|
Türk Telekom VDSL İnternet Kurulumu Randevu Gecikmesi
-
-
Türkçe az laf çok iş
Telekomca az eleman çok iş çok para -
Güncelleme: Bugün Türk Telekom'dan geldiler ve kurulum işlemini tamamladılar. İnternet, kurulumdan bir yarım saat sonra kadar bağlandı. -
kaç mbit paket aldınız? hızınız kaç geldi? memnun musunuz ? -
Üniversiteli Kampanyası ile 12 ay taahhütlü 16 mbit sınırsız aldım, aylık 84+14TL gibi bir ücreti var yanlış hatırlamıyorsam. 14TL, modem ücreti.
Şuan 1 hafta kadar oluyor kullanalı. Şimdilik bir sıkıntı göremedim. Memnunum diyebilirim.
-
VDSLde 16mbit satmak da nasıl bir vizyonsuzluktur? Ben 75 liraya 100 mbit alırken sizin daha yüksek fiyata 16mbit almanız? Adaletsizlik
-
Haklısın hocam. Biraz saçma oldu ama çok hıza da ihtiyacım yok ya, hızlı kurulum olsun diye buradan bağlattım. 1 haftada geldiler, en azından :D
-
Yani Turknet de bağlardı 1 haftada :)
-
TT kadar stabil olmaz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: physFx
Güncelleme: Bugün Türk Telekom'dan geldiler ve kurulum işlemini tamamladılar. İnternet, kurulumdan bir yarım saat sonra kadar bağlandı.2. Randevuyu da cagri merkezini arayıp mi aldınız
-
Aynen hocam, randevu süresi geçtikçe sürekli randevu aldım. Onların aslında arkaplanda farklı bir sıra sistemleri varmış, EBA'dan ötürü karışıklık oluyormuş. Ondan sürekli randevu alın dediler bana, ben de öyle yaptım. Randevu tarihi geçtikçe müşteri hizmetlerini arayıp randevu alabilirsin hocam. Bir gün gelirler :D Ama İstanbul gibi yerlerde bu işlem biraz daha uzun sürüyor. Şikayetvar'da okudum, İstanbul'dan birisine 15 gün randevu süresi vermişler, haliyle gelmemişler ve 15 gün daha süre vermişler... Böyle şeyler olabiliyor sanırım.
-
Aynısı bizim yazlıkta da olmuştu. Sezon başında bütün yazlıkçılar kurulum yaptırdığı için bize 15 günde gelmişlerdi
-
Aynen hocam, açıkçası 30 günde kuracak olsalardı hiç almazdım. 30 gün beklenmez ya :D
-
Sanırım en hızlı kurulum yapan kablonet
-
Olabilir hocam, ben Türk Telekom hariç hepsine baya uzağım hocam :D
Kablonet'te bağlama süresi ne kadar oluyor?
-
Bizim evde kabloTV var, bazen bozuluyor arıyoruz 2 saat içinde gelir tamir ediyorlar. Ben hızlı çalıştıklarını düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X