Şimdi Ara

21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olay taktik falan değil kendin olabilmek.

Evet onunda arkadaşları var ne yani buluşamazlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durumlar aynı kardeşler yalnız değilmişim onu öğrendim :D bi gün toplanıp uzun uzadıya konuşalım :D
  • Olmayinca olmuyor bilader takilma bu kadar.

• Üniversite ortamlarının çoğunda kızlar bir kelime etsen koşa koşa gelirler çıkmaya başlarsın ama amacın bu değil ki. bende laylaylom yaşayamam yaşamam. anlıyorum seni ama senin nasıl 4 defa aşık olup 2 defa açılmış olman gibi bazı kızlarda senden hoşlandı belki aşık oldu ama çekingen olduğu için açılamadı. bunlar mutlaka olmuştur fakat belki o sırada sen başkasına aşık olmuştun gözün kör olmuştu görememiş olabilirsin. bunlar günlük yaşamda olan şeyler. hiç bi kız hoşlanmadı deme mutlaka olmuştur. görememiş yada kendisini farkettirmemiş olabilir.
  • Benim erkek versiyonum.
    Kızlar ve erkekler olarak karşı cinsi niye anlayamıyoruz ki?
    Forever alone Yalnız öleceğiz bu gidişle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Olay taktik falan değil kendin olabilmek.

Evet onunda arkadaşları var ne yani buluşamazlar mı?

Erkek arkadaşımla buluşucam dedi fakat sevgilisi mi emin olamıyorum , olmak istemiyorum aslında.Kızın çok arkadaşı var , fakat facebook profilinde falan sevgilisinden iz yok varsada , ilişkisi yok görünüyor.Kızla son bir kez konuşmayı deneyeceğim.Bu da en ileri gittiğim denemem olacak , eğer sevgilisi yoksa tekrar yemeğe davet edeceğim bakalım.Birde ben bu işlere kendi tarafımdan bakıyorum , bir kıza çıkma teklifi edilince kızlar nasıl karşılıyor bunları ? Hep hatırlıyorlar mı yoksa boşverip geçiyorlar mı kabul etmeyince ?

• Allah'a şükür namazımdayım kız arkadaşım yok o yüzden ancak kız arkadaşımın olmaması bir problem teşkil etmiyor benim için hatta bir süre sonra namaza başladıktan sonra kızlardan tiksinmeye başladım :) Bunu yanlış olarak anlamayın tiksinmek derken namaz kılan arkadaş varsa içinizde o anladı :)
  • Her insan sevdiğine kavuşacak diye bir kabun yok. Mesela ben tam 1 senedir bir kıza aşığım ama beni istemiyor ve halende aşığım hemde öküzler gibi bunu yüzüne karşı 50 defa söyledim ama halen yok diyor. Aşık oluncada başka kızlarla çıkma gibi bi ihtiyaç duymuyosun çok pis aşığım öyle böyle değil. Ama sana önerim kendine çeki düzen ver ne bilim yani saç stilini değiştir , giyim tarzını değiştir farklı şeyler yap mesela geçici dövme yaptırmayla başlayabilirsin yada vucut yap

• Vücut yapıyorum zaten 1 aydır , biraz değişiklik var bende de.Dövme işini bende düşündüm bakıcam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarelesswhisper

Benim erkek versiyonum.
    Kızlar ve erkekler olarak karşı cinsi niye anlayamıyoruz ki?
    Forever alone Yalnız öleceğiz bu gidişle.

yani beyaz atlı prensi mi bekliyorsun yoksa pucca gibi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu9421

