Şimdi Ara

2133 ram 1866 çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir notebook aldım, içerisinde 8 gb 2133 ram var ancak 1866 olarak çalışıyor, xmp olarak 2133 yazıyor ama biostan filanda bununla ilgili bir ayar göremedim, neden böyle bir sorun olur varmıdır düzeltmenin bir yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende kongstone dual 2x4gb 2133 aldim biosta biri 1600 gozukuyor digeri 2133 sizede uzerinde yazandan farkli gondermis olabilirler yinede biostan bir 2133 e ayarlayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

bende kongstone dual 2x4gb 2133 aldim biosta biri 1600 gozukuyor digeri 2133 sizede uzerinde yazandan farkli gondermis olabilirler yinede biostan bir 2133 e ayarlayin

biosı hep sınırlamışlar hocam çok ufak 1-2 ayar var sadece eayarlayamıyorum, daha dün aldım aslında hiçbir sıkıntı yok ama kafama takıldı birde 2133 olsun diye ekstradan para verdik

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

bende kongstone dual 2x4gb 2133 aldim biosta biri 1600 gozukuyor digeri 2133 sizede uzerinde yazandan farkli gondermis olabilirler yinede biostan bir 2133 e ayarlayin

biosı hep sınırlamışlar hocam çok ufak 1-2 ayar var sadece eayarlayamıyorum, daha dün aldım aslında hiçbir sıkıntı yok ama kafama takıldı birde 2133 olsun diye ekstradan para verdik

Anakartınız nedir, eski bir anakart ise belki müdahale ettirmiyor olabilir onun dışında bios'tan XMP'ye gelip elinizle 2133 mhz olarak değiştirebilmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

Anakartınız nedir, eski bir anakart ise belki müdahale ettirmiyor olabilir onun dışında bios'tan XMP'ye gelip elinizle 2133 mhz olarak değiştirebilmeniz gerekiyor.

notebook, monster'ın clevo kasalarından, uefi ayarı dışında birşey yok biosda

• bios dan xmp ayarını açmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: krımınal

bios dan xmp ayarını açmaya çalış

biosta herşeyi kaldırmışlar işte başka bir yolu yokmu bunun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FX 8320 1600-1866 mhz ram farkı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam pc nin tam modelini yazarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krımınal

hocam pc nin tam modelini yazarmısın

Monster Abra A7 V6.1

• hocam eğer xmp ayarı yoksa ki yok gibi duruyor laptop lar da normal bir durum desteklediği belli bir frekans vardır onun üstüne çıktığın da görmemesi çok normal anakart da özel bir ayar sunmadı ise bios güncelleme ile derstekleye bilir bios sürümünüzün güncel olup olmadığını kontrol edin
  • Sanırım anakartın 2133 desteği yok ama ramin xmp özelliği var, ama biosuda hep kısıtladıkları için 2133 yapamıyorum, teknik servise mail attım bakalım ne diyecekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.