Şimdi Ara

22 milyon kullanıcısı olan IPTV şebekesi çökertildi, UEFA anlık veri akışı sağladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Kafe konusunda şu detayı yazacağım. Ben o kafeyi saf mümin müsliman çok ender rastlanan temiz dürüst bu dünyası da ahreti de cennet olan denen bir nurcu'dan satın aldım.

Meğer bana bu temiz windows XP dediği Windows imajı trojanlıymış. Gerçi 1 yıl sonra trojanı farkettim ama yeri göğü geleceği ve bugünü bilen Allah'ın bildiğini, bir nurcu değil tüm dünya bilse ne olur diyerek ben hala o imajı kullanırken MS baskısı orjinal windows baskısı başladı..

Ben orjinal Windows derdine düştükçe sorunlar yumağı daha da artınca bu da mı bir PSİKOPAT Nurcu dinci oyuncağı dejeneresi dedim.

Sana tuhaf gelecek ama..

Çok şükür tüm bu satanist nurcuların hepsinin başına her gün SELA okutup BİRİ baltayı indirip dibine kadar geçirinceye kadar bu negatif tesadüfler hep sürdü.. 2017 değil 2013 gibi sanki şeytan beni bırakıp daha önemli başka şeylerle uğraşmaya başladı sanki...

• Özelden sağlam bir İPTV önerisi yaparsanız sevinirim.
    Maçlar olmasada olur Film, dizi ve belgeseller bana yeterli.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O kullanıcıların bu sebepten ötürü legal yayına geçeceğini mi sanıyorsunuz? Diğer firmalara geçerler.

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

O dediğiniz baskı, lisans aldırma bana da geldi zamanında. Bir çoğuna lisans aldım. Sonra yetkililer windows yetkililerini çağırdı yanına. Sen dedi Abd'de, Almanya'da veya falanca bir ülkede böyle baskın yapıp lisans aldırabiliyor musun? Cevap, hayır. Yallah bir daha kimseyi denetlemeyeceksin dediler.

Deepfreeze lisanslarını kontrol edenlerde öyle yaptı onlara da tekmeyi bastılar.

Şu an Ankara'nın en eski avm'si olan Karum'da ne satılıyor? Çakma markalar. Keza maltepe'de de öyle. Yani kimse takmıyor dediğiniz olaylarda takmaması çok normal. Hiç bir ülkede böyle denetim yokken bizden birileri para kopardı.

• Siz izleyin diye evinize bedava tv kurarlar ne şebekesi ne çökertmesi 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hiç para veremem

zaten her yerden soyuyorlar benı

torrent iptv günahmış hırsızlıkmış bir gram umrumda değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce mesajı yazdıktan sonra metrobüse gittim bedava olanın ne olduğu konusunda şüpheliyim sanki alt taraflarda bir organımız bedava :)

25 yıl önce TRT dizisinde oynamış bir kadının hesabıma bakıyorum orta

üst sınıf bir yaşantısı var... Buna rağmen sadece 6 yıl önce İBB'nin bilinmeyen bir tiyatro reklamı var acaba nerden geçiniyor ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 23 Ocak 2025; 8:13:23 >
  • lostplanetp kullanıcısına yanıt

Yemek yemenin bile lüks olduğu içeceklerden ötv alındığı ülkede yani bunların lüks sayılması çok garip olmasa gerek

• Arada bir böyle haberler çıkarıp kullanıcıları durdurmaya çalışıyorlar ama hiçbir zaman engelleyemezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaaa bi gidin yaaa. Amerika'da Avrupa'da dijital üyelikler kaç para? Ben İngiltere'de bulundum bir zaman. Evde Virgin telekomdan full servis vardı. Virgin telekom şu anda O2 ile birleşti. Evde olanları söyleyeyim. Eve fuber hat üzerinden, SkySport tüm kanallar dahil. Yani Premier lig ve alt ligler. Sky sinema kanalları. Bütün ulusal kanallar. Series diziler ayrıca 100mbit fiber internet tamamen sınırsız. Hepsi aylık kaç pound du biliyormusunuz? Sadece ve sadece 38 Pound. Bide servisi Virgin dan aldığımız için Virgin telekom cep telefonu hattı. Unlimited UK call + Unlimited 4G internet services + unlimited text kaç pound? 17 pound. 38+17=52 pound aylık. 24 ay taahhütlü. 24 ay sonra devam etmek istersen yıllık oranlara göre 10 pound'u geçmeyecek şekilde zam taahhüdü veriyordu firma. 52x12 ay=624 Pound yıllık. BEDAVA BEDAVAAAA. Peki Türkiye'de böyle bir hizmet olsa yıllık kaç para? Millet boşuna mı kaçak telefon alıp imei attırıyor? Boşuna mı IP TV alıyor? Bırakın Allah aşkına yaa.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

bu haberler engellemek için değil zaten click bate haber denilen türden... tıklanma için yapılmış haber denilir... bu haberi yapan kişi de böyle spekülasyona açık olduğunu, türk insanının bu konuyu didikleyeceğini bildiği için tıklanmaya odaklı bir haber içeriği malesef; bakın şuanda bile size açıklama gereği duyuyorum ve sizde bana cevap verme gereği duyup bu habere tekrar tıklayacaksınız, aynı şey bir başkası için de geçerli kendimizi bir şeyleri açıklamaya yetkin buluyoruz ve yazıyoruz... birileri bizi avuturken birileri para kazanıyor...

• Ülkem vede ben beleşi severizzz

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

bu soruyu turkcell e sormak lazım hocam :D

• skywalkercry S kullanıcısına yanıt

bunun android uygulaması vardı bi ara noldu bilen var mı?

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Genel olarak öyle olduğunu biliyorum hocam ama bu konu ile ilgili ExenTV'den tut birçok platformun bu tip haberler yapılması için sık sık baskı yaptıklarını biliyorum ama ispatlayamam )))

Ben en çok şuna gülüyorum
    Mesela bir videoda, yarışta herkesi geçip 1. oldu Yazıyor videoyu merakla açıyorsun bir bakıyorsun Birçok kişiyi geçmiş Ama son anda ikinci olmuş.

yorum yazdırmak için kasıtlı böyle şeyler yapıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su an internetteki birçok site yapay zekaya geçti.

İlgi çekici başlık ve resim koy. İçeriğini boş bilgiyle uzat.

Tıklayıp dursunlar şeklinde.

Sayfanın sonuna geldiğinde neden buraya geldiğini bile unut.

Cüneyt Özdemir övünüyordu. Sitesinde insan çalışmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 23 Ocak 2025; 15:20:49 >
  • Bir spor ya da film-dizinin paralı platformlarda yayınlanması, hatta paralı bir video platformu olması büyük ahlaksızlık ve rezillik.

İnsanların bunu kabul etmemesi gerekiyor.

Bir insan spor müsabakası izlemek için para vermeye zorlanamaz.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

aynen hocam, bizim vaktimizi böyle öldüreceğimizi biliyorlar bizde yiyoruz: ama şu da var ben uzun bir süre önce sosyal medyaya girmeyi bıraktım(15 yıl) bu foruma da girmeyi bırakma düşüncem var bırakırsam tam bırakacağım yani :) bir kere bırakırsam bir daha yüzüne bakmam ;)

• Herşey doğru olursa burda olma sebebiniz de kalmaz.İşte tam da bu anda ara sıra gaz almak için yada döngüye uymak için yönetimler devreye girer denetim yada operasyonlar yapılır ve ahaliye herşey yolunda havası verilirSonra her türlü haram ve hırsızlık için halk yozlaşma nadasına bırakılır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.