Şimdi Ara

22-23.000 TL Kasa Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında 26bin  ama bekledikçe daha artıyor fiyatlar ve kampanyalı sistemleri yakalamak çok zor ondan el mahkum biraz.. anakart ve kasa iyi mi sizce önerdiğiniz sistemde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    İdarelik urunler hep , anakart giris seviye tek m2 ssd slotlu kasaya pek bakmadim ama psusu dandik muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 7 Aralık 2024; 8:25:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Gerçekten kafayı yiyeceğim artık Hepsinden kısayım ama anakarttan kısmayayım diyorum malum en temel bileşen, geleceğe yönelik olarak. Ama bütçemin dahilinde karşıma çıkan sistemlerde hep aynı anakartlar kullanılıyor: A520, B450, şanslıysan B550 ve B620. Bunların arasında geleceğe en götürecek hangisidir? OC yapan birisi değilim, çılgınlar gibi de oyun oynamıyorum ama aldım mı da zaman zaman eklemelerle 10 yıl götürsün istiyorum. Şu anki bilgisayarım 15 yıllık ve artık fan seslerinden kendi sesimi duyamıyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 7 Aralık 2024; 14:7:25 >
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    en guncelı ddr5 olan suan,a620 olsa bişey olmaz su butcede ona gore ıslemcı takarsınız,iyi anakart için bütçe gerekir ama beklentiye baglı alıp almamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.