Şimdi Ara

22 Mart Teorik Sıvavı Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇIKLANDI HAYIRLI OLSUN

• Sonuçlar açıklandı. 92 almışım ama beni asıl düşündüren direksiyon sınavı
  • Beklediğim gibi 96 almışım. İnşallah direksiyon sınavından da güzel sonuçlar alırız hakederek.
  • Direksiyon sinavindan sonraki randevularla ilgili bilgisi olan ozel mesaj atabilir mi

• 92 almışım ilk kez bi sınavda kaç alacağımı bildim :
  • Bende 92 aldım, park ederken sıkıntı yaşamazsam tamamdır, korkutuyor beni niyeyse
  • Direksiyon sınav harcıda 60 TL sanırım. Bunu yine ziraatemi yatırıyoruz?
  • Bir 92 de benden

• 98

direksiyon sınavı herkesin farklı mı? bana kurs 25-26sı demişti sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Nisan 2015; 18:22:11 >
  • 88

Direksiyonda sorun çıkmaz umarım :/
  • 100.
    Direksiyon için kurs 65 TL getirin diye mesaj atmış.Sizdede var mı böyle bişi?
  • Arkadaşlar burda okudugum Direksiyon sinav ucreti 70 tl. Ancak beni kurstan aradilar 100 tl direksiyon sinavina 50 tlde dosya masrafi icin para istediler. Buraya gore fazla istediler . Bir anormal durum varmi fazla parami koparmaya calisiolar yapabilecegim bisi varmi ? Ogrenciyiz sonucta onemli bizim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Arkadaşlar burda okudugum Direksiyon sinav ucreti 70 tl. Ancak beni kurstan aradilar 100 tl direksiyon sinavina 50 tlde dosya masrafi icin para istediler. Buraya gore fazla istediler . Bir anormal durum varmi fazla parami koparmaya calisiolar yapabilecegim bisi varmi ? Ogrenciyiz sonucta onemli bizim icin

Dosya masrafından falan bahsetmediler sadece 60 lira istediler direksiyon sınavı için

• herkese merhabalar şimdi ben bir şey sorucam ama baya karışık yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    Ben toplamda 42 doğru 8 yanlış yaptım normal şartlarda geçmem lazım. İlkyardım 100, Trafik 90 ancsk Motor 63 yazıyor. Kurs hocası da sadece motordan kalmışsın bir sonrakine sadece motor sınavına gireceksin dedi.
    İyi de sınav sistemi değişmemiş miydi toplam 50 soruda 35 yapan birinin geçmesi gerekmiyor muydu ? Bir de bu değişen sistemde tek bir sınavs nasıl girilebilir ki çok saçma değil mi ?
    Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 160 lira istediler bu ne ya

• siyahgiyenben S kullanıcısına yanıt
    Hocan senle kafa yapmış girip sınav sonucuna sen baksana ayrı ayrı yazmıyor tek sınav

• 25-26 Nisan' da direksiyon sınavı varmış. Şehir Düzce.
    Kurs 60 lira istedi.
  • Sınav ertelenmiş heralde. Kurstan sadece bankaya sınav harcını yatır dediler sınav tarihini vermedi ama
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.