Şimdi Ara

240 TL Vichy Dercos Anti-Dandruff Kaşıntı, Kepek ve Kabuklanma Karşıtı Şampuan (400 ml) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Turkforce @Halkçı2013 dediğiniz doğru haftada 1-2, oda çoğaldığı zamanlar kullanmak gerekliymiş.

peki bunun yanında günlük kullanmak için hangi şampuanları tavsiye edersiniz. klasik head&shoulders veya clear men mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 1 Aralık 2022; 14:9:44 >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt

Konu başlığındaki şampuan iyi, birde prozinc öneririm. Bunları da 3-4 ay aralıklarla kendi içinde değiştir. Yani 4 ay biri diğer 4 ay biri. Uzun süre tek bir şampuanı kullanma. Prozinc benim için yıllar önce güzel kesifti. Fiyatta makul. Sanırım yeşil kutuluyu en çok beğenmiştim farklı renk ve cild tipine uygun olanları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay canına, 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, millette ne zeka var, ama yanlış işlere kullanılıyor o başka...

• ürün sepette 200 lira. %15 kod var sağ altta.

• Bolaris007 B kullanıcısına yanıt

Bende aşırı kepek vardı. Pullanmalarda başladı hatta. Bu şampuanı aldım, biraz abartı gelicek belki ama ilk kullanımda etki etti. Fırsat yakalarsam bi kaç tane stok yapmayı düşünüyorum. Ara sıra değiştire değiştire kullanırım.

• Black Fridayde trendyoldan 183 Tl ye almıstım egzama ve kepek problemım vardı ikiside yok oldu.

Egzama problemı aslında 2 yıldan berı yok , saclarımı evde kendım kesıyorum, berberlerde sacınızı yıkadıktan sonra yuzunuze surulen havluların etkısı var dıye dusunuyorum bu hastalıgın baslangıcı ve alevlenmesınde.

• Head & Shoulders Clinical Strenght bu işin kesin çözümü.

• Reklam mı yapıyorsunuz anlamadım, seberoid dermatite var saçlı derimde bunu kullandım Bi işe yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.