Öncelikle eski hesabıma giremediğim için yeni açtığımı belirteyim.Okurken sıkılırsınız belki bilmiyorum.Kova burcuyum desem az çok nasıl bir tip olduğumu anlarsınız.Hayatımda 4 kere aşık oldum.2 kere çıkma teklifi edebildim , onlarda olumsuzdu.Şu anda üniversite 1. sınıf okuyorum , hoşlandığım kızı yarın yemeğe çağırdım bir-iki saat önce , kız erkek arkadaşı ile buluşacağını söyleyince yıkıldım desem yeridir.Oysa kızın benden hoşlandığını düşünüyordum , erkek arkadaşı olduğunu hiç sanmıyordum.Çok yakışıklı değilim , Türkiye standartlarında orta sınıftan biraz daha yukarı olabilirim , biraz kilom var , bilgili görgülü bir insanım.Hiçbir kız benden hoşlanmadı bu zamana kadar , bende hiçbir kızla çıkamadım.Sürekli başkalarına çıkma teklifi edebilen birisi değilim , yapım gereği çekingenim , bu saatten sonra kız arkadaş bulabileceğimide düşünmüyorum.Çünkü bu zamana kadar hiçbir denediğim taktik tutmadı.Yani umudum yok oldu , onun dışında bu kızla en azından arkadaşlığımı kurtarmak için "yanlış anlama burada hiç arkadaşım yok ondan çağırdım" gibi bir yalan söylemek zorunda kaldım.Arkadaşlar , abiler ablalar hayatım nasıl geçecek böyle ? Sürekli platonik aşklarla yaşayıp bir akşam o rüyanın bitmesini mi izleyeceğim ? Yalnız ölme korkum vardı zaten artık daha eminim.Okuyan olursa teşekkür ederim , yorumlarınızı almayı isterim.

Çok benziyoruz. Seni gayet iyi anlıyorum. Bence birisiyle çıkmak için yanıp tutuşma vakti zamanı geldiğince en iyisi olacak. Sonra da ayrılacaksın yıkılacaksın uzun bir süre en az 1 yıl diye tahmin ediyorum etkisinden kolay çıkamayacaksın ayrılığın. Ha Allah bilir ayrılmazsın ben bilemem ama hiçbir kıza çıkmadan yüzde yüz tanmadan bu kız evlenilecek kız ben bu düzgün kıza yürüyüm deme. Kendi görüşümdür bu. Kendini her ihtimale hazır tut ve asla özgüvenini kaybetme. Ben de 21 yaşındayım, hiçbir kızla konuşurken acaba bunla olurmu tarzı bi bakış açısıyla kimseye yaklaşmamaya gayret ediyorum. Çünkü tanıdıkça eli yüzü düzgün olupta karakteri bozuk olanlar, eli yüzü biraz daha diğerlerine göre güzel olmayanların da nasıl kültürlü güzel huylu olmadığı kanısına varısyorsun. Bence sen olduğun gibi olmaya devam et, kültürünü bilgini delikanlılığını adamlığını yerinde ve zamanında göster. Her yerde ben iyiyim ben ideal erkeğim bakışını yayma yani :)

Not: Şahsen gayet mutlu ve yalnızım :) Yanlış yönlendirmek istemem ama böylesinin doğru olduğunu hissediyorum.

• Olum Niye beni cagirmiyorsunuz konuya ayip degil mi yaptiginiz

1- Ne istiyorsun ?

Bu fikirler zamanla degisecektir. Hic kiz arkadasi olmayan bir insan genelde, ciddi bir iliski ister, ve 1 kizla cikip evlenmek ister. %90'i bu kafadadir iliskisi olmayanlarin. Cunku 2. 3. sevgilileri bulmak ona lüks geliyor artik.

Oysa kizlarla arasi iyi bir adam, (hank mody, james bond, barney stinson gibi mesela) daha fazla kadin ister.

2- İhtiyaca gore yonel.

Senin simdi hic sevgilin olmadiysa, istersen dunyanin en yakisikli adami ol. Tecruben ve ozguvenin olmadigi icin asla sarisin seksi bir hatunla cikamayacaksin. Hele ki cekingensen hayatta olmaz. Senin arayacagin asosyal, kendi halinde orta tipteki kizlar.

3- Dogru hareketler.

