Şimdi Ara

21 yaşında üniversite,yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben bu forumda yeni sayılırım.97liyim.2015teki sınavda 70 bin oldum.Hedef tıp diş olduğu için 1 sene mezuna kaldım.Mezun senemde de maalesef 30 binde kaldım ve ani bir kararla inşaat müh. yazdım .Keşke bir sene daha mezuna kalsaydım ama olan oldu.21 yaş tıp diş için geç bir yaş mı.seneye tıp için hazırlansam mı ya da çok sene kaybı olmaması için itü inşaat için mi hazırlansam.Tıpta da tus diye bela var,mecburi var.Bu kadar sene kaybından sonra değer mi? Kafam çok karışık sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.şimdiden sağolun.

• Niye değmesin ki sanki gireceğin yerde herkes 18 yaşında olacak. Kaldı ki sen onlardan 3 yıl yaşlı ol ne var yani :D
  • ha 18 ha 21 mi ne fark eder ki .

geçen gün hacettepeden 9 yılda mezun olan birini gördüm , böyle çok var . farz et ki okulu uzattın . ya da tus'u ilk senesinde kazanamayanlar oluyor . arayı kapatırsın .
  • knk sen tam ne istediğini bilmiyosun bence tıpa gitsen yine huzur bulamıycan bence biraz kafanı dinle ne istediğini iyice düşün
  • Hocam afedersin yaş konusuna çok takılıyorum da ben kasım 96lıyım ben 20 yaşındayım sen nasıl 21 oluyosun yahu ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamerbunny

Hocam afedersin yaş konusuna çok takılıyorum da ben kasım 96lıyım ben 20 yaşındayım sen nasıl 21 oluyosun yahu ? :D

arkadaş bu yıl hazırlanacak seneye başladığında 21 ya onu demek istemiş
  • değer tabi ömrün boyunca o işi yapıcaksın sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla biraz öyle gibi kardeşim ne yapsam pek mutlu olamiyorum.yaptığım hatalar büyüyor gözümde.'keşke söyle böyle yapsaydim fln 'diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    Şu an 20 yim kardeşim seneye 21 olcam

• quote:

Orijinalden alıntı: reagent97

Valla biraz öyle gibi kardeşim ne yapsam pek mutlu olamiyorum.yaptığım hatalar büyüyor gözümde.'keşke söyle böyle yapsaydim fln 'diye

aynen bende öyleyim zaten bende 2.sınıf terkim bu yıl tekrar girdim 25 30k arası gelcek napcam bilmiyom kara kara düşünüyom :D
  • ki itü inşaat varsa aklında boşver devam et zaten okudugun okula 30k ile girmişin kötü okul değil enerjini okul derslerine falan harca senin benim yaşımdakiler evleniyo :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berryrreb

ha 18 ha 21 mi ne fark eder ki .

geçen gün hacettepeden 9 yılda mezun olan birini gördüm , böyle çok var . farz et ki okulu uzattın . ya da tus'u ilk senesinde kazanamayanlar oluyor . arayı kapatırsın .

Haklısın hocam da hep kötü senaryolar geliyo aklıma

• üniversiteye başlamışsın tekrar ygs-lys maratonu seni psikolojik anlamda çok yıpratır bence bölümüne devam et
  • Hiç aklımda mühendislik yoktu hiç de arastirmamistim.sonuç kötü gelince bi sinirle yazdık işte

• zorlukları tabi var ama sanırım siz gerçekten tıp istemiyorsunuz . ya da şöyle söyleyeyim çekeceğiniz zorlukları göze alacak kadar istemiyorsunuz . kafanız karışık gibi geldi bana . iyice düşünün yanlış bir karar vermeden önce . okulu bırakıp sınava girenlerle konuşabilirsiniz sizi nelerin beklediğini öğrenmek için .
  • başkan ben de 19 yaşındayım mezuna kaldım üstüne hazırlık falan benim de 21 e denk gelecek yapacak bir şey yok şu anki halinden memnun değilsen seni ne mutlu edecekse onu yap
  • 68 kiloydum 81 kiloyum 4-5 tel beyaz attı saçım, istediğimi aldım mı hayır :D
  • sanırım beni anlatmışsın 21 oldum itü inşaat ve tıp ta tutacak gibi . Ama inşaatı sevemedim bir türlü . Sonuçlar gelsin değerlendiricem . O açıdan pekte dert etme sevdiğine git yani .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ara ygs lys felan hiç yıpratmadı beni 4 ay felan çalıştım . Onları da başka şeyleri de kafana takma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu tus fln korkutuyo beni mecburi hizmet askerlik aileye yük olmak da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seabreeze -- 7 Temmuz 2017; 22:58:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.