Şimdi Ara

Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

@okinkurt:

Aynı monitörü arkadaşın sorunsuz kullandıysa, yeni gelecek ekran kartınla sorunun çözülmüş olması gerek. Ne yaptın?

Kurtlarmı yedi acaba sesi cıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen sorunu çözmüştür. Bizimle işi dereyi geçene kadar olanlardan biriydi muhtemelen.
  • quote:

Muhtemelen sorunu çözmüştür. Bizimle işi dereyi geçene kadar olanlardan biriydi muhtemelen.

Onlardan biri değilim o tür adamlardan nefret edenlerdenim pc yoktu giremedim :D sonuc olmadı dostlar o kart benim sistemde calısmadı :( sorun benim sistemde bi arkadasa yolladım sistemi mıncırdı acık benim anakart ve ekran kartında sorun gözüküyor yeni sisteme kaldı artık idare edicez :D
  • Abiler bu ekranın sağ üst köşesi feci ısınıyor adaptörüde öle sorun cıkartırmı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Abiler bu ekranın sağ üst köşesi feci ısınıyor adaptörüde öle sorun cıkartırmı ? :D

kardes sen monitör u değiş diyecem ama vakti gecti heralde imkanın varsa elden çıkar elektronik işi şans işi benimde başıma benzer sorunlar çok geldi monitörün aynısı bendede var ama bir gün bile sorunla karşılaşmadim canavar gibi oyun olsun film olsun hiçbir sıkıntı yok eğer yeni ekran kartiylada olmadıysa malesef yapacak bisi yok zor bi durum umarım düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Abiler bu ekranın sağ üst köşesi feci ısınıyor adaptörüde öle sorun cıkartırmı ? :D

kardes sen monitör u değiş diyecem ama vakti gecti heralde imkanın varsa elden çıkar elektronik işi şans işi benimde başıma benzer sorunlar çok geldi monitörün aynısı bendede var ama bir gün bile sorunla karşılaşmadim canavar gibi oyun olsun film olsun hiçbir sıkıntı yok eğer yeni ekran kartiylada olmadıysa malesef yapacak bisi yok zor bi durum umarım düzelir

Yeni kart direk calısmadı bende anakartım sorunlu :D bu ekan baska pc de sorun yaratmıyor nedense :( yeni pc toplıycam ondada yaparsa satarım artık dediğin gibi cok canımı sıkıyor bu durum okadar para ver sonuc hüsran crt monitöre kal ondan sonra :( .

• Bi arkadasta daha olmus buraya yazmıs sanrım normal bi durum ısınmahttp://forum.donanimhaber.com/m_46408892/tm.htm
  • Beyler bende takipteyim , monitörün arkasında hdmı dışında dvı ve vga çıkışlarıda varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster99

Beyler bende takipteyim , monitörün arkasında hdmı dışında dvı ve vga çıkışlarıda varmı?

Analog ve Hdmi var sadece dostum Dvı bulunmuyor ...
  • arkadaşlar bir sorum olacak,

kaç adet hdmi girişi var sitesinde net bir bilgi göremedim bir de digitürk ya da d-smart uydu alıcılarının hdmi girişinden bağladığımızda görüntüleme konusunda sıkıntı yaşanır mı?

Desteğiniz ilçin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensartas

arkadaşlar bir sorum olacak,

kaç adet hdmi girişi var sitesinde net bir bilgi göremedim bir de digitürk ya da d-smart uydu alıcılarının hdmi girişinden bağladığımızda görüntüleme konusunda sıkıntı yaşanır mı?

Desteğiniz ilçin teşekkürler

1 tane var ......
  • Merhaba arkadaşlar,

bende samsung s23b350h kullanıcılarına katıldım. Monitörü alırken esas amacım film izlemekti. samsung r580 laptopa HDMI üstünden bağlayıp ilk denemelerimi yaptım dün. ekran kartı nVIDIA GeForce GT 330M. açıkcası renkler çok keyifli gelmedi. zaten elimde 1080p film yoktu o sırada. gerçek testi bu gün yapacağım.