Simdi kiz seni ekmis. 100 kere cagir 200 kere reddecek o kiz seni. Etkileyememissin cunku. Sokaktaki 10000 erkekten hicbir farkin yok o kiz icin. Ya da bu forumdaki. Bak bir konu actin, 10 kisi atladi ''aa ben de ayniyim'' diye. Aynisiniz iste. Tek tip. Seri uretim. Biraz fark katin kendinize. Millet kemer takiyorsa, sen omuz askisi tak. Sapka tak. Yuzuk tak. Farkli konus. Ozguvenli ol. Sakal birak. Sen bilirsin hayatini daha iyi.

Kader kismet degil bu isler. Zamanla da olmayacak. Aci ama gercek.

Ha mutluysan -ki bazilari mutluyum demis- sorun yok. Ama mutsuzsan, ve mutsuzlugunun sebebi buysa dediklerimi bir dusun.

Herkesin sevgilisi olmak zorunda mi ?

Zorunluluk degil de ihtiyac diyelim arkadaslar. Arabayi yeni kullanmayi ogrenen adamla usta bir sofor bir degildir. Siz arabaya hasardan baska bir sey vermezken, o adam arabayi ucurur. Yani tecrube etmek, yasamak, ogrenmek lazim.

Sevgiliniz varken de film izleyip, kitap okuyup, okula gidebilirsiniz. Sevgililik bir is degil ki.

• Bu yaslarda 100kiza yavsa 1 i elbet duser. Sevgi vs aramican. Kizlardaki dusunce sudur

para
    vucut
    sosyal itibar

bunlar varsa sikinti yok, 10dk konus numarani ver, 1-2gune yemege cagir olursa olur olmazsa olmaz. Sevgi ask bu devirde imkansiz 22yasindayim sayisini sayamiyacagim kadar sevgilim oldu bende vucut yok mesala asiri zayifim, tipte ii degil ama azim ii laf eder, ordan ****. Sevgili oluncada pek konusamam ama en sevdigim sey yeni bir kizla tanisip bos bos konusmak. 1kere asik oldum, heralde 2 kerede gercekten sevdim, bu devirde asik olucak kizda erkekte yok.

• K.B.V denen adamı dinlemeyin içi boş oda.

• quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Aynı durumdayız yaşlar da aynı. Ama niyeye ben kafaya takıyor artık. Bigün olacağına inanıyorum. Böyle duyguları sadece bi kişiye karşı yaşamak istiyorum. Elbet benim gibi bi kıza vardır diyorum. Belki fazla iyimserım ama obur türlü de mutsuz olurdum.

Kafanıza taksanız iyi olur 21 yaşına kadar kızlarla ilişki anlamında bir tecrübe edinemeyen 21 yaşından sonra zor elde eder.Buradaki herkes elbet evleniriz diye bizi sakinleştirmeye çalışıyorlar lakin unutmayın evlilik programları bizim gibilerle dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Olum Niye beni cagirmiyorsunuz konuya ayip degil mi yaptiginiz

1- Ne istiyorsun ?

Bu fikirler zamanla degisecektir. Hic kiz arkadasi olmayan bir insan genelde, ciddi bir iliski ister, ve 1 kizla cikip evlenmek ister. %90'i bu kafadadir iliskisi olmayanlarin. Cunku 2. 3. sevgilileri bulmak ona lüks geliyor artik.

Oysa kizlarla arasi iyi bir adam, (hank mody, james bond, barney stinson gibi mesela) daha fazla kadin ister.

2- İhtiyaca gore yonel.

Senin simdi hic sevgilin olmadiysa, istersen dunyanin en yakisikli adami ol. Tecruben ve ozguvenin olmadigi icin asla sarisin seksi bir hatunla cikamayacaksin. Hele ki cekingensen hayatta olmaz. Senin arayacagin asosyal, kendi halinde orta tipteki kizlar.

3- Dogru hareketler.

Simdi kiz seni ekmis. 100 kere cagir 200 kere reddecek o kiz seni. Etkileyememissin cunku. Sokaktaki 10000 erkekten hicbir farkin yok o kiz icin. Ya da bu forumdaki. Bak bir konu actin, 10 kisi atladi ''aa ben de ayniyim'' diye. Aynisiniz iste. Tek tip. Seri uretim. Biraz fark katin kendinize. Millet kemer takiyorsa, sen omuz askisi tak. Sapka tak. Yuzuk tak. Farkli konus. Ozguvenli ol. Sakal birak. Sen bilirsin hayatini daha iyi.

Kader kismet degil bu isler. Zamanla da olmayacak. Aci ama gercek.

Ha mutluysan -ki bazilari mutluyum demis- sorun yok. Ama mutsuzsan, ve mutsuzlugunun sebebi buysa dediklerimi bir dusun.

Herkesin sevgilisi olmak zorunda mi ?

Zorunluluk degil de ihtiyac diyelim arkadaslar. Arabayi yeni kullanmayi ogrenen adamla usta bir sofor bir degildir. Siz arabaya hasardan baska bir sey vermezken, o adam arabayi ucurur. Yani tecrube etmek, yasamak, ogrenmek lazim.

Sevgiliniz varken de film izleyip, kitap okuyup, okula gidebilirsiniz. Sevgililik bir is degil ki.

+1

Üniversite sona kadar adam gibi bir tecrübe edildi edildi edilmedi mi bir daha unutun.Sonrasında iyi bir işiniz,geliriniz ve karakteriniz varsa iyi kötü bir mantık evliliği yaparsınız.O da kurnaz bir kıza denk gelirseniz yandınız der ki maaşı güzel sesi soluğu çıkmıyor vur ensesine al lokmasını ben buna evde her istediğimi yaptırırım yatakta 2 dakika iş karşılığı tüm her şey benim emrimde olur diye düşünür.Oldu da size katlanamamaya başladı mı bir çocuk yapar boşanır sizden zaten mahkeme aylık kazancınızın belli bir kısmını,sahip olduğunuz mal varlığının yarısına karşı tarafa vermek için el koyuyor (çocuk varsa) sizden yiyeceğini yer.

• abiler ablalar bende bu durumdan muzdaribim yaşım 17 yengeç burcuyum hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı yani sevgili olarakta arkadaş olarakta olmadı.kızlarla hiç muhabbetim yok, asosyalim çünkü kendi neslimin kafasında değilim ortamlara girmek kopmak gibi şeylere ilgim yok ve çok boş geliyor bana. orta halli biriyim, belli başlı birkaç arkadaşım var onlarla takılıyorum arada. şuanda hoşlandığım kız dershaneden biraz muhabbet kurabildim ama beni pek takmıyor gibi. özgüvenim çok düşük ve 1 ay sonra ygs var stresten kaşımda deri dökülmesi falan başladı hayatımın en zor günlerini yaşıyorum derslerime odaklanamıyorum. ne yapmalıyım ??
  • 17 yaş erken daha ama açılman lazım.Gerçi artık ilkokulluların bile sevgili olduğunu görüyorum

Spor öneriyorum açılman için.Çok asosyal bir arkadaşım var o da spora başlıcak ama millet ona bakıcak diye korkuyor

Şunca yıldır şunu gördüm , ağzın iş yapsın gerisi teferruat.Tipmiş , kültürmüş.O yaştaki kızlar onla ilgilenmiyor.Kızla düzgün muhabbet kurarsan çıkabilirsin.Tip önemli değil derken heptende bozuk bir tipin varsa zor.Normal bir tip+iyi laf yap tutar.

Bende yarın kızla konuşmayı düşünüyorum erkek arkadaşım dediği sevgilisi mi onu soracağım , çünkü çok arkadaşı var umarım sadece arkadaştırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu9421 -- 15 Şubat 2015; 16:10:37 >

• Abi Allaha şükür tipsiz değilim ama bu zamanın kızları erkekleri facebook daki beğeni sayısına göre seçiyolar. Elektro gitar çalıyorum 3 yıldır ama çok az kişi bilir bunu, hoca sınıfta müzikle uğraşan varmı dediğinde bile elimi kaldırmıyorum.Spor olarak yazın her hafta düzenli halısaha maçları yapıyoduk ama havalar bozunca oda bitti tamamen ev okul dershane ye döndü hayatım belki biraz hareket öz güvenimi arttırır bilmiyorum. Senin içinde inşallah hayırlısı olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.