Şimdi Ara

21000 LİRAYA KADAR ARAÇ TAVSİYELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @samet0647 Teşekkürler bir anektod olarak aklıma yazdım bunu.

@enginkocaman Hocam selespeed tavsiye ediyo musunuz ? Ne sıkıntı çıkarabilir ? Çıkarırsa masrafı ne olur ? kullanımı nasıldır. Devirli kullanmayı ve performans almayı severim o yüzden soruyorum. Alfa tasarım yönünden aşmış bir araç zaten o konuda sıkıntı yok. :)

@Tuğberk01 aşıyor ama uygun fiyatlı temiz denk gelirse eğer daha fazla zora girip alacağım. Ve laguna evet gayet hoş araba ama marka algısı olarak aklımı karıştırıyor. Ve açıkçası performansının yeterli olacağını tahmin etmiyorum.
  • Hocam tamamen size kalmış ben zaten burda lagunayı övmüyorum elbet sorunları vardır sizinde kaygılarınız vardır buna karşı değilim fakat belki alfa ya vereceğiniz 27 bin tl yi bir avensis gibi civic gibi 25-27 bin tl lik araçlara vermeniz daha uygun olmazmı ?
  • Tuğberk01 T kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var; alfa'ya 27 kesinlikle vermem vereceğim en yüksek miktar 23 küsür olur.
    Avensis konusundada duruşu falan çok hoş ama fahiş fiyatlar çekiyorlar ilanlarda.,
    Civic ise 2007 ve üstü olmadıktan sonra kesinlikle düşünmüyorum. Ne içi ne de dışı benim göz zevkimi karşılamıyor 2007 altı modeller civicde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 30 Ağustos 2013; 11:20:45 >
  • Ordada haklısınız eğer 23 bin tl verecekseniz fiyat uygundur
  • Tuğberk01 T kullanıcısına yanıt
    @Tuğberk01 ilgin için teşekkür ederim. iyi forumlar.
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum niye yorumda tavsiyede bulunulmuyor anlayamıyorum gerçekten bir yanlışım mı oldu acaba ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

@samet0647 Teşekkürler bir anektod olarak aklıma yazdım bunu.

@enginkocaman Hocam selespeed tavsiye ediyo musunuz ? Ne sıkıntı çıkarabilir ? Çıkarırsa masrafı ne olur ? kullanımı nasıldır. Devirli kullanmayı ve performans almayı severim o yüzden soruyorum. Alfa tasarım yönünden aşmış bir araç zaten o konuda sıkıntı yok. :)

@Tuğberk01 aşıyor ama uygun fiyatlı temiz denk gelirse eğer daha fazla zora girip alacağım. Ve laguna evet gayet hoş araba ama marka algısı olarak aklımı karıştırıyor. Ve açıkçası performansının yeterli olacağını tahmin etmiyorum.

selespeed iyidir, 03 sonrası temiz ise çok problem olmaz,,, arabayı alırken ciddi bi problemi yoksa çok ciddi masraf çıkarmaz (bunu ya kendin test sürüşüyle anlayabilmen lazım, yada anlayan birine göstermen gerekir..)
    temiz bulunduğunda zaten selespeed almak çok daha mantıklı, fiyatlar 1.6 lardan daha düşük ve çok daha zevkli, yakıtta hemen hemen aynıdır, tabi çok az yaskmasını bekleme 10-11 lt ortalama normaldir buna 2binkmde min. 1.5 lt motor yağınıda ekle:).,

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-arac-134223359/detay/

bu fiyatlara ya eski model yada clio albea tarzı araba alacağınıza daha şık duran bu arabayı tercih edebilirsiniz..ayrıca donanım ve yakıt acısındanda epey memnun eder sizi.

EKLEME: sonradan yorumlaraı okudumda fiyat baya bir arttmış :) eğer konfor ve şıklık istiyorsanı opel vectralarıda bakabilirsiniz fiyatına göre güzel arabadır;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyat-dustu-opel-vectra-1.9-cdti-comfort-6-vites-122281417/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 30 Ağustos 2013; 12:14:30 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a6-1.8t-masrafsiz-full-sunroof-lpg-130168509/detay

Ne dersiniz arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.