Şimdi Ara

21000 tl ye kadar bütçem var 3 aydır ne alacağıma karar veremedim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni konu açmak istemedim ben de tam bu fiyata kadar bi araba bakıyorum. Fiat Panda, Nissan Micra, Ford Fiesta arasında kaldım aslında başka seçenekler de olabilir Almeraların temizi pahalı oluyor baktığımda. Panda için kullananların hepsi çok rahat çok güzel az yakıyor diyor ama dışardan bakan herkes kötüdür, piyasası düşük diye yerin dibine sokuyor. Palio'nun piyasadan çekilmesiyle bbelki değer kazanabilir gibi düşünüyorum ne kadar doğrudur bilmiyorum. Panda ve Micra'da 1.2 motor var yokuşlarda zorlanır mı performansı nasıl olur çok merak ediyorum ayrıca Micra lpgyle uyumsuz ama 1.2 motora lpg ne kadar mantıklı olur? Fiesta bunlardan daha donanımsız oluyor ama temizi bulunabilirse 1.4 motor iyi bir seçim gibi geliyor. Çok kararsızım çok zor araba alma süreci.
  • Bence ford fiestadan sasma derim. Parca olarak fiata gore falan biraz pahali olabilir ama basini agritmaz bakimlarini duzgun yaparsan soruncuz binersin. Kuzenimde var 1.4tdci 2008 gayet iyi. Yigilma yapmiyor seri ufak ama kullanisli. Ama sirketler genellikle bu arabayi tercih ettigi icin (yakiti az oldugundan dolayi) alirken iyi baktir ve dikkat et. Renk takintin yoksa beyazindan uzak dur malum sirketler beyaz tercih ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Fiesta veya Fusion al bence.Yakıt ve yol tutuşları iyi.

• Bence araçlara malum siteden bakmaktansa sanayide tanıdığını olan kişilere ya da cevresi genis arabadan anlayan arkadaslariniza su fiyatta araba arıyorum demenizdir. Daha ucuza temiz araç bulabilirsiniz. Her zaman derim temiz ve fazla km yapılmamış araçları almak daha mantiklidir. Bir kaç model arasinda kalırsanız içlerinden en temizini yakınlarda bulmanız zorlaşır. Araçları deneyin kafaniza yatanı almanizi tavsiye ederim

• Brcn35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın araba işini. Ben de aynı tutarlarda araba bakıyorum, o yüzden merak ettim nihai tercihin ne oldu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver54

Hocam ne yaptın araba işini. Ben de aynı tutarlarda araba bakıyorum, o yüzden merak ettim nihai tercihin ne oldu diye.

araştırma halindeyim hala çözüme kavuşturamadım ama artık canıma tak etti yıl başına kadar bu sorunu çözmüş olurum diye düşünüyorum.

Suzuki swift
    Nissan almera 1.5 tekna
    Fiat punto

bu üçlü arasında tercihim olacaktır
  • grande punto düşünülebilir.
  • Daha önce japon araç kullanmışsınız macera aramaya gerek yok bence. Nissan Almera'nın piyasası yok diyenlere aldırmayın siz. Tabi bir renault, vw, toyota gibi piyasası yok ama bu satılmayacağı anlamına gelmiyor. Zaten satılık temiz Almeralara baktığınızda 15-20 gün sonra arabanın satıldığını görürsünüz. Düşündüğünüz araçlar arasında; fiyat, performans, donanım, sorunsuzluk ve sağlamlık bakımından Almera kullanmış biri olarak bence en mantıklısı Almeradır. Yakıt olarakda benzinli 60lt full depoyla 800-850km yol yapabilirsiniz.
    2003-2007
    Nissan primera tekna 1.6
    Nissan almera
    Mitsubishi lancer, colt
    Ford fusion Lux
    Daihatsu sirion2 2006-2009

