Reel bir kıza/kadına aşık ol konu sahibi. Oyun karakterine aşık olmak nedir allasen. Şaka gibi. Zamanında atari salonlarında Chun-Li'ye aşık olanları gördü bu gözler. Rahmetle anıyoruz kendisini. Ateş ediyor gerçi halen. Gelde.... neyse ne la. Kasandra heeeee oldu. |
21 YAŞINA GELDİM PC OYUNLARINDAKİ KADINLARA AŞIK OLUYORUM (2. sayfa)
-
-
bu nası hocam ayarlim mi
-
yok sevmedim bunu ama tomb raider olur shdow daki karakter daha bi güzel mimkleri daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyi birisiydimbu nası hocam ayarlim mi
Bu bana bakmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: rocketraccoonbenimde erkeksi kızları severim acaba gizli gaylık mi var ?
Sanmam hocam en azından benim sebebim farklı olabilir. Kadınlardaki duygu olayı daha güçlü bu da zorluk ve sertlik ile birleşince bu beni cezbediyor belkide. "zorluklarla uğraşan duygusal mağdur ama güçlü karakter" olayı. Tabi biraz uydurmuş olabilirim.
-
benimde 2 tane var biri Mass effect 2 de oyuna katılan Miranda Lawson
Diğeri Witcherdan Triss
-
Oha :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sayko RGBReel bir kıza/kadına aşık ol konu sahibi. Oyun karakterine aşık olmak nedir allasen. Şaka gibi.
Zamanında atari salonlarında Chun-Li'ye aşık olanları gördü bu gözler. Rahmetle anıyoruz kendisini. Ateş ediyor gerçi halen. Gelde.... neyse ne la. Kasandra heeeee oldu.
bacaklar fotomontaj gibi :D
-
acilen bu oyunu bana söylemen gerek usta... 4 yıldır arıyorum sonunda fotosunu bile gördüm ya aslında rahat ölebilirim ama yine de adını biliyorsan... sana zahmet
NOT: STREET FIGHTER DEĞİL YAW PVE OYUNUYDU AGA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 26 Eylül 2020; 17:56:36 >
-
Zihnen çocuk birisinin veya çocuğun yapacağı bir şey değil ki bu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahkaha patlattım hocam sert olmuş biraz dümdüz girişmişsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
bu kadının tipi ossuruğa benziyo hocam naptınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 9 Şubat 2021; 11:18:24 > -
Sen sasi misin
fsdhgdfskşlhnjdflkshjkgşhjpkşfg
haykırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Sen sasi misin -
Witcher 3 oynadınmı bilmiyorum ordaki yeneffer ve triss görme ozaman sen :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X