Şimdi Ara

21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle eski hesabıma giremediğim için yeni açtığımı belirteyim.Okurken sıkılırsınız belki bilmiyorum.Kova burcuyum desem az çok nasıl bir tip olduğumu anlarsınız.Hayatımda 4 kere aşık oldum.2 kere çıkma teklifi edebildim , onlarda olumsuzdu.Şu anda üniversite 1. sınıf okuyorum , hoşlandığım kızı yarın yemeğe çağırdım bir-iki saat önce , kız erkek arkadaşı ile buluşacağını söyleyince yıkıldım desem yeridir.Oysa kızın benden hoşlandığını düşünüyordum , erkek arkadaşı olduğunu hiç sanmıyordum.Çok yakışıklı değilim , Türkiye standartlarında orta sınıftan biraz daha yukarı olabilirim , biraz kilom var , bilgili görgülü bir insanım.Hiçbir kız benden hoşlanmadı bu zamana kadar , bende hiçbir kızla çıkamadım.Sürekli başkalarına çıkma teklifi edebilen birisi değilim , yapım gereği çekingenim , bu saatten sonra kız arkadaş bulabileceğimide düşünmüyorum.Çünkü bu zamana kadar hiçbir denediğim taktik tutmadı.Yani umudum yok oldu , onun dışında bu kızla en azından arkadaşlığımı kurtarmak için "yanlış anlama burada hiç arkadaşım yok ondan çağırdım" gibi bir yalan söylemek zorunda kaldım.Arkadaşlar , abiler ablalar hayatım nasıl geçecek böyle ? Sürekli platonik aşklarla yaşayıp bir akşam o rüyanın bitmesini mi izleyeceğim ? Yalnız ölme korkum vardı zaten artık daha eminim.Okuyan olursa teşekkür ederim , yorumlarınızı almayı isterim.

• Valla kardeşim herhalde benim 3 seneki halimsin ben de gelen teklifleri geri çevirdim avcumu yalamak için bu yaz birine teklif ettim (gerçekten hissediyordum birşeyler, onunda hissettigini sanıyordum, etrafımdakılerın dedıklerı, hal hareketlerı falan garantı gibiydi :)) neyse ret yedim
    Ya tipe gerek yok çok fazla ağzın laf yapıyorsa 10 kıza teklif et illa biri kabul eder, he ne derece sağlıklı bir ilişki olur orası ayrı mevzu ama kızlar gelmıyorsa sen gıdeceksın
  • Her kıza teklif edemiyorum , aşık olmam gerekiyor , aşık olduklarımda beni sevmiyor
  • Evlilik çağına gelince illaki önüne biri çıkar.gençlikte pek sevgiye aşka bakmıyolar.varsa yoksa eğlence kop kop.para harcamalar falan filan.yani diyceğim bundan sonra bulma şansın daha yüksek.kızlarda ciddi mod a geçiyo gerçekten tanımaya çalışıyolar falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meselen ergence bir aşk mı yoksa cinsel ihtiyaçlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

meselen ergence bir aşk mı yoksa cinsel ihtiyaçlar mı?

21 yaşındaki adamın ergence bir aşk yaşama gibi lüksü mü var
  • quote:

Düzeyli bir ilişki amacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 23 hiç olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu9421

quote:

Düzeyli bir ilişki amacım var.

amacın cinsel ihtiyaçlar değil, evlenmek değil, o değil bu değil, sadece ilişki öyle mi
  • Düzeyli bir ilişkinin sonucu evlilik olur zaten.Amacım hiçbir zaman gönül eğlendirmek olmadı sevdiğim kızlarla.Ben hep geleceği planlarım sevdiğim kızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu9421

Düzeyli bir ilişkinin sonucu evlilik olur zaten.Amacım hiçbir zaman gönül eğlendirmek olmadı sevdiğim kızlarla.Ben hep geleceği planlarım sevdiğim kızla.

işte hata yaptığın nokta tam olarak bu. hintliler gibisin. çok uzun boylu düşününce fazla önem veriyorsun kızlara, böylece kızları kovalamaya ve kaçırmaya başlıyorsun.

kızları fazla ciddiye alma. yoksa evleneceğin kızı da anca görücü usulüyle alırsın.

veya the big bang theory deki raj ı inceleyip kendinden örnekler bulabilirsin.

• Aynı durumdayız yaşlar da aynı. Ama niyeye ben kafaya takıyor artık. Bigün olacağına inanıyorum. Böyle duyguları sadece bi kişiye karşı yaşamak istiyorum. Elbet benim gibi bi kıza vardır diyorum. Belki fazla iyimserım ama obur türlü de mutsuz olurdum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kızlarda biraz aptal yani.sadece o günü yaşıyolar kop kop eğlence.gelecek lafı yapsan iki adım öte kaçıyolar.sonra bu kızlar okulu bitiriyo.veya ana babası evlen diye baskı yapıyo bi anda koca arayışına geçiyolar.

• batu9421 kullanıcısına yanıt
    AHANDA aynı ben

demek ki yalnız değilmişim şu Türkiye'de.

Hiç sancılanma kardeşim bende çok çıkma teklif ettim hiç birisiyle çıkamadım, bana da aşık olan olmadı bende mahkumum yani şeye (anladın sen onu)

Demek ki bizim gibiler Türkiye'de bolmuş.

Hiç bunları takma kafana, derslerine iyi çalış okulunu bitir güzel bi hedef belirle ve çabala... Anne Baba ve kardeşlerinle iyi geçin. Hazır 18 yaşındasın gir ülke gündemi bölümüne siyasete atıl. Canın mı sıkıldı al mahalleden arkadaşlarını, gidin markete, cips kola çekirdek alın geçin bi kenara sohbet edin sağdan soldan konuşun.

Film izle mesela, ama öyle recep ivedik gibi abidik gubidik şeyler değilde, christopher nolan ın filmlerini izle mesela, insana bişeyler katan filmleri var...

...TO BE CONTINUED...

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Hocam kızlarda biraz aptal yani.sadece o günü yaşıyolar kop kop eğlence.gelecek lafı yapsan iki adım öte kaçıyolar.sonra bu kızlar okulu bitiriyo.veya ana babası evlen diye baskı yapıyo bi anda koca arayışına geçiyolar.

bütün kızları aynı kefeye koymak oldukça yanlış bir zihniyet

• Doğrusunu bulunca evleniyoruz zaten :-)

• quote:

Doğrusunu bulunca evleniyoruz zaten :-)

doğrusunu.. pazardan sebze alır gibi. doğru sebzeyi bul, sorgusuz sualsiz al. ama işine gelmeyenleri hepten yanlış kabul et

• Yok ben harem kurucamda şeriatı bekliyorum gelirse allahın izniyle

• quote:

Yok ben harem kurucamda şeriatı bekliyorum gelirse allahın izniyle

gece gece güldürdün :D iyi şanslar diyim o zaman
  • abi sanki çok anormalmiş gibi konu açıyorsunuz,hani milletin çıkı oha,nasıl olmamış demesinimi bekliyorsunuz...olmamışsa olmamıştır,illa olacak diye birşey mi var anlamıyorum ?
  • Her hafta .. yaşındayım hiç sevgilim olmadı konuları aramızda bu işlere bakan varsa arkadaşlarla ilgilensin iyi çorba içerler burdan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.