Unreal past hakkında soru
Would konu anlatmına çalışırken unreal past kullanımı bölümünde şu 2 cümle kafamı karıştırdı:
"I don't think the dog would have hurt anyone, but I was still glad when the owner took it away."
Burada present kafamı karıştırdı(don't think) yani ben şöyle çevirdim köpeğin birilerini ısıracağını DÜŞÜNMEDİM(past) ama yinede sahibinin uzaklaştırmasından memnundum. Düşünüyorum şeklinde çevirince tam oturmuyor bende anlam yardımcı olur musunuz.Buna benzer yine anlamadığım 2.cümle:
"I enjoyed the exhibition--but I don't think my grandmother would have approved of it"
Windows10 windows8. 1
Asusm4a87tdusb3 anakartım var hd5850 ekran kartı ve phenom x2 4 955 işlemcim ve ssd i, sadece lol oynuyorum win7 den win 10 a geçtim ancak anakart sürücüleri win8. 1 e kadar destekliyormuş oyun performansıda en düşükte 90 100 fps, win8. 1 yüklesem çok bi fark olur mu
hdd tune sonuçları
HDD den bi program açtımmı ses geliyor baya eski bir samsung hd103uj,hd tune ile tarattım sonuçlardan anlamıyorum bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?Badsector de hepsi yeşil görünüyordu bunlarda böyle.
Yeni ram sorunu
Asus m4a87tdusb3 anakart kullanıcısıyım corsair vengeance 8gb 1600 mhz ram aldım anakartımın desteklemesine rağman cpu z de frekans 668 mhz yani 1300 olarak görünüyor ne yapmalıyım? İşlemcim phenom 2 x4 black edition 955
Ram takviyesi
Selamlar asusm4a87tdusb3 anakartım var 2 tane 2gb ddr3 1333mhz kingston ramim var lol oynuyorum performansı arttırmak için nasıl bi takviye yapmalıyım mesela 4gb 1600mhz tekli bi ram alsam bunları sökmem gerekiyo mu 3 ünü birlikte kullanabilir miyim?
SSD+HDD
Asusm4a87td/usb3 anakart kullanıcısıyım ssd almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bir soru var,hdd yi sökmeden ssdyi kullanabilir miyim yani ssd yi takacam windowsu ssdye kuracam hdd içindikeleride silip biçimlendirecem diski,birde ssd için kabloyu ayrımı alıyoruz pc ye bağlamak için.
reduction hakkında bir soru
|
|
windows 7 xp
|
usb sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.518 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware