Şimdi Ara

22' de palit 8600 gt sonic+ nasıl performans sergiler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün arkadaşıma bilgisayar topladık bilgisayar satan bi yerden. monitör olarak 17" düşünüyordum ama 1.5 saatlik sistem toplama sürecinde :) 22" asus vw222s bk monitörü almaya karar verdik. ekran kartı olarak palit 8600 gt sonic+ kart aldık. bu kart oyunları çalıştırırken büyük monitör olmasından dolayı sıkıntı verirmi??
    bahsettiğim oyunlar crysis, call of duty 4 vb sisteme aç olan oyunlar :)

eğer sıkıntı verirse düşük çözünürlükte oynatsak görüntüde herhangi bi problem oluşurmu?

yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

monitörün analog çıkışlı olduğunu biliyorum :)

sistem:

core 2 duo e4500
    msi p35 neo-f
    kingston 1 gb ddr2 800 mhz (2 adet)
    palit 8600 gt sonic+
    lg h55ns
    seagate 320 gb 7200 rpm 16 mb ncq
    frisby gr08a-bk/l 400watt (aldığımız yerde 400 watt olarak geçiyor sanırım 350 watt )

• 2560x1600 max. çözünürlüğü var, o yüzden sorun çıkmaz bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_dreams_23

işte kendi cevabın.ben 22 lik monitörü 7gün 24 saat oyun oynamayacagından dolayı al derim , çünkü görselligi yeter.. ama 8600gt den de o monitörde yüksek çözünürlükte fazla performans bekleme.. dedigin sisteme aç oyunlar dısındaki oyunları ise güzel güzel oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

quote:

Orjinalden alıntı: blue_dreams_23

işte kendi cevabın.ben 22 lik monitörü 7gün 24 saat oyun oynamayacagından dolayı al derim , çünkü görselligi yeter.. ama 8600gt den de o monitörde yüksek çözünürlükte fazla performans bekleme.. dedigin sisteme aç oyunlar dısındaki oyunları ise güzel güzel oynarsın
    22 Monitörle o karttan performans bekleme çözünürlüğü düşürsen çamur gibi olur 8800 gt paklar seni anca.Biz niye hala 17 monitörle takılıyoruz sanıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

22 Monitörle o karttan performans bekleme çözünürlüğü düşürsen çamur gibi olur 8800 gt paklar seni anca.Biz niye hala 17 monitörle takılıyoruz sanıyosun

Alıntıları Göster
    BEnde vardı 8600gt sonic+ 22" monitörde oyunlarda kasıyo fakat oyun istemem derseniz bi sorunu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmareee

BEnde vardı 8600gt sonic+ 22" monitörde oyunlarda kasıyo fakat oyun istemem derseniz bi sorunu yok..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki size 10 puan değerinde bi soru:

sizce monitör ü 19" e mi çekelim yoksa ekran kartınımı değiştirelim??

bana 19" monitöre dönmek daha mantıklı geliyor değerli yorumlarınız bekliyorummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_dreams_23

arkadaşlar peki size 10 puan değerinde bi soru:

sizce monitör ü 19" e mi çekelim yoksa ekran kartınımı değiştirelim??

bana 19" monitöre dönmek daha mantıklı geliyor değerli yorumlarınız bekliyorummm

Alıntıları Göster
    Ekran kartını değiştir.8800 Gt al derim ben.22" monitörde ancak 8800 Gt gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxhell

2560x1600 max. çözünürlüğü var, o yüzden sorun çıkmaz bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: goxhell

2560x1600 max. çözünürlüğü var, o yüzden sorun çıkmaz bence...

neye görtere söğlüsosunuz bunu :S
    monitörün max çözünürlüğü 1680x1050 de kullanabilirsin ancak o ekran kartıyla bu çözünürlükde akıcı bi şekilde oynayamazsın ancak 1280x1024 de kullanabilirsin bazı oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Ekran kartını değiştir.8800 Gt al derim ben.22" monitörde ancak 8800 Gt gider.

Alıntıları Göster
    Ben olsam 19 monitöre geçip ekran kartını da 8800 GT yapardım da, kişisel görüşüm kendime kalsın :) Her şey oyun değil.

Tabii, ekran kartını değiştirin. Oyunları 1280x1024 veya 1440x900'de(diğer ayarların aynı olduğunu varsayıyoruz) 8600 GT ile oynadığınızda alacağınız başarımdan gene çok daha fazlasını 1680x1050'de 8800 GT ile alırsınız.

(Ek: Soruyu anlamamış olabilirim: Ekran kartını değiştirirseniz, monitör de 22 mi olacak?)

