Bildirim
21k ile Erzurum Hukuk'a gidilir mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: icvism
Tm3 sıralamam 21k. Bu puanla Uludağ, Selcuk, Kocaeli, Akdeniz gibi üniversiteler dururken Erzurum'a gidersen puanına yazık edersin diyorlar.
Bu ne kadar dogru? Bu universiteler arasında ne fark var? Eğitim acisindan en iyi hangisi?
sokaktan küçük bi çocuğu çevir sor o da aynı lafı deruludağ yada selçuka git derim
-
Erzurum u eğitim olarak iyi diye duymuştum doğuda olduğu için sıralaması düşük diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim -
Erzurumda veya yakın bir yerde yaşıyorsan oralara hiç gitmene gerek yok. İstanbul-Ankara olmadıktan sonra arasının fark ettiğini düşünmüyorum. 16k ile Yalova Hukuk'a yerleştim çünkü Yalova'da yaşıyorum, evden gidip geliyorum. Anadolu,Selçuk,Kocaeli,Uludağ bana da geliyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X