Şimdi Ara

215binden 45bine Yatay Geçiş Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul üniversitesi jeoloji mühendisliği sıralaması 215bin mesela ben istanbul üniversitesinde bu bölüme girsem gerekli koşulları not ortalamamı sağladığımda sıralaması 45bin olan makine mühendisliğine yatay geçiş yapabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursari38 -- 24 Temmuz 2017; 1:42:11 >

• hocam sen uçmuşsun
  • Olur mu kardeşim bi düşün bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatay değil dikey

• http://muhendislik.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2016/08/2-Kurum-İçi-Yatay-Geçiş.pdf

Bakın biri jeofizikten bilgisayara geçmiş

243puan ı varken 387 lik yere geçen varmış imkansızı başarmak bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

http://muhendislik.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2016/08/2-Kurum-İçi-Yatay-Geçiş.pdf

Bakın biri jeofizikten bilgisayara geçmiş

243puan ı varken 387 lik yere geçen varmış imkansızı başarmak bu olsa gerek

Böyle bir şey nasıl oluyor gerçekten mümkün yani bu
  • Melanozom kullanıcısına yanıt
    örnekleri çok az bulunur kurum içi yatay geçiş için hazırlık sınavının zorluğu nasıldır bilemem dökümandaki ilk kişinin not ort 3.83 ve hazırlık sınavından 80 almış üniversitede 3.83 not kasmak hiç kolay değil 3 ort bile kasmak oldukça zordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya sağlam ortalama lazım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

yatay değil dikey

dikey daha farklı değil mi
  • her okulun farklı yatay gecıs sıstemı var ankara hacettepe itü odtü vs sen hayatta farklı bölüme almaz istersen en iyi not ortalamasına sahip ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill4time

her okulun farklı yatay gecıs sıstemı var ankara hacettepe itü odtü vs sen hayatta farklı bölüme almaz istersen en iyi not ortalamasına sahip ol

hiç mi şansım yok
  • kill4time K kullanıcısına yanıt
    valla iyi salliyon ha :D itude var digerlerindede vardir buyuk ihtimal itu sitesinden bakabilirsiniz arkadaslar

• Farklı bölümler arası yatay geçiş var mı?
    Benim bildiğim yatay geçiş aynı bölümler arasından.
  • 3.83 ortalama yapmak imkansıza yakın bişey ben bütün sene ders çalışırım falan diyip güvenme sen yinede sonra üzülürsün
  • muctwen M kullanıcısına yanıt
    itü not ortalamasıyla değil puanla alıyor not ortalamasıyla alan uludağ var ve dandik anadolu üniversiteleri git araştır yarı cahil seni itü nün sitesine yatay geçişe bak ve zaten farklı bölümden farklı bölüme yatay geçiş cok cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursari38

quote:

Orijinalden alıntı: kill4time

her okulun farklı yatay gecıs sıstemı var ankara hacettepe itü odtü vs sen hayatta farklı bölüme almaz istersen en iyi not ortalamasına sahip ol

hiç mi şansım yok

hayır yok cünkü ben de benzer bir durumu arastırdım edirne de ankara gececektim ama notla almıyorlar lys puanın o bölümden 4 5 puan düsükse ancak öyle sans oluyor ve cogu girende o bölümün tabanından bile yüksek puanlı insanlar oluyor 3 6 kişilik kontejan var cok iyi ortalama yaparsan girebileceğin sınırlı okul var bir ihtimal marmara üniversitesi olabilir notla o da istanbul üniversitesinden daha iyi değil

• Totondan sallama birader yüksek ortalama yaparsa gecer odtuye gecemez hacettepe ytuye gecebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Totondan sallama birader yüksek ortalama yaparsa gecer odtuye gecemez hacettepe ytuye gecebilir

arastır bakalım hacettepe ytü nasıl alıyor gir bak sitesine bilginiz olmadan fikriniz de olmasın
  • zebanilerin arasından hurilere geçiş olur mu
  • kısacası öküz gibi çalışırsak mümkün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.