Şimdi Ara

Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu monitörü almayı düşünüyorum..benim gibi almak isteyen yada elinde bulunan,kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Monitörümüz bu;
     Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H)

Özellikleri de şu şekilde;

LED monitörünüzde son teknoloji ekonomik çözümleri görün.
    Ekran Ekran Boyutu 23" (16:9)
    Brightness (Typical) 250 cd/m²
    Contrast Ratio (Typical) Mega DCR (Statik 3000:1)
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Response Time (Typical) 2 ms (GTG)
    Görüş Açısı (Yatay/Dikey) 170° / 160°
    Renk Sayısı 16,7 M
    Sinyal Girişi Bağlantı HDMI, D-sub
    Güç Güç Gereksinimi 30 watts
    Beklemede (DPMS) 0,3 watts (typ.)
    Türü Harici Adaptör
    Özellikler Kabin Rengi Tranparan Kırmızı
    Özel Özellikler Eko Tasarruf, Çoklu Ekran Yazılımı, Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3, Samsung MagicColor, Kapatma Zamanlayıcısı, MagicTune, Özelleştirilebilen Tuş, Görüntü Boyutu
    Boyutlar Ürün Boyutları (Ayak ile birlikte, GxYxD) 548 x 418 x 195mm
    Ürün Boyutları (Ayak hariç, GxYxD) 548 x 338 x 53mm
    Nakliye Boyutları (GxYxD) 644 x 415 x 132mm
    Ağırlık Ürünün Ağırlığı 2,8 kg
    Nakliye Ağırlığı 4,3 kg
    Ayak Türü Basit
    İşlev Açı Verebilme

Mega Dinamik Kontrast ile son teknolojiye tanık olun.
    En yeni Mega Dinamik Kontrast Oranı ile yeni renk, parlaklık ve görüntü kalitesi seviyelerini yaşayın. Samsung SB350 monitörler tüm izleme deneyiminizi dönüştürecek gerçek yaşamla aynı olan görüntüler sunar. Nefes kesici 5 000 000:1 kontrast oranıyla sunulan, şu an mevcut olan en üst seviyeye sahip SB350 monitör, siyahların mutlak koyulukta ve (saf beyazlarla) renklerin en parlak hallerinde olmalarını sağlar. Kristal netlikteki görüntüleri ve inanılmaz yoğunluğu hemen fark edeceksiniz. Bu, bir renk patlaması gibidir ve karşılaştırma yapıldığında diğer ekranları donuk gösterir. Yani, Samsung Mega Dinamik Kontrast Oranı ile izleme keyfinizi bir sonraki seviyeye çıkarın ve multimedya içeriğin keyfine hak ettiği profesyonellikle varın.

Parlaklık kontrolü, enerji tasarrufu.

Eco tasarruf enerji tasarrufunu kolaylaştırır. Samsung monitörünüzün parlaklığını ayarlayarak istediğiniz kadar enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Ayrıca, üç enerji tasarrufu seçeneği ile (%50, %25 ve Güç Tasarrufu kapalı), monitör kullanımınızı sahiden kişisel ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. Samsun'un enerji tasarrufuna yönelik çalışmaları hem size hem de çevrenize yardımcı olmak üzere, tüketimde %50'ye kadar tasarruf sağlayacak şekilde tasarlanmıştır, ekolojik ayak izinizde gerçekten olumlu bir etki yaratabilirsiniz. Enerji tasarrufu için harcadığınız enerjiden tasarruf edin, Eco ile tüm kontrol sizde olsun.

Daha geniş görüş açısıyla kendi tarzınızda görün.

Filmleri nasıl izlemeyi seversiniz? Kanepeye uzanarak mı? En sevdiğiniz koltuğunuza oturarak mı? Yemek ya da egzersiz yaparken mi? Samsung Magic Angle ayakta, otururken ya da uzanırken bile filmin her zaman görüş alanınızın merkezinde olacağını garanti eder ve konforunuzu daima korursunuz. Bunun anlamı, 5 modlu açı yönetimi sayesinde Samsung monitör ile hangi açıdan seyrederseniz seyredin, harika görüntü berraklığı ile tam bir görsel deneyimin keyfini çıkaracak olmanızdır. Yani, Magic Angle sayesinde en sevdiğiniz filmleri ve diğer multimedya içerikleri, tam rahatlık içinde ve kısıtlama olmaksızın seyretmeye başlayın.