• kardeşim eğer paranın zarar etmesini takmıyorsan nissan al içlerinde en sağlam o ve colt ama param kıymetli diyorsan sana opel yada fiat şiklarından opel derim çünki bunların piyasaları var
  • Listedeki araçlardan;
    "Kolay ve çabuk satılsın" diyorsan temiz Corsa, "Konforlu olsun da varsın geç satılsın" diyorsan Almera.
  • Sabit kasa Opel Corsa iyidir hocam. Sorun çıkarmaz, satarken çabuk satılır.
  • o paraya grande puntodan ıyısi yok.. dertsiz tasasız konforlu geniş araç
  • bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

bir kaç saat sonra istanbul yolcusuyum. istanbulda bir almera buldum aradığım kriterlerde nasipse yarına alıyorum. bakalım artık vira bismillah dedik ya hayırlısı.

istanbul ümraniyede güvenilir expertiz varmıdır ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brcn35 -- 22 Aralık 2014; 19:04:21 >
    Hocam aracı aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Hocam aracı aldınız mı ?

malesef izmirden kalkıp boşyere istanbula kadar gittim. arabayı expertize soktum araba bildiğin patlak çıktı. motor testinde 97 bg'lik araç 28 bg kadar çıkabiliyor. ve max 195 km hız görmesi gereken araba 108 km hıza çıkıyor bıraktım geldim. hala alamadım. bu gidişle bir tane serçe alcam kafam rahat etcek paramda cebimde kalcak
    Ben Modus bakıyorum yarın, inşallah sizinki gibi olmaz da uzun arayış son bulur. Piyasa mide bulandırıcı. Tekirdağ'dan bir Almera ilanı vardı, bilmiyorum gördünüz mü? Fiyatı uygundu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende sizin gibi kaç aydır 20-23 bin tl arası bi araba bakıyorum. bu fiyata alınabilecek en iyi araba 2005-2008 arası ford fiesta 1.4 benzin&lpg li olan araçlar hem 100 binin altında hem az yakıyor. ben genç olduğum için hb düşünüyorum fakat sizede tavsiyem 2005 modellerde bi araba düşünüyorsanız dizel yerine benzin&lpg li bi araç düşünün. araç ne kadar iyi olursa olsun o modellerdeki dizel araçların illaki bi sorunu çıkar birde uzun soluklu düşünüyorum demişsiniz 100 binin altında temiz bi araç alın rahat edin. punto fln demişsiniz ama punto yol sesi çok alıyor ve yol tutuşu iyi değil.

kısaca c sınıfı km fazla düşük modelli bi araç alacağınıza b sınıfı km düşük modelli bi araba alın derim...
  • inş benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsınız hocam hayırlısı olur sizin için. arkadaşım fiestalar 1.4 dizel tutuluyor diye biliyorum ama benzin alternatifini hiç düşünmedim.

Son yaşadığım muhabbetten sonra ister istemez almeradan soğudum şimdi ibreyi seat ibizaya çevirdim. geçenlerde de bi tane tertemiz alfa romeo 147 bulmuştum ben babamın gönlünü edene kadar arabayı kaçırdım. nalet olsun bişeyler alayım da ne olursa olsun. en sonunda bitane bis alcam bakcam başımın çaresine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brcn35 -- 29 Aralık 2014; 14:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brcn35

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Hocam aracı aldınız mı ?

malesef izmirden kalkıp boşyere istanbula kadar gittim. arabayı expertize soktum araba bildiğin patlak çıktı. motor testinde 97 bg'lik araç 28 bg kadar çıkabiliyor. ve max 195 km hız görmesi gereken araba 108 km hıza çıkıyor bıraktım geldim. hala alamadım. bu gidişle bir tane serçe alcam kafam rahat etcek paramda cebimde kalcak

Aynısı benim de başıma geldi bugün. Çok kötü bir durum gerçekten, adam 2 parça boyalı dedi; araçta 9 tane kusur çıktı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.