ışıkları söndürdüğümde ekranda siyah olması gereken kısımlar biraz fazla ışık sızdırıyor gibi geldi. yapmam gereken bir ayar var mıdır?

açtığım bazı filmlerde ekranda yanıp sönen kırmızı çizgiler belirip kaybolmaya başladı. 2-3 farklı formattaki filmde böyle bir problemle karşılaştım. media player classic home cinema kullanırım normalde. vlc player ile açınca sorun kalmadı. şu an problemin sebebini gerçekten merak ediyorum. yazılımsaldır umarım... ilk defa bir hd monitöre bağlamıyorum loptopımı, hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.

hoşçakalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: b.a.r.i.s

Merhaba arkadaşlar,

bende samsung s23b350h kullanıcılarına katıldım. Monitörü alırken esas amacım film izlemekti. samsung r580 laptopa HDMI üstünden bağlayıp ilk denemelerimi yaptım dün. ekran kartı nVIDIA GeForce GT 330M. açıkcası renkler çok keyifli gelmedi. zaten elimde 1080p film yoktu o sırada. gerçek testi bu gün yapacağım.

ışıkları söndürdüğümde ekranda siyah olması gereken kısımlar biraz fazla ışık sızdırıyor gibi geldi. yapmam gereken bir ayar var mıdır?

açtığım bazı filmlerde ekranda yanıp sönen kırmızı çizgiler belirip kaybolmaya başladı. 2-3 farklı formattaki filmde böyle bir problemle karşılaştım. media player classic home cinema kullanırım normalde. vlc player ile açınca sorun kalmadı. şu an problemin sebebini gerçekten merak ediyorum. yazılımsaldır umarım... ilk defa bir hd monitöre bağlamıyorum loptopımı, hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.

hoşçakalın.

Bluray film dene kardeş en sağlam onda belli oluyor yine olmassa başka sistemde dene monitörü ondada yaparsa değiştir yenisiyle 720p ve altı filmlerde cok hoş olmuyor görüntü.

• Monitörün çevresindeki kırmızılıklar rahatsız edicimi? Birde Sadece siyah olanı yok mu acaba ?
  • S23B350H kullananlardan birinin input lag testi yapması mümkün mü acaba? Nasıl yapılacağına dair bilgi, imzamdaki konuda mevcut.
  • Arkdaşlar lütfen biri input lag testi yapabilir mi? Işık sızdırması testi felan yaparsanız sevinirim
  • Valla abiler ben böle bi test yaptım iyimi kötümü çözemedim bütün siteler ing :Dhttp://g1211.hizliresim.com/13/m/g2g7s.png işinize yararmı bilmem :D
  • Bu senin tepki süreni, yani refleks hızını gösteriyor. Monitörle alakası yok bu testin. İmzamdaki konuda yazılı input lag testinin nasıl yapıldığı. Ayrıca, Sonicman'in incelemesinde de var bu test. CRT monitörle birlikte video çekimi gerekiyor bunun için.
  • quote:

Bu senin tepki süreni, yani refleks hızını gösteriyor. Monitörle alakası yok bu testin. İmzamdaki konuda yazılı input lag testinin nasıl yapıldığı. Ayrıca, Sonicman'in incelemesinde de var bu test. CRT monitörle birlikte video çekimi gerekiyor bunun için.

Heimm :D crt yanımda değil :( ama şunu söliyebilirim fifa veya pes oynarken topu degaj yaptımı oyuncular hafif siliniyorlar topta gerisinde iz bırakıyor hafif ghosting sanırım sisteminde etkisi var baya ben dual core e5400 kullanırken cok fazla vardı quad q9300 e gecince azaldı baya ben 10 sene felan crt kullandım ondan s23 e gecince ghosting denen vatandaşlada tanısmış olduk :D
  • Monitörün oyun modu varsa, onda bu sorun daha az olabilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.