Şimdi Ara

22' lcd'de oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1:1 pixel mapping yapan modellerden almanızı öneririm.Sorun büyük ölçüde halloluyor.Mesela hp w2207 ye bakabilirsiniz
  • Arkadaşlar bu ghosting denen olay bendede oluyor 22' Hp var dier arkadaşların gozleri yormayabilir ama ben 10 senelik sony kullanıcısı oldugum icin bu monitoru alınca acaip yadırgadım olayı , beni rahatsız ediyor kaleci fln degaj yaptıgında , sony crt monitorum varken 1280*1024 200hz de kullanıyodum cam gibiydi goruntu ama 22' monitorde 60hz bu yuzden yapabilirmi acaba Hz den midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 20 Aralık 2007; 22:59:21 >
  • ben dün samsung 2232bw aldım. ekran kartım da kötü x800 gt. 1280*800 de oynadım pes 2008 i. ekran kartından kaynaklanan kasmalar haricinde bir sorun görmedim açıkçası. Bundan önceki monitörüm Sony E200, bilenler bilir en kaliteli 17" monitörlerden, o yüzden çok düşündüm acaba lcd nasıl olur diye. Şimdi iyi ki almışım diyorum.
  • 22'' de pes poynayanlar vsync yi açrsa kırılmalar ortadan kalkar...tabi ekran kartı en x1950pro olanlar için söylüyorum...
  • bir de Konaminin 75hz'e alerjisi var nedense. Pc ye çıkan ilk PES'den beri bu böyle. Oyunu 60hz de oynamanızı tavsiye ederim.
  • valla enteresan şeyler yazmışlar.
    ben de yeni 22" aldım.pes2008 i ilk defa oynuyorum sanki.sırf pes için alınır.
    ama herkesin zevki başka demekki.deneyip almanda fayda var.
  • Ben 20" Samsung da sürekli FPS oynuyorum 22" Samsung abimde var onda da bir problem yok pesi bilemem ama bu tarz oyun da bir sorun yok
  • Arakdaşlar konami bu oyunu crt monitor için tasarlıyormuş hiç kimse 22' wide bi monitorde mukemmel oynuyorum diyemez hepsinde ghosting effect oluyor Lg , samsung , Hp hepsinde oynadım hepsinde oluyor uzun toplarda , bu nfs deki motion blur gibi birşey ama futbol oyununda iğrenç oluyor
  • Yok zaten ben futbolda demiyorum futbol oynamadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu
  • Ben crt 17'' monitörle crysis , pes2008 fifa2008,COD4,F.E.A.R gibi oyunları oynadım. hiç sorun olmadan VGA İSE 8800GT bende 22'' almak isitoyrum ama aynı prgoblemlerden korkuyorum ve cok büyük geleceginden korkuyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak03 -- 22 Aralık 2007; 20:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak03

Ben crt 17'' monitörle crysis , pes2008 fifa2008,COD4,F.E.A.R gibi oyunları oynadım. hiç sorun olmadan VGA İSE 8800GT bende 22'' almak isitoyrum ama aynı prgoblemlerden korkuyorum ve cok büyük geleceginden korkuyorum!

sırf oyun için alıyorsan monitoru bekle derim , ama crysis le nfs de hic sorun olmuyor bende sadece pes 2008 de problem var genede sen bilirsin , çok pes 2008 oynuyosan biraz daha bekle bence
  • Merak etme ekran büyüdükçe daha büyüğünü istiyorsun banada ilk 20" büyük gelmişti ama şimdi normal sanki 17" miş gibi oldu 22" e gözümü diktim
  • bnde 223bw var her tür oyunu denedim fpsden pese pesten fmye kadar pesteki çok fazla göze çarpmayan ghosttan başka bi sorunla karşılaşmadım ama tabi 1680*1050 oynamak istiosan e.kartınında sağlam olması lzm ama diğer çözünürlüklerde öyle milletin dediği çamur gibi olmuyor yani rahatlıkla oyun oynanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 23 Aralık 2007; 1:19:56 >
  • Samsung 961 bf hiçbir yerde bulamayınca bugün 19" asus pg191 aldım. Fps oyunlarında 8ms nin ne kadar kötü olduğunu gözler önüne serdi(eski monitörüm philips 170x6fb di). Bence 22" monitör masaüstü için çok gereksiz. Gözün kesinlikle çok yorulacaktır. Oyun için arıyorsan kesinlikle pg191 derim özellikle fps oyunları için. Fakat rts ,spor, mmorpg takılıyorsan durum değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketman -- 23 Aralık 2007; 1:39:00 >
  • beyler ben de bu korkularla en sonunda yüzleştim ve dün gittim bimeks'ten kendime bir adet samsung 223bw aldım, ilk önce NFS most wanted'ı daha çözünürlüğünü bile değiştirmeden 4:3 oynamışım farkına varmadım neredeyse, masaüstü çözünürlüğünü değiştirdiğiniz zamanki gibi olmuyor, ardından 1280x960 seçeneğinin olduğunu gördüm ve çözünürlüğü buna getirdim şimdi daha da memnunum. özellikle koltuğunuzu biraz uzağa çekip kocaman ekranın tadını oyunda da çıkarmak muhteşem, 16:10 gibi oranlar kullandığınız takdirde ekran kartı ve sistem performansı dışında kesinlikle görüntü kalitesi problemi çekeceğinizi düşünmüyorum ve kendi adıma modele göre değişmekle beraber filmlere, dizilere vs ilaveten oyunlar için de 22" monitörleri tavsiye ediyorum.
  • ya her monitörde varmı bu gohstlanma denen dalga yoksa sadece LG de falanmı var , şuan için alına bilecek en iyi lcd 22'' hangisi sizce DVI bağlantısı muhakkak olmalı kontras oranıda yüksek olmalı ben tv olarakta kullanacagım çünki
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak03

ya her monitörde varmı bu gohstlanma denen dalga yoksa sadece LG de falanmı var , şuan için alına bilecek en iyi lcd 22'' hangisi sizce DVI bağlantısı muhakkak olmalı kontras oranıda yüksek olmalı ben tv olarakta kullanacagım çünki

bende 223bw var.daha dün tv kartı taktım.kart skystar2.
    ekran geniş olduğu için kenarlarda boşluk kalıyor.bazı kanallar wide yayın yapıyor cnbc-e gibi ama oda ekranı tam kaplamıyor.19" wide buyüklüğünde ekranın ortasında duruyor. düzeltilebilirmi bilmiyorum.ben uydudan tv izliyorum.şimdilik memnunum.
    bizde tüplü tv var.tüplü tv ye oranla süper. plazmalarla karşılaştıramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 23 Aralık 2007; 17:51:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.