Arkadaslar, Cok detayli olmayan bir arastirmadan sonra benim icin uygun kosullarda bir LG L222WS aldim. DVI yok sadece Analog... Vaziyet su ki incelemelere devam ederken kafamin icerisinde donen bir fikir var ki DVI'li olmayan bir monitor almak ile yanlis mi yaptim? Monitoru laptop'a baglamak icin kullaniyorum sadece, internet ve ofis amaci ile. Film vs. icin kullanmayacagim. Bu kullanim sekline gore dvi'li bir bilgisayarim bile olsa (bir sonrakinin oyle olacagini tahmin edersem) goruntu kalitesi benim anlayabilecegim kadar fark edecek mi? Bu sartlar altinda 100 lira daha verip dvi'li bir monitor almama gerk var mı? Beni biraz aydinlatirsaniz cok sevinecegim.
By devirde en mantıklı iş WideScreen DVI-D bağlantılı mönitör almak.Teknoloji hızla gelişiyor.Vicdansız oyun firmaları yakında Analogun papucunu dama atar WideScreen destekli oyunlar piyasada çoğalmaya başlıyor
Haklisin zaten kafami karistiran da bu. Ama iste ben artik pek oyun oynamiyorum. Sadece ofis autocad vs. isleri icin de dvi ne kadar gerekli onu dusunuyorum. notebook kullaniyorum, monitoru de notebook ekrani kucuk geldigi icin aldim. Suan vga ile aldigim goruntu bence harika, ama birkac sene sonra notebooklarda da dvi cikisi standart olacak belki, o zaman da keske demek istemiyorum...