Şimdi Ara

21gb üstü satışlar en güvenilir biçimde nasıl takas edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim +6 dolum var mesela bunu 65 gb'ye satıcam nasıl en güvenilir bi biçimde takas ederim
    şartlar ;

1. benim ona hiç güvenim yok
    2. onun bana hiç güveni yok

bu şartlar altında nasıl değiş tokuş yapabilirim aydınlatırsanız çok sevinirim

• Istediğin bir item belirleyeceksin 65gb direk nakit veremezler
  • İtem verilir.
    Örneğin md +8 40 gb
    adam senden 60 gb istiyor
    sen ona md + 20 gb verirsin tabi piyasa durumuna göre kabul eder yada etmez ona göre takasınızı yaparsınız.
    ama 2-3 trade ile para alma ilk tradede kandırırlar seni 21 gb yi verir kaçarlar.
  • serverlarda fiyatları belirli bazı itemler vardır ..

atıorum kafadan ...
    shard +7 15gb mesela ...
    raptor+7 18gb mesela
    wrr shell +7 set 20gb mesela ... işte bu tarz alımda ve satımda zarar ettirmeyecek itemleri takasın içine katarak yüksek değerlerdeki itemleri takas edebilirsin ...
  • 21gb + item + g o l d b a r warsa onu koycan tradeye koysa silver bar koyabilgiin kada koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propranolol -- 20 Haziran 2007; 19:47:04 >
  • 21 gb para alırsın kalanınada 44 gb değerinde item alırsın bu kadar basit

not: sakın parayı parca parca veririm derse inanma tek seferde hallet
    yosa canın yanabilir
  • hmm item olarak değişilir , nakit olarak olmaz demi :(

çok sağolun beyler aydınlattığınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur1kurdas -- 20 Haziran 2007; 19:47:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1kurdas

hmm item olarak değişilir , nakit olarak olmaz demi :(

Hepsini nakite çevirirsin aldıklarının tek tek bi anda nakit olmaz
  • 9 tane silver bar koysan 90m eder değerli bi item koymak lazım shard +7 gibi
  • Örneğin;

DOL+0 ALIOSUN 60GB'YE...
    ADAM SANA ÖNCE 20GB DEĞERİNDE BİR İTEM VERECEK. ÖRNEĞİN ROC (ÖRNEKTİR) TRADEDE ROC KOYACAK SENDE 20GB KOYACAN ROC SENDE KALCAK SONRA O BİR ROC DAHA KOYACAK SEN 20GB KOYACAN ONUDA YAPACAN ETTİ 40GB SONRA ADAM DOL'U KOYACAK SEN 20GB VE DUAL ROC'LARI KOYACAN BİTECEEEKKK İŞTE BU KADAR BASİT...
  • zor bir adama catıysan işinzor bende bugun aynısına cattım kafayı yecektim
  • yaani yüksek meblalarla oynarken hiç acele etme bi slak bulup değerinin 3 katına sattığım itemler biliorum dual +7 shard a +6 hb almıştım çok sevinmiştim durup duruken adam verdi
  • 21 gb yi para alrısın kalan miktarıda ıtem olarka en kısaası bu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

İtem verilir.
    Örneğin md +8 40 gb
    adam senden 60 gb istiyor
    sen ona md + 20 gb verirsin tabi piyasa durumuna göre kabul eder yada etmez ona göre takasınızı yaparsınız.
    ama 2-3 trade ile para alma ilk tradede kandırırlar seni 21 gb yi verir kaçarlar.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.