Bildirim
2133 ram 1866 çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende kongstone dual 2x4gb 2133 aldim biosta biri 1600 gozukuyor digeri 2133 sizede uzerinde yazandan farkli gondermis olabilirler yinede biostan bir 2133 e ayarlayin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
bende kongstone dual 2x4gb 2133 aldim biosta biri 1600 gozukuyor digeri 2133 sizede uzerinde yazandan farkli gondermis olabilirler yinede biostan bir 2133 e ayarlayin
biosı hep sınırlamışlar hocam çok ufak 1-2 ayar var sadece eayarlayamıyorum, daha dün aldım aslında hiçbir sıkıntı yok ama kafama takıldı birde 2133 olsun diye ekstradan para verdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HiddenHunter
quote:
biosı hep sınırlamışlar hocam çok ufak 1-2 ayar var sadece eayarlayamıyorum, daha dün aldım aslında hiçbir sıkıntı yok ama kafama takıldı birde 2133 olsun diye ekstradan para verdik
Anakartınız nedir, eski bir anakart ise belki müdahale ettirmiyor olabilir onun dışında bios'tan XMP'ye gelip elinizle 2133 mhz olarak değiştirebilmeniz gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crymone
quote:
Orijinalden alıntı: HiddenHunter
quote:
Anakartınız nedir, eski bir anakart ise belki müdahale ettirmiyor olabilir onun dışında bios'tan XMP'ye gelip elinizle 2133 mhz olarak değiştirebilmeniz gerekiyor.
notebook, monster'ın clevo kasalarından, uefi ayarı dışında birşey yok biosda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bios dan xmp ayarını açmaya çalış -
quote:
Orijinalden alıntı: krımınal
bios dan xmp ayarını açmaya çalış
biosta herşeyi kaldırmışlar işte başka bir yolu yokmu bunun?
hocam pc nin tam modelini yazarmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: krımınal
hocam pc nin tam modelini yazarmısın
Monster Abra A7 V6.1
hocam eğer xmp ayarı yoksa ki yok gibi duruyor laptop lar da normal bir durum desteklediği belli bir frekans vardır onun üstüne çıktığın da görmemesi çok normal anakart da özel bir ayar sunmadı ise bios güncelleme ile derstekleye bilir bios sürümünüzün güncel olup olmadığını kontrol edin -
Sanırım anakartın 2133 desteği yok ama ramin xmp özelliği var, ama biosuda hep kısıtladıkları için 2133 yapamıyorum, teknik servise mail attım bakalım ne diyecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X