Kendime uygun bir yaşantı da bulamadım
DH'nin melankolik üyelerine selamlar. Sizlere özel bir video ile karşınızdayım:
Kısmi zamanlı çalışma hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Ankara üniversitesi, fizik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Son zamanlarda maddi yetersizlikler sebebiyle bugün kısmı zamanlı çalışma hakkında bilgi edinip başvuruda bulundum. Başvurudan sonraki süreç nasıl işliyor, daha önce kısmı zamanlı çalışma katkısı almış arkadaşlar var mı? Kendileri için başvuru süreci nasıl oldu anlatabilirlerse sevinirim.
Direk ve direkman
Evet arkadaşlar, de-da eklerini ayrı yazan, şey kelimesini ayrı yazan onca insan gördüm, fakat çoğu direk veya direkman kelimelerini kullanıyordu. Hadi direk kelimesi neyse de direkman nedir arkadaşım? Spiderman, superman gibi süper kahraman filan mı? Dı nı nı, direkman!
Neyse arkadaşlar eğer siz de bu iki kelimeyi kullanıyorsanız çabuk bırakmanızda fayda var. Direkman diye bir kelime yoktur. Direk kelimesinin doğru yazımı da direkt kelimesidir.
Umarım bilmediğiniz bir şeyi açıklayabilmişimdir, teşekkürler...
|
Konudışındaki bazı arkadaşlar
Gizemli Şarkı - Like The Wind
Dinleyenlere sanki daha önce dinlemişler hissini oluşturan, hangi grup tarafından veya kimler tarafından üretildiği bilinmeyen gizemli şarkı.
Videodaki şarkı, bir internet kullanıcısı tarafından 1984-1986 yılları arasında Almanya'da bir radyo yayınından kaydedilmiş.
Birçok insan bu müziği kim(ler)in ürettiğini yıllarca aramış fakat bulamamıştır.
Türk Telekom VDSL İnternet Kurulumu Randevu Gecikmesi
|
|
AM3+ Soket En Ucuz Fiyata Anakart Arıyorum
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Fizik, Roket Bilimi, DotA 2
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 788
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.927 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.123 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic