Şimdi Ara

22-24 inç ps3 için lcd monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda araştırdım fakat pek bir sonuca varamadım 22-24 inç boyutlarında full hd hdmı girişli lcd monitör arıyorum.Ps3 ve pc yi bağlayacağım.Öncelik ps3 ama pc de önemli tabiki.İlk olarak benim pc eski ekrankartı fx 5500 vga dan bağlayacağım.Pc deki görüntü ekranın ortasında mı olur yoksa ekrana yayılır mı?TN panele kötü diyorlar oyunlarda ve bd filmlerde tn panelden ps3 te nasıl bir görüntü alırım?Son olarak acer'in h243h modeli iyi midir?Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar

not:Benim için ps3 te oyun ve bd film önemli.Özellikle oyun.500 tl'yi geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GrungE_ -- 15 Temmuz 2009; 13:05:30 >

• cevap yokmu
  • Bütceni belirtirsen yardımcı olan çıkacaktır.
  • Mesela yazayım birtane.
    Samsung T260 25.5" LCD Monitör Black 5ms Hdmi-Dvi
    http://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t260-407-5738.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErranT34

Mesela yazayım birtane.
    Samsung T260 25.5" LCD Monitör Black 5ms Hdmi-Dvi
    http://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t260-407-5738.html

wuuuuuu fiyata bakın çok saol ama fiyat fazla geldi
  • ACER 23'' H233HA Modelini öneririm arkadaşım.Hoparlörden daha fazla ses çıkıyor 24'' e göre..Bende kullanıyorum ps3 ile sorunsuz çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazarus

ACER 23'' H233HA Modelini öneririm arkadaşım.Hoparlörden daha fazla ses çıkıyor 24'' e göre..Bende kullanıyorum ps3 ile sorunsuz çok memnunum.

aceri çok met ettiler görüntü kalitesi samsungla aynı dediler doğru mu?Birde fiyatı ne kadar vatan'da
    bir de sölediin model 16:9 dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GrungE_ -- 15 Temmuz 2009; 14:04:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GrungE_

quote:

ACER 23'' H233HA Modelini öneririm arkadaşım.Hoparlörden daha fazla ses çıkıyor 24'' e göre..Bende kullanıyorum ps3 ile sorunsuz çok memnunum.

aceri çok met ettiler görüntü kalitesi samsungla aynı dediler doğru mu?Birde fiyatı ne kadar vatan'da

Acer ın Görüntü kalitesi Harkia.40:000 1 Kontrast oranı 2MS tepkime süresi HDMI,VGA,DVI üstelik 16:9 !
    Ayrıca Full HD..

Vatan Pc de bu ürün 625 Tl Pahalı ..Hepsiburada dan almanı tavsiye ederim daha uygun fiyatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mensonges -- 15 Temmuz 2009; 17:54:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mensonges

quote:

Orjinalden alıntı: _GrungE_

quote:

Acer ın Görüntü kalitesi Harkia.40:000 1 Kontrast oranı 2MS tepkime süresi HDMI,VGA,DVI üstelik 16:9 !
    Ayrıca Full HD..

Vatan Pc de bu ürün 625 Tl Pahalı ..Hepsiburada dan almanı tavsiye ederim daha uygun fiyatlar..

tesekkürler kısmetse hafta sonu alıcam sonra gelsin filmler oyunlar:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.