Şimdi Ara

22' de palit 8600 gt sonic+ nasıl performans sergiler?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet herşey crysis değil.Fakat 8600GT alıpta ölü yaptırım yapmış olursunuz.Hiç yoksa 9600 veya 3850 fln alın cnm.8600GT alınmaz artık.
  • Kardeş yaklaşık 10 aydır 8600 GT Sonic+ ekran kartımı 22" monitorümle kullanıyorum her oyun olmasada çoğu oyunu 1680:1050 çözünürlükte oynarsın sorun olmaz ben memnunum ama bende nasip olursa artık ekran kartını değiştircem :D
  • palıt 9600 gt sonıc al bence ıyı akıs yapabılırsın monıtorde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

Kardeş yaklaşık 10 aydır 8600 GT Sonic+ ekran kartımı 22" monitorümle kullanıyorum her oyun olmasada çoğu oyunu 1680:1050 çözünürlükte oynarsın sorun olmaz ben memnunum ama bende nasip olursa artık ekran kartını değiştircem :D

Bende yeni monitör aldım(samsung 932gw) ama ekran kartım bayağı eski "asus x550"; monitorum 1440*900 60Hz çözünürlük istiyen bir LCD... Şimdi bu değerde cod2'yi oynamak imkansız gibi daha düşük değerlerde görüntü çok kötü şu fps değerlerini nasıl görürüm ve kaç olmalı???. Galiba yeni bir ekran kartı da lazım olacak .. Ben (fazla da anlamam ama ileriye dönük, abartısız bir kart olabilir düşüncesiyle) Sapphire HD3650 DDR3 512MB gibi bir ekran kartı düşünüyorum; forumda 8600Gt ve 2600XT ekran kartlarının ismi geçiyor siz ne dersiniz (en fazla 150YTL'ye kadar) işime yarar mı?

• 8600GT Sonic+ ile 22" bir LCD'yi kısa bir süre kullandım ben. Hiç tavsiye etmem :)

Tüm oyunları 1680x1050 çözünürlükte "Low" ayarlarda oynamak gerekiyor ve görüntü çamur gibi oluyor. Kısaca 22" bir LCD için hem 256 MB bellek yeterli değil hemde 8600GT gibi bir kartın gücü yeterli değil.

Sana önerebileceğim kart şu an 130$ civarına düşen fiyatıyla GeForce 9600GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Haziran 2008; 10:16:16 >
  • bende sapphıre hd2600xt gddr3 var.cod2 cod4 full ayarlarda 1440x900 çözünürlükte oynayabiliyorum.Yeni oyunlardan fazla bişey beklemiyorsan full ayarlarda oynamak gbi alabilirsin.
  • sapphire HD3650 ddr3 512MB ile 1440*900 çözünürlükte cod2 de 40-50 fps aldım bence gayet iyi... Yalnız bu kartın driverını yüklediğimde PCI driver istiyor verilen cd içerisinde de bulamadım kartın bir özelliği 5,1 sorround desteği varmış(ses kartı özelliğimi ne) tahminim bununla ilgili bir driver olsa gerek. siz nedersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

asus 2ms 22 lik monitör 330 ytl

ben buna çok hevesleniyorum.

yalnız,,ben 8800 alacagım yanına,ve 22 ile 8800 kullananlar gayet memnun.

benim düşüncem de şu ( herşey crysis degil )

high oynuyacagıma medium oynarım bititrince zaten o ayarda oynayacagım oyun kalmaz..

2 hafta once bahsettıgın asusu aldım bı arkadasa ben de cok ıstıyodum nede olsa 330 ytl ama eve geldık kurduk pc yı actık ama monıtor bana hıc bu kadar ıtıcı gelmemıstı resımlerı bıle dogru durust gostermıyo yada ben alısamadım daha sonra gecen hafta gıdıp 30 ytl daha fazla vererek lg 22'' aldım asus 2 ms lg 5 ms daha oyun oynamadım ama bunun goruntusu ve netlıgı asus dan ıyı bence

• bende asus aldım ama maşallahı var dostum sana belki arızalı falan denkgelmiştir.görüntü kalitesi falan süper tabi bana göre.(samsung ile karşılaştırmıştım)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.