Şimdi Ara

240 TL Vichy Dercos Anti-Dandruff Kaşıntı, Kepek ve Kabuklanma Karşıtı Şampuan (400 ml)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seboreik dermatitten müzdarip kaşıntı kepek ve kabuklanma şikayeti olanlar için faydalı bir ürün.

240 TL Vichy Dercos Anti-Dandruff Kaşıntı, Kepek ve Kabuklanma Karşıtı Şampuan (400 ml)

240 TL Vichy Dercos Anti-Dandruff Kaşıntı, Kepek ve Kabuklanma Karşıtı Şampuan (400 ml)https://eczacenter.com.tr/
    Dercos Anti-Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan Kuru Saçlar 390 ml. 200 ml fiyatına Fiyatı | Eczacenter
    https://eczacenter.com.tr/dercos-anti-dandruff-kepek-karsiti-sampuan-kuru-saclar-390-ml-200-ml-fiyatina
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 20 yıldır saçımda seboreik var 1 yıl kullandım bir işe yaramadı. eczanede satılan ketoral bundan iyi ve 25 tl.

• Sıcak olan fiyatı kaçırmışım yoksa bir tane alırdım 20 gün kadar oldu kullanalı tamamen bitirmedi kepeği fakat kaşıntı hissi ve yopun kepek gitti memnun kaldım diyebilirim bundan sonrada ihtiyacım olur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyüp sabri tuncerin saç sirkesi var onu kullanın kemek mepek kalmaz. 35 tl felandi en son

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    benım yorumumda tam tersi konazol vs çöptür çok kısa sürede bağışıklık kazanıp işlevini kaybediyor.

bu şampuan ile head shoulds clinic en etkili 2 3 yıldır kullanıyorum sorun yok.

bu arkadaşı dınlemeyın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz klinik şampuanları online olarak özellikle de amazondan almayın. İçerisindeki ürünü değiştirip iade ediyorşar. Sonra biz de fayda bekliyoruz üründen.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Bu şampuan ben de kepek için test ettim. Mükemmel sonuç verdi. 3 yıldır başkan bir şey kullanmıyorum. Ücret uygunluğu için büyük sitelere bakmanıza gerek yok. Büyük sitelerdeki mağazaların kendi sitelerinde bazen daha ucuz olabiliyor.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Seni neden dinleyelim sen kahin misin?

• senged kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Doktor yerine seni dinleyelim. Bir ilaç sende etki etmemişse bütün insanlık o ilacı kullanmasın he🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Aralık 2022; 9:46:14 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ben dinledim doktoru cevremde cok kiside dinledi bir sure sonra ise yaramiyor.
    Bu hastaligin ana konusu var 20 yillik
    Oradada %90 benim dedigim fikire katilir hastalar

Her ne olursa olsun ilk önce doktorun tavsiye ettiğini kullansın. Kanazol 30 tl senin önerdiğin 275 tl. İlk doktorun söylediğini kullansın verim almaz ise bunu kullanır. Bende kanazol kullandım zamanında 15 liraya almıştım gayet işimi görmüştü. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama denemeden bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Aralık 2022; 10:5:23 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Hastaligin seviyeleri var hafifse işe yarar bende ilk basladiginda kullandim kesti ama sonra daha agir seviyeye gelince sampuan işe yaramadi.
    O sampuanla rahatladiydaniz gercekten sukredin hafif seviyedeymissiniz.
    Benim dedigimi çekenler bilir. Zaten bende yillarca doktorla ilerledim 3 4 devlet hastanesi 2 3 tane ozel hepsi aynisini yazip yolluyor. Sonra arastirarak bu sampuanlari bulduk. Sükür rahatladik

• Bu şaka gibi. Çok yorum yapmak istiyorum ama boşuna bu zihniyete

• Bir ekleme daha yapayım, anti-dandruff'un iki çeşidi var, kuru saçlar ve normal/yağlı saçlar için olanı var. Saç tipine göre uygun alınmasını tavsiye ederim.

Bu kuru saçlar için olanı:

Bu da normal/yağlı saçlar için olanı:

• ben de prozinc’le çözdüm bu sorunu

• Beyler bende de yıllardır egzema, kepek var. Geçenlerde çok yoğun kepek oldu bu şampuanı tesadüf görüp aldım. 4-5 yıkama sonra kepek azaldı gerçekten. Yalnız merak ettiğim hep bunu mu kullanacağız? Yoksa bir bundan bir normal şampuan mı? Yani bunu sürekli kullanırsak etkisi azalır mı?

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Herkes gibi bende kepek diyordum ama bu kepek falan denilerek geçilecek bir konu değil.

"seboreik dermatit" anahtar kelimemiz.

Bu şampuanların sürekli kullanımını kimse tavsiye etmiyorum haftada 1 yada 2 haftada 1 gibi kendinize/ihtiyaca göre bir düzen belirlemek daha mantıklı.

Hangisi olursa olsun bir süre sonra işe yaramaz hale gelebiliyor yada yan etki olarak saç dökülmesi vs. yol açabiliyor.

• Zeen kardeş doğru bilgiler vermiş , e sizde maksat muhalefetlik olsun.

Konazol düzenli kullanılacak bir şampuan değil. Hafta da bir belki iki oda sadece kriz ve atak dönemlerinde. Yani ciddi pullanma kaşıntı ve kepek artışı yaşandığında.

Onun dışında bu vichy iyi bence ve benim kullandığım prozinc de güzel işime yarıyor arada değiştirmiş oluyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.