1680x1050'de 8800 GT memnun eder mi? CoD4'ü hayli güzel oynatır.

Crysis'te ise, beni sıkardı. Başkasını sıkmayabilir

Aslında, büyük monitörde 1 GB 8800 GT tercih etmek gerekiyor, tüm bunların ötesinde

Fazla uçmadan, bütçe durumu sorayım.

Frisby "400W"yi de kesinlikle değiştireceksiniz çünkü, 9600 GT dahi alsanız.

8600 bile olsa, o tür bir güç kaynağı kullanmazdım sistemimde.

quote:

Ekran kartını 22 LCD çözünürlüğünde kullanmak açısından ele almış, sanırım. Yani, "1680x1050 veya 1600x1200 çözünürlüğünde sorunsuz görüntü alabilirsiniz", şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Mayıs 2008; 19:06:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Ben olsam 19 monitöre geçip ekran kartını da 8800 GT yapardım da, kişisel görüşüm kendime kalsın :) Her şey oyun değil.

Tabii, ekran kartını değiştirin. Oyunları 1280x1024 veya 1440x900'de(diğer ayarların aynı olduğunu varsayıyoruz) 8600 GT ile oynadığınızda alacağınız başarımdan gene çok daha fazlasını 1680x1050'de 8800 GT ile alırsınız.

(Ek: Soruyu anlamamış olabilirim: Ekran kartını değiştirirseniz, monitör de 22 mi olacak?)

1680x1050'de 8800 GT memnun eder mi? CoD4'ü hayli güzel oynatır.

Crysis'te ise, beni sıkardı. Başkasını sıkmayabilir

Aslında, büyük monitörde 1 GB 8800 GT tercih etmek gerekiyor, tüm bunların ötesinde

Fazla uçmadan, bütçe durumu sorayım.

Frisby "400W"yi de kesinlikle değiştireceksiniz çünkü, 9600 GT dahi alsanız.

8600 bile olsa, o tür bir güç kaynağı kullanmazdım sistemimde.

quote:

Ekran kartını 22 LCD çözünürlüğünde kullanmak açısından ele almış, sanırım. Yani, "1680x1050 veya 1600x1200 çözünürlüğünde sorunsuz görüntü alabilirsiniz", şeklinde.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 8800 gt almamız mümkün deil :) yukarıda da belirttiğimiz gibi 22" almayı düşünmüyorduk zaten monitör ü değiştirmeye karar verdik. 17" veya 19" monitör önerileriniz varsa kdv hariç 230-250 $ arası ürün önerebilirmisiniz???

kasa gerçekten benimde aklıma yatmadı çokmu kötü bi kasa acep ?

bil alırken kasa ve monitör ü bil satıcısına bırakmıştım(engin tecrübelerinden dolayı) şimdi ikisindende memnun deiliz :) ne iş yw

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_dreams_23

arkadaşlar 8800 gt almamız mümkün deil :) yukarıda da belirttiğimiz gibi 22" almayı düşünmüyorduk zaten monitör ü değiştirmeye karar verdik. 17" veya 19" monitör önerileriniz varsa kdv hariç 230-250 $ arası ürün önerebilirmisiniz???

kasa gerçekten benimde aklıma yatmadı çokmu kötü bi kasa acep ?

bil alırken kasa ve monitör ü bil satıcısına bırakmıştım(engin tecrübelerinden dolayı) şimdi ikisindende memnun deiliz :) ne iş yw

Alıntıları Göster
    19" lcd düşünüyorsan oyun da oynayacaksan , 19" BENQ F94VW TAVSİYE EDERİM , kendim de kullanıyorum çok çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Spica

19" lcd düşünüyorsan oyun da oynayacaksan , 19" BENQ F94VW TAVSİYE EDERİM , kendim de kullanıyorum çok çok iyi

Alıntıları Göster
    256MB lık bir kart kesinlikle 22 inç bir monitorde kasar haa calısırmı calısır ama kart istenilen performansı veremez
    kanımca 1280*1024 cözünürlükte 19 inç lik bir monitörde rahat kullanılır ve en optimum olandır

• quote:

Orijinalden alıntı: jnrgndz_798

256MB lık bir kart kesinlikle 22 inç bir monitorde kasar haa calısırmı calısır ama kart istenilen performansı veremez
    kanımca 1280*1024 cözünürlükte 19 inç lik bir monitörde rahat kullanılır ve en optimum olandır

Alıntıları Göster
    Peki yüksek çözünürlükte kasmaması için hafızasının mı büyük olması gerekir yoksa 256bit olması mı? Hangisi etkilidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zebeedy

