Şimdi Ara

219 TL ZYXEL WMG1312 B10D VDSL/ADSL2 4 Port 300Mbps Fiber Kablosuz Modem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HawK95

https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-whole-home-wi-fi-kablosuz-vdsl2-adsl2-modem-router-pm-HB00000MI5NI

Bu modem hakkında bilgisi olan var mı bundan iyi midir?
    kullanıyorum 218 tl ye almıştım. Gayet iyi 2.4 GHZ olması dışında gerçi benim için sorun yok. Ben memnunum özellik mükemmel yazılımı sürekli güncelleniyor gelişiyor.

• Yeni eve taşındım modem almam lazım yardımcı olun beyler bende birkaç gündür bakınıyorum, keenetic omni dsl vardı kafamda ama onda da dual band yok bunda da yok ne önerirsiniz? Bulunduğum lokasyon da 65 mbit e kadar destekler diyo altyapı sorgulamada. Netgalaksi düşünüyorum iss olarak. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crona C kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Keenetic Extra DSL AC1200 Whole Home Wi-Fi Kablosuz VDSL2/ADSL2+ Modem Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-extra-dsl-ac1200-whole-home-wi-fi-kablosuz-vdsl2-adsl2-router-fiyati,532216806.html

• HawK95 kullanıcısına yanıt
    Ben dün Keenetic omni aldim ev içi Tenda kullanıyordum. Çağ atlamış gibi oldu. Güçlü ve bir çok özelliği var. Adguard reklam engelleme, torrent vb. Özellikleri var. Forumda konusu mevcut. Tüm kullanıcılar çok memnun. 3+1 yıl garantili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat hala güncel..

Ürün fiyatı hakikaten çok iyi. Bu arada @aslanoto bu modemde fiber desteği mevcut. 1. portu arayüzden WAN portu olarak etkinleştirebiliyorsunuz. Dolandırıcılık söz konusu değil. Bu fiyata kaçırmayın.
  • Bu ürünü sipariş edeli 3 gün oldu hala kargoya vermediler bunu iptal edip aynı fiyata VMG1312-T20B mi alsam.Fark nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apali42 -- 24 Nisan 2020; 17:24:43 >
  • apali42 kullanıcısına yanıt
    Ayni urunden bende siparis gectim 4 gun oldu bence bekleyin kargolarla alakali sorun var digerini siparis etseniz onuda bekliceksiniz 21 inde benm kargoda son haraket

Hocam aldınız mı bir modem?Ben de omni dsl düşünüyorum şu an.O fiyata şu an doğru düzgün başka kaliteli modem göremedim.Fikirleriniz nedir?

• Bu fiyatlara alabileceginiz en iyi modem. Keenetic dediginiz markayi ilk defa duyuyorum fiyat olarakta daha pahali ben bunu tercih ederdim.

• 219 TL ye bedava bir modem alınır bence kaçırmamak lazım Marka olarak zaten iyi bir marka
  • Hocam bende sizin gibi araştırma içindeyim, anladığım kadarıyla bu Zyxel in alt modellerinde evde çok duvar olunca çekmiyor, açık koridor salon büyük oda da önüne engel çıkmadıkça güzel diyorlar. Keenetic de sanırım network ürünlerinin Xiaomi si olmaya çalışıyor. Keenetic omni dsl de dual band yok ama bu kendisin yakın fiyattaki diğer modelere göre anten çekimi daha güçlü diye hatırlıyorum. Bu Zyxel için çok memnun olanda var nefret eden de. Kullanılan yerin yapısına bağlı bence memnuniyet.

Evet hocam ama fiyat bakımından en yakın dual band ürün TP-Link Archer VR1200 ki aralarında 70 lira bir fark var.Benim merak ettiğim dual band olmaması çok fark eder mi?Bu soru eğer hayırsa omni dsl en iyi ürün gözüküyor yazılım ve donanım bakımından.Tabi buna yakın ürünler de var ama bilemedim.
  • Nzrv1 N kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç yorum okudum iss ile verilen bir modem olup wifi sorunlu diye bilemedim o yüzden.
  • İss ile verilen modemle sadece kasasi ayni. Anakart islemci ayni degil. Dual band dusunuyorsaniz 3625 dedigim gibi vr300 kullandim memnun kalmadim cekim konusunda oldukca sorun yasadim suan kendim 3625 kullaniyorum oldukca memnunum. Burdan bir arkadasta verileri istemisti.
    2. Foto evin en arka bolumunden. Yaklasik 11 metre 2 oda var arada. 219 TL ZYXEL WMG1312 B10D VDSL/ADSL2 4 Port 300Mbps Fiber Kablosuz Modem 219 TL ZYXEL WMG1312 B10D VDSL/ADSL2 4 Port 300Mbps Fiber Kablosuz Modem

• Hocam dualband 5gjz cihazlarınız varsa avantajlı ikisi de 5ghz kullanıyor ve daha verimli bağlantı veriyor diye biliyorum. İşin tekniğine çok girmedim yanlış yönlendirmek istemem. Akıllı TV veya android box, telefonlar özellikle yeni modeller (giriş seviyesi olanlar dahil), akıllı ev sistemleri, yeni nesil laptoplar 5ghz kullanır evet. Çeşitli senaryolar kullanarak modeme fazla cihaz bağlarken 5ghz daha stabil çalışır. Ben bu zamana kadar modemlerin tüm özelliklerini kullanmadım. Torrent, VPN vs ama bundan sonra kullanmak istediğim için beklemedeyim. Maddiyat önemli değilse ve modemin tüm teknolojilerinden faydalanacaksaniz dualband alın. Ama bir kez kurulum yapıp sadece internete girecem diyorsanız çekim gücü iyi olan bir 2.4ghz modem tercih edebilirsiniz. Ya da ikinci el.

Kusura bakmayın hocam,bunu bilmiyordum sağ olun.Şu an birkaç cihaz arasında kaldım ama ondan önce dual band mi almam gerekiyor onu düşünüyorum ona göre cihaz sayısı 3 veya 4'e inicek.
  • Rica ederim yardimci olabildimse ne mutlu. Modemi aldiginizda ss paylasirsiniz.

Hocam baktım sadece benim telefonum ve bilgisayarım 5ghz kullanabiliyor.Annemin,babamın,kardeşimin telefonu ve smart tv 2.4ghz kullanıyor.Haliyle de sanırım 2.4ghz kaliteli bir çekime sahip modem daha mantıklı olacak.Tabi Şu ürün var en ucuz dual band ürünü olarak ama sinyal kalitesi ne kadar olur diğerlerine göre emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 24 Nisan 2020; 22:10:4 >
    Paylaşırım alırsam hocam.

• Bunu da bir incele 2.4 ghz alicaksan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.