Şimdi Ara

215binden 45bine Yatay Geçiş Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece ortalama ile yatay geçiş yapılabilen ünilerde yaparsın ama diğerlerinin kriterleri farklı oluyor ÖSYM sırana da bakıyorlar.

Sadece ortalamaya bakan Kocaeli ile Sakarya var başka da vardır benim bilmediğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay geçişte %40 ortalama %60 puan önemlidir.İyude ytu filan da yatay geçiş vardir.

• kill4time K kullanıcısına yanıt
    ulan keko ituyu aradim sordum itu yatay gecis yaz gecenlerin uni ortalamasina bak 1 aydir bu konuyu arastiriyorum millete yalan bilgi satma tam cahil senin dedigin kurumlar arasi ayrica benim dedigim kurum ici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muctwen -- 25 Temmuz 2017; 18:22:9 >
  • Kurumlar arası mümkünse kurum içi de mümkündür
  • bir hort yapalım

sakarya üni yatay geçişte ösym puanı istemiyor sadece gno ya bakıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muctwen

ulan keko ituyu aradim sordum itu yatay gecis yaz gecenlerin uni ortalamasina bak 1 aydir bu konuyu arastiriyorum millete yalan bilgi satma tam cahil senin dedigin kurumlar arasi ayrica benim dedigim kurum ici

yalan bilgi veren sensin medeniyetsiz çomar üniversite sitelerinde geçiş bilgileri mevcuttur insanlara yalan yanlıs bilgi verip hayalleriyle oynama gelir vitaminsiz kollarını kırarım senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill4time

quote:

yalan bilgi veren sensin medeniyetsiz çomar üniversite sitelerinde geçiş bilgileri mevcuttur insanlara yalan yanlıs bilgi verip hayalleriyle oynama gelir vitaminsiz kollarını kırarım senin

ailesiz karaktersiz ala gavat senin o gelişmemiş o küçük bacaklarını aglata aglata kırarım okuma yazma bilmeyen hülocu çomar xd
  • quote:

quote:

quote:

ailesiz karaktersiz ala gavat senin o gelişmemiş o küçük bacaklarını aglata aglata kırarım okuma yazma bilmeyen hülocu çomar xd

üstüme alınmıyorum kör cahil ergen irisi yatay geçiş yapamayacaksın değil itü hacettepe bile almayacak git yaşayacağın yerde ergen ergen çıldır

• kill4time K kullanıcısına yanıt
    itüdeyim ağla zayıf vitaminsiz cahil cühela kekosu çekirdek yemeye devam et bu ünilerini hayalinde görürsün :D
  • muctwen M kullanıcısına yanıt
    seni itü nün kapısına soktularsa bu ülke batar
  • Ha gayret ustam uzaya bile geçersin sen

• quote:

seni itü nün kapısına soktularsa bu ülke batar

sen bu beyinle yaşıyosan insanlık biter
  • İtü için konuşursak evet mümkün. Ancak ortalama çok yüksek olmalı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.