Şimdi Ara

21 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen bu kadar kafanda büyütüyorsunya ilk ilişkinden sonra pişman olacaksın... Umarım zinaya düşmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan daha normal ne olabilir ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su dunyada zina kadar guzel bir sey yok.

• Ben de 23 yaşına girdim geçenlerde, ben de henüz ilişkiye girmedim. Defalarca fırsatım oldu ama ben sevebileceğim biriyle birlikte olmak istedim. Çok şükür o kişiyi de buldum sonunda. 6 aydır çıkıyoruz, henüz ilişkiye girmedik. Acelemiz de yok. Cinsel ilişki basit birşey, sen duygusal bir ilişki bulmaya bak öncelikle. Yok illa ben işimi göreyim diyosan para biriktir rusa git işini hallet onudamı ben söyleyim.
  • Aniden gelen herkes sevişiyor bir biz böyleyiz hissi
  • Arkadaş sana şunu söyleyeyim. Bende de para çok. Bana da şöyle yaptım böyle yaptım. Yiyiştim diyor arkadaşlar ama iş uygulamaya gelince hepsi bebe kesiliyor emin ol. Yaşım 24 ilişkiyi bırak bir kızın elini de tutmayı bırak laf etmişliğim bile yok. Çünkü gerek yok. Ha kafama göre bulursam işte o evleneveğim kızdır o tamam. Ama geneleve falan gidelim diyen bir arkadaş vardı. Tamam dedim yarın gidelim dedim. Şunu yaparız bunu yaparız dedi ertesi gün oldu adam piyasada yok. Boş adamlar yaw... :)

• olum bizim ülkede ne çok milletin tercihine hayatına karışan insan var mk.herkes birden hitler vari pembe imamcıklar kesiliyor...ne boş adamlarsınız size ne olum adamın ne yapacağından ne sanıyosunuz lan kendinizi...neyse konuya gelirsek ilk olarak kafa yapın bole oldugu surece kızlara sadece et gözüyle bakarsın ve karşındaki kişi et gözüyle bakıldığını görünce bırak senınle ılıskıye gırmeyı (sevgili olmayı kastetmıyorum) senınle dk muhabbet etmez o andan ıtıbaren...ha din meselesine gelince inancın ne bilmiyorum ama ınanclı bırıysen gırme o işe çünkü şuan beynin değil başka taraflarınla dusunuyorsun bu yüzden pişman olursun..
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    herkesin özgüvenini elde ettiği bir aidatlık duygusu vardır.. bazıları cok guzel dans edıyordur bazıları cok guzel muzık aletı calıyordur sarkı soyluyordur bazıları cok zor soruları hızlı bır sekılde cozuyordur cok kalıtelı bır okulda okuyordur vs vs..senınkide kaslı olmak hepsi bu.. bana gore sapsoseksuel bır toplumda yasadıgımız ıcın kastan cok kulturel sevıyenın yuksek olması (ki halk dılınde bız buna "ağzı laf yapmak" diyoruz) ve kendi tarzını yaratmak insanları çekici kılıyor...kısaca beden saglıgı ıcın vucut kutle endeksımızın ıdeal olması yeterli be hocam..
  • Kafaya taktığı seye bak Allah akıl fikil versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Orijinalden alıntı: hikodaci

quote:

Orijinalden alıntı: Catastrophy.

Cidden hayatımı etkilemeye başladı, hiç birşeye odaklanamıyorum , moralim bozuluyor , benim yaşıtlarım hatta benden küçükler bunu yaşayabilirken ve yaşıyorken ben daha hiç yaşamadım, çok uzun süredir sevgilim olmadı , yakışıklı olduğumu söylerler çevremde fakat bana bir faydası olmadı. Hayattan keyif alamıyorum , boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum.

27 yaşımdayım ben de girmedim. Hiç bir eksikliğini yaşamıyorum.

Seninki tamamen özentilik arkadaş çevreni değiştir. Bu sana ancak zarar verir. İlişkiye girmek istiyorsan da evleneceksin.

güzel avutuyorsun kendini eksikliğini hissetmemişmiş.

cinsellik bir ihtiyaçtır dostum. sen 27 senedir cinsellik yaşamadıysan ve bunun ihtiyacını hissetmediysen aseksüelsin. cinsel ihtiyaç hissetmemek doğal bir şey değil.

Yazdığımı tekrar tekrar oku, önce anlatmak istediğimi anla ondan sonra cevap ver.

"Hiç ilişkiye girmedim" lafıyla bir eksiklik hissetmedim.
    Cinselliğin bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz en az senin kadar, buna aykırı bir şey söylemedim. Ama bunu yok bu yaşa kadar nasıl yapmazsın, hiç mi girmedin öyle mi böyle mi diye insanlara diretmek sapıklıktan başka bir şey değildir. Yürümek konuşmak gibi bir şey değil ki bu 3 yaşına kadar yapmayınca bir terslik varmış gibi davranılsın.
    İmkan ve fırsat olmadı evlenemedim hepsi bu.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Adam forumun şeytani çıktı

• beyler eksik olmadan anlayamazsınız bu durumu
  • kendini eroine ver.
  • Amac kafa dengi birisini bulmaksa bazı ortamlara adım atman gerekli benzer kafa yapısına sahip birisini bulabilesin.
    Spor salonuna yazıl ama grup derslerine filan gir kös kös ağırlık kaldırma.
    3 aylık dans kursuna git varsa bulunduğun bölgede. Hem bir bayana yakınlaşmış olursun buda senin özgüvenini arttırır hemde bir bayan arkadaş ediniveririsin bellimi olur. İnan dans kurslarında bayanlar dans edecek erkek bulamıyorlar. Ben yapamam edemem deme bir bakmışın dans etmege başlamışın. Salsa yı öğren ilk sonra bachata kendini geliştirince kızlar seninle partner olmak için can atarlar. Vereceğin 3 ayda 350 tl birşey. İnan sana çok şey katar.
    Ben dans edemem fikrini kesinlikle kafandan at. Hele 21 yaşındasın tam yaşındasın bu işler için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.