Şimdi Ara

1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Müthiş fiyat, projektörüm olmasa almıştım direkt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı gümrük vergisi 30€ çekilmeden önce amazon üzerinden Çin'den ürünü aldım inanılmaz memnunum. Her kuruşunu hak ediyor. Telefondan, bilgisayardan kablosuz görüntü aktarabiliyorsunuz. Dilediğiniz apk'yı kurabiliyorsunuz. Kendi çektiğim fotoğraf:

1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130"

1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130"
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Trendyol olmasa düşünürdüm sanırım.. başlıkta tam modeli yazmıyor, ürün sayfasıyla başlık bilgileri tutarsız. dandik model gönderilmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 13 Ağustos 2024; 9:31:45 >
  • Native 720p ne demek acaba hem 4K diyor hem 720 diyor anlamadım ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Pro" olan modeli Temmuz'da Aliexpress Dünya kupası kampanyasında her şey dahil 1000 liranın altında satıldı fakat gümrük düzenlemesinden sonra en az bu fiyatlara alışmamız gerekecek.

@yedikeresekiz, 4K videoları açabiliyor ama çözünürlüğü en fazla 720p olarak yansıtabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 13 Ağustos 2024; 8:13:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

native gerçek yansıttığı çözünürlüğü belirtir. support yazan değer sadece yansıtmayı desteklediği görüntü girişi.4k görüntü girişini alabiliyor ama max 720p yansıtma yapabiliyor. bakman gereken değer native değeri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürün native 1080p galiba. dün felan 2300 civarındaydı. 720p yerine buda tercih edilebilir gibi geldi bana.

1789 TL Magcubic Taşınabilir Projektör Ultra Hd And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130"trendyol.com
    Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/torima/beyaz-t11-projeksiyon-ev-sinemasi-bluetooth-wifi-akilli-android-tv-1080p-hoparlor-smart-4k-p-816445635
  • teşekkürler

@-Nautilus- @PowerNowa

• cohannan kullanıcısına yanıt

Yurtdışı gümrük sınırı 30 Oyro' ya çekilmeden satın alıp kullanabildiğinize sevindim...

• Bu projeksiyonları hdmi ile televizyona bağlayıp projeksiyon özelliğini kapatarak tvbox niyetine kullanmak ve tvden görüntü almak mümkün oluyor mu, deneyen oldu mu?

• avastos A kullanıcısına yanıt

tvler deki hdmi in portu hdmi out portu yokki.

• 720p alınmaz bence...

• -massive- - kullanıcısına yanıt

Tvdeki hdmi in tabiiki. Benim sorum projeksiyondaki hdmi "hdmi out" olarak kullanilabilir mi? Yani projeksiyon cihazını projeksiyon cihazi olarak degil de tvbox olarak kullanabilir miyiz diye merak ettim.

bir inceleme videosunda arayüzde hdmi ın sadece "in" olduğunu gösteriyordu. o yüzden dediğinizin olmayacağını düşünüyorum.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

yanlış okumuş-anlamışım pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

bu ürün native 1080p galiba. dün felan 2300 civarındaydı. 720p yerine buda tercih edilebilir gibi geldi bana.

trendyol.com
    Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/torima/beyaz-t11-projeksiyon-ev-sinemasi-bluetooth-wifi-akilli-android-tv-1080p-hoparlor-smart-4k-p-816445635
    Bu ürünü almayı düşünüyorum 2449 gibi bir fiyatı var daha f/p ya da onu alma şunu al dediğiniz bir ürün var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• seeder kullanıcısına yanıt

kağıt üstünde en iyisi bu gözüküyor. yorumlara bakıp almak lazım. zaten 2,5k ya kadar pek bir seçenekte yok.

• 1790a düşmüş aldım bakalım boş yere neler olcak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.