Şimdi Ara

2100 TL Topladığım Sistem Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kinay16

Merhaba arkadaşlar 2-3 günlük araştırmalarım aldığım yardımlar sonunda aşağıdaki gibi bir sistem topladım. bütçenin sonu budur. Bütçeyi arttırmayacak şekilde yapılmasının faydalı olacağı değişikliklerinizi ve tavsiyelerinizi beklerim. Amacım güncel bir sisteme sahip olmak ileride upgrade sorunu yaşamamak. Bu yüzden olabildiğince güncel parçalar kullanmaya çalıştım.

2100 TL Topladığım Sistem Nasıl?

bu sistemde i3 6100 dar boğaz yapmaz mı ekran kartıyla?

• Yine de bir soğutucu olması iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Yine de bir soğutucu olması iyi olmaz mı?

Gerek yok.Zaten stok soğutucu hiç bir zaman sorun çıkarmayacak.Yani sorun olmadıktan sonra 10 derece serin çalışmasının bir faydası yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafermahmut86

quote:

Orijinalden alıntı: kinay16

Merhaba arkadaşlar 2-3 günlük araştırmalarım aldığım yardımlar sonunda aşağıdaki gibi bir sistem topladım. bütçenin sonu budur. Bütçeyi arttırmayacak şekilde yapılmasının faydalı olacağı değişikliklerinizi ve tavsiyelerinizi beklerim. Amacım güncel bir sisteme sahip olmak ileride upgrade sorunu yaşamamak. Bu yüzden olabildiğince güncel parçalar kullanmaya çalıştım.

2100 TL Topladığım Sistem Nasıl?

bu sistemde i3 6100 dar boğaz yapmaz mı ekran kartıyla?

r7 370 dediğin eski r7 265 yani hd7850.Tabi ufak hız farkları var.Değil r7 370, r9 280de bile sorun çıkmaz.

• İlk mesajımdaki sistemin aynısını aldım bugün. Kasa 600w zalman z3 ile değişti sadece. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın demek düşer. Bir müddet kullandıktan sonra deneyimlerini de paylaşırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.