• bugün aldım 1-2 gün kullanıp bilgilendirebilirim ilk izlenimler su an icin iyi.
  • oyunlarda test edermisin sana zahmet ghosting var mı..yada ekranı tamamen siyah yaptığında ışık süzmesi sorunu var mı bunları denersen sevinirim..
  • Öncelikle selamlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hdmi kablo ile bağlı görüntü çok güzel kontras iyi oyunlarda ışık süzmesi belli olmuyo sadece siyah ekranda alt tarafta belli belirsiz bir aydınlık var rahatsız edici değil kesinlikle tavsiye ederim yeni bir monitor olduğu için suan biraz pahalı teknosada şuan kampanya var 23'' hdmi vga dvi girişli bx2350 359 tl fiyatı çok uygun
  • Monitör bana çok şahane geldi eski monitörün kötülüğünden de olabilir renkler oldukça iyi kontrast değeri yüksek (evi aydinlatiyor yüksek ayarda) Hdmi ile bağlı vga ile kullanmadım henüz, monitörde magic bright magic angle vs. güzel özellikler var Dinamik kontrast diye bisi var ekrandaki görüntünün karanlığına göre kontrast ayarliyor ama pek kullanışlı değil gibi geldi belki beğenen olur kontrast, parlaklık için oyun sinema vs. gibi hazır kalıplar var oldukça hafif ince bi monitör, Monitörle birlikte 1 adet adaptör geliyor ordan besleniyor tuşlar dokunmatik çoğu kisi icin iyi olabilir ama ben pek beğenmedim karanlık ortamda tuşlara basamıyorum bi türlü :D Ghosting konusuna gelirsek eski monitörümden(40-50 ms oldugunu düsünüyorum) çok çok iyi beni rahatsız etmedi görüntüler akıcı arkasinda iz birakmiyor pişman olucaginizi zannetmiyorum ama arkadasin verdiği monitör daha alınası gibi aralarında 100 lira fiyat farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayvtc

Öncelikle selamlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hdmi kablo ile bağlı görüntü çok güzel kontras iyi oyunlarda ışık süzmesi belli olmuyo sadece siyah ekranda alt tarafta belli belirsiz bir aydınlık var rahatsız edici değil kesinlikle tavsiye ederim yeni bir monitor olduğu için suan biraz pahalı teknosada şuan kampanya var 23'' hdmi vga dvi girişli bx2350 359 tl fiyatı çok uygun

Yanlış anlaşılmasın görüşlerimi yazdığım bendeki monitor s23b350h teknosadan 407tl ye aldım ben aldığımda bx2350 modeli yoktu yada ben görmedim kampanyalı fiyatı cok cok iyi 359 tl ye led 23'' hdmi girişli samsung mümkün değil bulunmaz
  • arkadaşlar bende monitör almayı düşünüyorum arayış içersindeyim bu monitörde kafama yattı açıkçası ama 2ms diyorr bu ms nedir tam olarak açıklayabilirmisiniz hp nin monitörü de şuan var kafamda x2311 modeli o 5 ms diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takipteyim
  • bende takip ediyorum :D
  • Monitör bana çok şahane geldi eski monitörün kötülüğünden de olabilir renkler oldukça iyi kontrast değeri yüksek (evi aydinlatiyor yüksek ayarda) Hdmi ile bağlı vga ile kullanmadım henüz, monitörde magic bright magic angle vs.
  • bu monitör duvara monte edilebiliyormu acaba?
  • Monitörün arkasi dümdüz sadece ayağın üstündeki girişler(vga-hdmi-power) için bi boşluk var
  • Sonunda aldım bu monitörü daha kutusunda birazdan açacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitoru 2 haftadır kullanıyorum. görüntüsü hoş. hoşuma gitti. yalnız hdmi da ekran dolmuyıor çok uyuz oldum vga dan kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

monitoru 2 haftadır kullanıyorum. görüntüsü hoş. hoşuma gitti. yalnız hdmi da ekran dolmuyıor çok uyuz oldum vga dan kullanıyorum.

kardes doluyor çok basit ben hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

monitoru 2 haftadır kullanıyorum. görüntüsü hoş. hoşuma gitti. yalnız hdmi da ekran dolmuyıor çok uyuz oldum vga dan kullanıyorum.

kardes doluyor çok basit ben hallettim

dün bende hallettim
  • bende ilk aldığımda konu açmıştım ekran dolmuyor diye :D
  • nası arkası dumduz ya duvara monte etcektım ben bide ısınma sorunu var dıyorlar
  • Harici adaptörle calisiyor ayrica lcd değil led ısınma olması için sebep yok gibi 1-2 saat sonra tekrar bakarım.
  • merhaba bu monitörü alalı yaklaşık 2 hafta oluyor. genel olarak gayet memnun olmama rağmen monitörü uzun süreli açık bırakıp gidip geldiğimde monitörü uyku modundan(20 dakika açık kalınca otomatik kapanıyor) çıkarınca ekranda titreme yaşadım 2 kere. bu tarz bir sorun yaşayan var mı??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.