Şimdi Ara

Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReKi

arkadaşlar bende monitör almayı düşünüyorum arayış içersindeyim bu monitörde kafama yattı açıkçası ama 2ms diyorr bu ms nedir tam olarak açıklayabilirmisiniz hp nin monitörü de şuan var kafamda x2311 modeli o 5 ms diyor

Günümüzde çoğunlukla oyuncular 2 ms tercih eder 5 ms ye göre daha akıcı fpsler elde edersin oto yarışlarında çok belli ediyor
  • alınır mı bu monitor bilgi verirseniz sevinirim
  • arkadaşlar monitorde ısınma sorunu var mı.almaya deger mi..kullanıcı yorumu alsak kafamız rahat etse.
  • 6 saattir çalışıyor oda sıcaklığında
  • Ghosting var mı peki?
  • dun aldim bu ekrani gayet guzel Şık ekran isinma felanda yok dun 6 saat acik kaldi baktim isinma varmi diye gayet normaldi tavsiye ederim bu ekranin aynisi vardi ama 22 idi 110 euro idi ben 23 olani aldim 199 euro onceki 22 oldugu icin biraz daha buyuk olsun dedim onceki ekranim parlak degildi bu simdiki kullanmaya basladigimda gozumu yormustu fazla parlak oldugu icin bi kac ayar yaptim zaten baktikca alisiyorsun gayet guzel ekran yeni model dedi magazadi adam bilmem ne kadar dogrudua memmunum
  • @Bayraktar42 eğer oyun falan oynuyorsanız gölgelenme var mı yok mu diye bakarsanız cok faydalı olur.fifa olur call of duty battlefield falan olur bu tür akıcı hareketli oyunlar için..
    hayırlı olsun bu arada monitörünüz..
  • valla crysis 2 oynuyom iste gayet guzel hic bi anormallik yok goremedim yani kimisi isinma var diyor ama isinma diye bisi yok ekran da cok cok az oda normal ama abartilcak isinma degil gayet memmunum ekran bu ekranin 22 olani 110 euro du iyikide bi buyugunu almisim 90 euro fark var ama onemli degil sagol Allah razi olsun daha iyisi sizin olsun

Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 18 Haziran 2012; 14:55:33 >
  • Işık sensörü iyi çalışıyormu arkadaşlar yani az ışıklı bir odada ekran çok parlak veya güneşde ekranın az belirgin olması gibi bir durum oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Bu monitör açı ile eğilip kaldırılabiliyor mu?
    Yani ekran kısmı hareketli mi? Standından bağımsız hareket edebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

6 saattir çalışıyor oda sıcaklığında

Merhaba,
    Monitöru yukarı aşağı eğebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

quote:

monitoru 2 haftadır kullanıyorum. görüntüsü hoş. hoşuma gitti. yalnız hdmi da ekran dolmuyıor çok uyuz oldum vga dan kullanıyorum.

kardes doluyor çok basit ben hallettim

dün bende hallettim

Acil cevaba ihtiyacım olduğu için size de sorayım, monitörü yukarı aşağı eğebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beretta

quote:

quote:

quote:

monitoru 2 haftadır kullanıyorum. görüntüsü hoş. hoşuma gitti. yalnız hdmi da ekran dolmuyıor çok uyuz oldum vga dan kullanıyorum.

dün bende hallettim

Acil cevaba ihtiyacım olduğu için size de sorayım, monitörü yukarı aşağı eğebiliyor musunuz?

ayaktan yukarı aşağı eğim diyorsan evet eğiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dün bende hallettim

Evet, bundan bahsediyordum, çok teşekkür ederim.
    Ekran mat bir de değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dün bende hallettim

Evet, bundan bahsediyordum, çok teşekkür ederim.
    Ekran mat bir de değil mi?

parlak cam tarzında değil. kendini görmüyorsun yani kapalıyken. tabi bunu soruyorsan. renk olarak ayarı tutturman gerek.

• Yine aynen, doğru anlatabilmişim.
    Cevaplar için çok teşekkür ederim.
  • bu mönitörle s23a350h arasında ne fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

bu mönitörle s23a350h arasında ne fark var

şu bilgiye ulaşabildim ''The 23A350H has been replaced by the 23B350H. Actually I wouldn't even know where to still buy the 23A350H where I am! Also it seems the 23B350H is cheaper too, which is a good thing.''

a olani artik üretilmiyor(Resmi sitesinde bilgi bulamadim) yerine b olanları gelmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

bu mönitörle s23a350h arasında ne fark var

şu bilgiye ulaşabildim ''The 23A350H has been replaced by the 23B350H. Actually I wouldn't even know where to still buy the 23A350H where I am! Also it seems the 23B350H is cheaper too, which is a good thing.''

a olani artik üretilmiyor(Resmi sitesinde bilgi bulamadim) yerine b olanları gelmis.

teşekkürler dostumne zamandır bunu arıyordum
  • bende bu monitörden almayı düşünüyorum ama fps oyunlarındaki performansını merak ediyorum bilgilendirebilirmisiniz birde hd5850 kullanıyorum 23 inc monitör için yeterlimidir oyunlarda özellikle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.