü falan ekle
    21 için geç mi kaldım diyor adam ya. neye başladın ki geç olsun. millet uzatmaları oynarken neler neler yapıyor, sen ne diyorsun.
  • Hiç bisey için geç degil bence, önemli olan bunlari farketmek ve olumlu yönde kendini gelistirmek, mesela spora baslaya bilirsin en basta. Ama en önemlisi kendine güvenmendir.Güvenini yitirme. Kendine çeki düzen ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

Yarın öleceğimi bilsem yine bugün OKB için tedavi olurum,öyle illet bir hastalık.Kişilik oturmasıyla alakası yok,çok etkili ilaçlar var ne eski kişiliğini bırakıyor ne de takıntı.Beklemeden yardım al o konuda.

Kişiliği değiştirir mi dersin, çünkü değişmesini istemediğim düşüncelerim var. Bir de zekayı etkiler mi antidepresan ilaçlar, bilgin var mı?
  • hayatta bir şeyler yapmak için asla geç değildir.

kendimden utandım ya bu nasıl bir cümle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

21 yaş sizce geç mi? [Yorumlara ihtiyacım var, ağlamak üzereyim]

izle gel

bu filmi izle ama hem kulturel aktivite olur :)
  • Hiçbir şey için geç değil arkadaşım.

Ben 8 sene sigara içtim 8 ay oldu bırakalı. Çok çok paralar harcamaya gerek olmadan yapılacak bir dünya aktivite var. Kendini şartla. Her gün yapamasan bile haftada bir kez değişik bir aktivite yapacağım diye.
    Mesela yaşadığın şehrin gezilmesi gereken yerlerini sor soruştur haftada bir gezi düzenle.

Mesleğini severek yapan insan sayısı azdır. Zamanla alışırsın ancak yapmak istemezsen değiştir bölümünü de.

Ben 1.80 boyunda 105 kiloyum. Yarından itibaren başlıyorum diyete. Zor oluyor ama kafana koyduktan sonra halledilmeyecek birşey yok.
  • tel taktirirsan kilo verirsin :) bende 21 yasindayim lise1 de taktim zor bi islem agrisi cok oldu bol corba ictim ama iyiki takmisim ,bu sayede kiloda verirsin :) kiz konusunda benmde duzenli bi iliskim olmadi elbet bi gun o da olacak .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rickode

quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

Yarın öleceğimi bilsem yine bugün OKB için tedavi olurum,öyle illet bir hastalık.Kişilik oturmasıyla alakası yok,çok etkili ilaçlar var ne eski kişiliğini bırakıyor ne de takıntı.Beklemeden yardım al o konuda.

Kişiliği değiştirir mi dersin, çünkü değişmesini istemediğim düşüncelerim var. Bir de zekayı etkiler mi antidepresan ilaçlar, bilgin var mı?

Zeka ile hiçbir olumlu-olumsuz etkileşimi yok.Biraz fazla uyku yapar,öğlen uykusu uyumak durumunda kalırsın,okadar.

Kişilik değişimi derken büyük şeyler beklemeyin.Yani asosyal veya introvert (içe kapanık) isen ve bu asosyalliğin obsesyonlardan dolayı daha da derinleşiyorsa şöyle faydası olur;önün açılır.
    Yani birden sosyal aktif,ortam maymunu haline gelmezsin,ama o yöne doğru gitmen için engeller kalkar,çekingenlik hafifler,konuşma isteği,insanlarla etkileşimde bulunma isteği oluşur.
    Eğer bu fırsatlardan faydalanır ve yaşam tarzını o yönde değiştirirsen uzun vadede kişiliğin değişebilir.
    Benim durumumda mesela 6 ay gibi bir süre içinde çevreden çok olumlu yorumlar aldım,çok değiştiğim konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 14 Kasım 2011; 10:27:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grfxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Rickode

Arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim, bu güne kadar çok hata yaptım ve bir sürü keşkelerim var hayatla ilgili. 21 yaş bu işleri düzeltmek için sizce geç bir yaş mı? Resmen psikolojim bozuldu

Diş problemim var bayağı bir, tel taktırmada geç mi kalmışım?
    3 senedir aşırı kiloluyum, gençliğim kilolu mu geçmiş oluyor sizce?
    Kültürel hiç bir aktivitem yok, sizce edinmek için geç mi?
    Kız arkadaşım hiç olmadı, muhabbetim olan kız da olmadı, sizce geç mi?
    OKB hastasıyım, tedavi olmadım ama olmayı düşünüyorum. Bu 16-17 senelik bir mevzu, yani kendimi bildim bileli takıntılıyım. Sizce bu tedaviyi olmak için geç mi, yoksa karakter oturmuş artık elleme mi dersiniz.
    Ailemin yanında okumayı sevmiyorum ve aynı zamanda bölümümden tiksiniyorum. Sizce bölümü bırakıp başka bir bölüme gidip hayata 2 sene geç başlamak çok geç olur mu?

Yukarıdaki herşeyi bu günden sonra düzeltebilir miyim arkadaşlar, çok miktarda yoruma, tavsiyeye ve en önemlisi motivasyon ve morale ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim şimdiden.

En büyük hatan keşkelerle yaşaman. Hayatta herşeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum ki bu yüzlerce kez başıma geldi. Yaşadığın kötü bir olay ilerideki kararlarını etkiliyor ve daha iyi sonuçlar alıyorsun.
    Hangi bölümde okuyorsun bilmiyorum ama memnun değilsen gir öss'ye dene kazanırsan başka bir bölüm değiştirirsin. Ben 23 yaşındayım ünide 4. bölümümü okuyorum. Beğenmediğin bölüm okumak kadar berbat birşey yok.
    Kız arkadaşın olmamasının nedeni özgüven eksikliği olabilir. Bunun için ilk önce yakın dostların haricinde erkek arkadaş edinmeyeceksin. Bu kuralı katı bir şekilde uygulaman lazım. Doğal olarak kız arkadaş edinme yollarına başvurmak zorunda kalırsın.
    Sağlık konusunda tedavisi olan hastalıkların için bir an önce doktora git.
    Özet geçmek gerekirse hiçbirşey için geç değil. Önemli olan hayatta mutlu olmak.

hangi bölümlere yerleştin daha önce

• hiç geç değil bu okb abartılı derecede değilse sorun oluşturmaz.bende de biraz var eşyalarıma dokundurmuyorum ,odama kimseyi sokmuyorum vs ama dr verdiği ilaçlarda bütün gün malak gibi yatırmaktan başka bir işe yaramıyor bende içmiyorum.zayıflamaya çalış diyetisyene gidebiliirsin mesela.bende ailemin yanında okuyorum aileyle aynı evde lise düzeninden farksız üniversite okumak.diş hallolur.kız arkadaşı bu kadar önemseme olacağı varsa olur tekrar hazırlanmaya gelince sırf ailemle aynı ilde üniversite okumamak için bile tekrar hazırlanırım
  • kardeş karıya git açılırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.