Peki yüksek çözünürlükte kasmaması için hafızasının mı büyük olması gerekir yoksa 256bit olması mı? Hangisi etkilidir?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

ekran büyüklügünde oncelikle sart bellektir veri yolu hızı o büyüklükteki görüntüyü işlemsinden gecer yani ikisininde paralel olması gerekir
    veri yolu hızı zaten dogru orantılı olarak artacaktıır alacagın yüksek bellekli kartta gore

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

ekran büyüklügünde oncelikle sart bellektir veri yolu hızı o büyüklükteki görüntüyü işlemsinden gecer yani ikisininde paralel olması gerekir
    veri yolu hızı zaten dogru orantılı olarak artacaktıır alacagın yüksek bellekli kartta gore

Alıntıları Göster
    walla arkadaşım o oyunları 22" lcd de oynarsın ama detaylar low mu olur biraz low biraz medium mu olur orasını deneyip görürsün ama pek ümitlenme detaylar düşük olacağı kesin. Senin yerinde ben olsam 20" yada 19" alır artan parayla ekran kartını daha iyi bişey alırdım, şahsi fikrim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: myd

walla arkadaşım o oyunları 22" lcd de oynarsın ama detaylar low mu olur biraz low biraz medium mu olur orasını deneyip görürsün ama pek ümitlenme detaylar düşük olacağı kesin. Senin yerinde ben olsam 20" yada 19" alır artan parayla ekran kartını daha iyi bişey alırdım, şahsi fikrim bu

Alıntıları Göster
    asus 2ms 22 lik monitör 330 ytl

ben buna çok hevesleniyorum.

yalnız,,ben 8800 alacagım yanına,ve 22 ile 8800 kullananlar gayet memnun.

benim düşüncem de şu ( herşey crysis degil )

high oynuyacagıma medium oynarım bititrince zaten o ayarda oynayacagım oyun kalmaz..

• quote:

high oynuyacagıma medium oynarım bititrince zaten o ayarda oynayacagım oyun kalmaz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

fiyatı bir 22inç için cok cazip ama ben görüntüde asusa güvenmem daha dogrusu güvenemem ama ii düşünmüssün hadi hayırlısı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

fiyatı bir 22inç için cok cazip ama ben görüntüde asusa güvenmem daha dogrusu güvenemem ama ii düşünmüssün hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    8600 ile 22 lcd iyi cesaret etmişsin.ben bile bir hafta düşündüm 8800gt olmasına rağmen.bu arada crysis dx10 modlu 1024*768 de 40fps aldığım yerde 1280*1024 yapınca 33fps ye düştü buda beni ciddi ciddi düşündürmeye başladı.acaba 19' mi alsaydık.aman ne yapalım olmassa ileride yeni seri nvidia veya da slı 8800gt yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

8600 ile 22 lcd iyi cesaret etmişsin.ben bile bir hafta düşündüm 8800gt olmasına rağmen.bu arada crysis dx10 modlu 1024*768 de 40fps aldığım yerde 1280*1024 yapınca 33fps ye düştü buda beni ciddi ciddi düşündürmeye başladı.acaba 19' mi alsaydık.aman ne yapalım olmassa ileride yeni seri nvidia veya da slı 8800gt yaparız

Alıntıları Göster
    her sey crysis degilki , yani 7 gün 24 saat crysis oynamıyoruz..

mesela ben pc yi degiştirince tatrardan yükleyecegim ilk oyun doom3 tür.
    22 inc bile olsa 8600 de bile kasacagını düşünmüyorum.

yani her seyi bi oyuna baglamak yanlıs.. açıp müzük dinlersin,dh de takılırsın,msn vs yaparsın,, oyunuda var high olacana mediumda oynayıver..

bu dedigim oyun canavarı olmayanlar için gecerli tabiki misal=ben

• quote:

her sey crysis degilki , yani 7 gün 24 saat crysis oynamıyoruz..

mesela ben pc yi degiştirince tatrardan yükleyecegim ilk oyun doom3 tür.
    22 inc bile olsa 8600 de bile kasacagını düşünmüyorum.

yani her seyi bi oyuna baglamak yanlıs.. açıp müzük dinlersin,dh de takılırsın,msn vs yaparsın,, oyunuda var high olacana mediumda oynayıver..

bu dedigim oyun canavarı olmayanlar için gecerli tabiki misal=ben

Alıntıları Göster
    bencede 8800 gt ister o monitor. bende palitin 1 gb lik modeli var. crysis i 1440,900 de full çözünürlük full detayda hiç kasmadan oynuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.