Şimdi Ara

1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1750 demiş burda

trendyol.com
    WISDOM Taşınabilir Sinema Projektörü 1280 * 720p Ev Sineması Bluetooth Android 11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/wisdom/tasinabilir-sinema-projektoru-1280-720p-ev-sinemasi-bluetooth-android-11-p-848242166
  • cohannan kullanıcısına yanıt

kaç lümen hocam bu ? aliexpresste bi model gördüm hy300 diye, 260 lümen diyor ama sizin görüntü bayağı parlak

• 1750 olandan alan, kullanan oldu mu? Memnun musunuz, alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene yasomi p22 aldim 4400 liraya pazarama sitesinden o ara wankyo 495 miydi ne arasinda kalmisdim ustelik 9 taksit peşin fiyatına idi (maximum karta) tam bir sene oldu cok memnunum.beklentimin uzerinde idi.3 metre mesafeden 2 metrede büyük suan tam ölçü aklimda degil goruntu elde ediyorum mac ve filmlerde harika ben ps4 de bağlayıp da kullandigimda oldu.Birde hepsiburadadan (yurtdisi) tepsili tripod aldim 10 numara oldu.İcindeki fan bildiğiniz pc kasasi fanı sesi ne kadarsa o kadar hatta Bluetooth kulaklik ile oyun veya filmlerde az biraz yuksek.sesle izlediginiz zaman farkina bile varmiyorsunuz en azindan ben o kadar odaklanmiyorum.sese tam karanlik bi ortam (aksam) gayet guzel goruntusu var oyle cok parlak degil tabi asiri bi performans beklemiyordum ama bu hali beklentimin üzerinde çıktı.Evim tirtikli sıva duvar roma sarisi boya var hic perdeye dahi gerek duymadim goruntu cok guzel.Dahili hoparlörü gayet tatminkar.Ama.icindeki.android cok vasat geneli boyle 1gb ram.8gb hafiza ama ben zaten harici bir box aldim (dreamstar nova) yag gbi akiyor.Uzerinde sabit hic ckarmiyorumda.Evde sinema büyük ekran keyfi icin bu paraya bedava gbi bisey oldu
    Suan ust modeli cikmis ama hem yeni model hemde 1 senenin ardindan fiyat tuzlu biraz ama ilgilenen olursa diye alta link bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 18 Eylül 2024; 23:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.