1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130'
-
-
Müthiş fiyat, projektörüm olmasa almıştım direkt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı gümrük vergisi 30€ çekilmeden önce amazon üzerinden Çin'den ürünü aldım inanılmaz memnunum. Her kuruşunu hak ediyor. Telefondan, bilgisayardan kablosuz görüntü aktarabiliyorsunuz. Dilediğiniz apk'yı kurabiliyorsunuz. Kendi çektiğim fotoğraf:
-
Trendyol olmasa düşünürdüm sanırım.. başlıkta tam modeli yazmıyor, ürün sayfasıyla başlık bilgileri tutarsız. dandik model gönderilmesi muhtemel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 13 Ağustos 2024; 9:31:45 > -
Native 720p ne demek acaba hem 4K diyor hem 720 diyor anlamadım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Pro" olan modeli Temmuz'da Aliexpress Dünya kupası kampanyasında her şey dahil 1000 liranın altında satıldı fakat gümrük düzenlemesinden sonra en az bu fiyatlara alışmamız gerekecek.
@yedikeresekiz, 4K videoları açabiliyor ama çözünürlüğü en fazla 720p olarak yansıtabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 13 Ağustos 2024; 8:13:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
native gerçek yansıttığı çözünürlüğü belirtir. support yazan değer sadece yansıtmayı desteklediği görüntü girişi.4k görüntü girişini alabiliyor ama max 720p yansıtma yapabiliyor. bakman gereken değer native değeri.
-
bu ürün native 1080p galiba. dün felan 2300 civarındaydı. 720p yerine buda tercih edilebilir gibi geldi bana.
trendyol.comTorima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/torima/beyaz-t11-projeksiyon-ev-sinemasi-bluetooth-wifi-akilli-android-tv-1080p-hoparlor-smart-4k-p-816445635 -
teşekkürler
-
Yurtdışı gümrük sınırı 30 Oyro' ya çekilmeden satın alıp kullanabildiğinize sevindim...
-
Bu projeksiyonları hdmi ile televizyona bağlayıp projeksiyon özelliğini kapatarak tvbox niyetine kullanmak ve tvden görüntü almak mümkün oluyor mu, deneyen oldu mu?
tvler deki hdmi in portu hdmi out portu yokki.
-
720p alınmaz bence...
-
Tvdeki hdmi in tabiiki. Benim sorum projeksiyondaki hdmi "hdmi out" olarak kullanilabilir mi? Yani projeksiyon cihazını projeksiyon cihazi olarak degil de tvbox olarak kullanabilir miyiz diye merak ettim.
bir inceleme videosunda arayüzde hdmi ın sadece "in" olduğunu gösteriyordu. o yüzden dediğinizin olmayacağını düşünüyorum.
-
Teşekkürler
yanlış okumuş-anlamışım pardon
-
Bu ürünü almayı düşünüyorum 2449 gibi bir fiyatı var daha f/p ya da onu alma şunu al dediğiniz bir ürün var mı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: PowerNowabu ürün native 1080p galiba. dün felan 2300 civarındaydı. 720p yerine buda tercih edilebilir gibi geldi bana.
trendyol.comTorima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/torima/beyaz-t11-projeksiyon-ev-sinemasi-bluetooth-wifi-akilli-android-tv-1080p-hoparlor-smart-4k-p-816445635
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
kağıt üstünde en iyisi bu gözüküyor. yorumlara bakıp almak lazım. zaten 2,5k ya kadar pek bir seçenekte yok.
-
1790a düşmüş aldım bakalım boş yere neler olcak
Benzer içerikler
- toshiba 70ua5d63dt
- sinbo espresso makinesi
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- nokia 8010
- tcl 65c745 yorumlar
- bim yazıcı
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X