Bildirim
21 YAŞINA GELDİM PC OYUNLARINDAKİ KADINLARA AŞIK OLUYORUM (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Metal Gear Solid ten Quiet. Zaten Hollandali bir aktress in gercek yuzunu yansitmislar.
Tabi ben sizin gibi is hayalde birakmadim. Hatunla Quiet fantazisi yaptim. Benzer kiyafet sac makyaj ayarladi, ince siyah kulotlu corabi yirta yirta yaptik su sekli asagidaki gibi.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
böyle birşey daha önce de duymuştum sanırım hastalık ama dikkatli olmak laızm
-
Ben de Cyberpunk 2077'de Arasaka holdingin sahibinin kızının poposunu yarım saat izlemiştim. O beyaz streç elbise içinde ışıl ışıldı. Çok takma geçer
-
Ağır loserlık bu . Acilen kendini tokatlayıp gerçek hayata dön
-
Aslında tiplerini değil oyunlardaki davranışlarını seviyoruz. Mesela Kara’nın çocuğa sahip çıkışı, anaç yapısı beni kendine çekti :)
Triss Merigold gibisini bulsam evlenirim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bundan tırsıyorum -
-
Yapma bunada kalkma -
quote:
Orijinalden alıntı: rocketraccoon
Yapma bunada kalkmayıl 1998 yokluk vardı.
-
Ozamab kalk -
yokmu daha olan
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 18:10:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: White Death
Bir bakmışsın oyun karakterine ilgi duyuyorsun bi bakmışsın futa fetişin varÇok tehlikeli. Sokma adamın kafasına şöyle şeyler :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X