Şimdi Ara

Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rank rank

bende bu monitörden almayı düşünüyorum ama fps oyunlarındaki performansını merak ediyorum bilgilendirebilirmisiniz birde hd5850 kullanıyorum 23 inc monitör için yeterlimidir oyunlarda özellikle

http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Fps oyunları için öneriler konusunu okuyun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

bende bu monitörden almayı düşünüyorum ama fps oyunlarındaki performansını merak ediyorum bilgilendirebilirmisiniz birde hd5850 kullanıyorum 23 inc monitör için yeterlimidir oyunlarda özellikle

Yazdığımı dikkatli okuduysan sadece kendi ekran kartım için özel bir soru sordum verdiğin linkte faydalı ama sorumun cevabı yok.

• quote:

quote:

quote:

Yazdığımı dikkatli okuduysan sadece kendi ekran kartım için özel bir soru sordum verdiğin linkte faydalı ama sorumun cevabı yok.

27 inçe bile yeter:D bende 6870 var herşey fullda oynuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam cevap için sağolun :),yalnız ben internet üzerinden oynuyorum buda daha fazla fps gerektiriyor o açıdan 27inç biraz sıkıntı çıkarabilir zaten fps oyunlarında ordan oraya bakıcam derken ölmüş olursun büyük ihtimalle,ben biraz 22inç en fazla 24inç araştırayım,ama sadece film izleyeseydim 27inç iyi giderdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam cevap için sağolun :),yalnız ben internet üzerinden oynuyorum buda daha fazla fps gerektiriyor o açıdan 27inç biraz sıkıntı çıkarabilir zaten fps oyunlarında ordan oraya bakıcam derken ölmüş olursun büyük ihtimalle,ben biraz 22inç en fazla 24inç araştırayım,ama sadece film izleyeseydim 27inç iyi giderdi

tamamdır:D

• ben aldım çok memnunum kesınlıkle alınması gereken bi monitör çok herşeyiyle çok ii hdmi girişide var daha ne olsun
  • 22" likle arasında ne kadar fiyat farkı var?
  • Mesajınız eskimiş ama bilgi olsun diye yazıyorum.
    Ekran büyüklüğü ile grafik kartının performansı etkilenmez. İsterse 100 inç olsun ekran büyüklüğü.

Etkisi olan şey çözünürlüktür, yani ekran kartınızın kaldıracağı belli bir çözünürlük vardır, onun üzerine çıktığınızda fps sorunu yaşarsınız, settinglerden oyunun çözünürlüğünü düşürüp performansı arttırmak gerekir öyle bir durumda.

Saygılar
  • ARKADAŞLAR bende bunu almayı düşünüyorum. Tabi Vatan %25 indirim yaparsa alacağım. Yapmazsa alamayacağım.

Yorumlardan gördüğüm kadarı ile iyi bir cihaz.

Artılar ve eksileri sıralayabilecek var mı aranızda?

EN ÖNEMLİSİ ŞU ASLINDA satın aldıktan sonra ölü piksel oluşma durumu nedir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 23 Eylül 2012; 13:21:30 >
  • VGA girişini kullanıyorum filmler hiç iyi izlenmiyor crt monitörde daha iyiydi. 1080p film denedim yine de crt monitöre göre daha kötü. Hdmi kablo alınca nasıl olur bilmiyorum. Bunun çözümü yoksa boşuna aldım bu monitörü.
  • Hdmi bağlantıyla vga arasında bir fark göremedim. Vatanda aynı fiyata LG 23" E2381VR-BN modelinle değiştirmeyi düşünüyorum ama filmlerde yine aynı karelenme olayı olur mu diye kararsızım. Lg'nin bu modeli hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

ben internet üzerinden oynuyorum buda daha fazla fps gerektiriyor o açıdan 27inç biraz sıkıntı çıkarabilir zaten fps oyunlarında ordan oraya bakıcam derken ölmüş olursun büyük ihtimalle,ben biraz 22inç en fazla 24inç araştırayım,ama sadece film izleyeseydim 27inç iyi giderdi

Geç bir cevap olacak ama...

Monitörün büyüklüğü ile onun alakası yok. Kartı zorlayan etken, çözünürlüğün artmasıdır. Yani 1080P çözünürlüğü ister 23, ister 24, isterseniz 27" monitörde kullanın. Ekran kartı aynı derecede zorlanır. Çünkü ekran kartı, monitörün kaç inç olduğunu bilmez. O sadece çözünürlüğü, yani monitöre ileteceği piksel sayısın bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDY

Hdmi bağlantıyla vga arasında bir fark göremedim. Vatanda aynı fiyata LG 23" E2381VR-BN modelinle değiştirmeyi düşünüyorum ama filmlerde yine aynı karelenme olayı olur mu diye kararsızım. Lg'nin bu modeli hakkında bilgisi olan var mı?

Aynısı bende oluyor afedersin b.k gibi görüntü var ama monitörden kaynaklı değil bu olay bende sorunun nedenini bulamadım :D
  • Merhaba bende bugün bu ürünü aldım çoğunuzun başta yaşadığı sorun ekran dolmuyor olayı beni de bi 5-10 dk oyaladı malesef sonunda çözdüm. Ama şöyle bir sorun var laptopum 17.3" ve 1600x900 çöznürlükte. HDMI ile monitörü bağladım monitörü eğer 1920x1080 yaparsam yine boşluklar oluyor. Bende mecburen monitöörü 1600x900 kullanıyorum. Monitörü Full HD kullanma şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

Merhaba bende bugün bu ürünü aldım çoğunuzun başta yaşadığı sorun ekran dolmuyor olayı beni de bi 5-10 dk oyaladı malesef sonunda çözdüm. Ama şöyle bir sorun var laptopum 17.3" ve 1600x900 çöznürlükte. HDMI ile monitörü bağladım monitörü eğer 1920x1080 yaparsam yine boşluklar oluyor. Bende mecburen monitöörü 1600x900 kullanıyorum. Monitörü Full HD kullanma şansım var mı?

HDMI ile bagladınız zaman ,ekranı tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
    Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.
     Bu monitör hakkında bilgisi olan..(Samsung S23B350H)

• quote:

quote:

Merhaba bende bugün bu ürünü aldım çoğunuzun başta yaşadığı sorun ekran dolmuyor olayı beni de bi 5-10 dk oyaladı malesef sonunda çözdüm. Ama şöyle bir sorun var laptopum 17.3" ve 1600x900 çöznürlükte. HDMI ile monitörü bağladım monitörü eğer 1920x1080 yaparsam yine boşluklar oluyor. Bende mecburen monitöörü 1600x900 kullanıyorum. Monitörü Full HD kullanma şansım var mı?

HDMI ile bagladınız zaman ,ekranı tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
    Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.

Teşekkürler dostum süpersin. sayende artık bi monitörüm Full HD ;)

• Arkadaşlar 9800gt 1gb ekran kartı var monitör den verim alamıyorum monitör sağlam ancak kartta iyi neden böle yapar sizce ? crt 17 inc monitörde cam gibi görüntü bunu takınca film dahi izlenmiyor ve oyunlarda ghosting olusuyor bilgi verebilecek bi arkadas varmı hdmi veya vga farketmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dostum süpersin. sayende artık bi monitörüm Full HD ;)

Birşey değil.

Blu ray film keyfini yaşa

• Yokmu bilen biri yav bi benmi yasıyorum ghosting ile kötü görüntü sorununu :/ parlak görüntüde sorun olmuyor 44gb bluray film bile kötü mat renklerde dahada kötü karıncalanıyor :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Yokmu bilen biri yav bi benmi yasıyorum ghosting ile kötü görüntü sorununu :/ parlak görüntüde sorun olmuyor 44gb bluray film bile kötü mat renklerde dahada kötü karıncalanıyor :((((

9800gt ekran kartından olabilir , En son sürücüyü yükle birde öyle dene.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.