Şimdi Ara

22 milyon kullanıcısı olan IPTV şebekesi çökertildi, UEFA anlık veri akışı sağladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalmak hırsızlıktır. Basite indirmeyin nasıl kaçak elektrik kullananlar kul hakkına girerse hırsız ise iptv denen hırsızlık şebekesini kullanmakta hırsızlıktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzliyoruz sorun yok😂

• İyi olmuş nasıl dışarıdan telefon getirip sahte numara yüklenip kullanmak hırsızlık sa maçları iptv inatdan izlemek de aynı suçtur. Devletin kurumları bu hırsız sağlayıcıları nerden kimi tarafından alındığı tespit edilip kaç ay yıl kullandıysa geriye dönük ceza tahakkuk ettirilip bu tür hırsızlıklara bundan sonra kimse tevessül edemesin. Yani kolunu kestiğinde her koluna baktığında hatırlar. Burda kesmek den kasıt sunturlu ceza mesela 3 yıl kullanmış 300 milyon ₺ takside bağlarsa 500 milyon ₺

• Angaralı halit A kullanıcısına yanıt
    Sen önce bunları ihaleye fesat karıştıranlardan başla paraları sıfırlayanlardan 5 li milletin a koyacaz diyenlerden dilan polatlardan hesap sor sonra ip tv ye gelirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen çok yaşa SelçukSport

• joven kullanıcısına yanıt
    Bunlar yabani ot gibidir bitirmen imkansız

• Tek çözüm insan gibi fiyatlandırma yapmak 4 kişilik asgari ücretli bir ailenin izleyebileceği fiyatlara düşürmen

• skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    Koyacak Çok Yer Var Değil Mi? Saymakla Bitmez.

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede adaletin a sı yok hırsızda çok imam pırtlatırsa cemaat ne yapmaz bu kafayla bir adım ileri gidemiyoruz zaten çalan çalana

• Angaralı halit A kullanıcısına yanıt
    Sizce öyle olabilir, başkasına göre de değildir. Hele kaçak elektrikle hiç alakası yok.

Dediğiniz gibi net olsa sosyolojik olarak, Robin Hood halk kahramanı bir karakter olarak kimse tarafından sevilmezdi. Bugün Türkiye'de böyle bir karakter çıksa toplumun yarısı belki fazlası destekler. Dediğiniz kadar net bir olgu olduğunu düşünmüyorum. İnsan öldürüp hak için yaptığını iddia edenler destek görürken, hırsızdan çalmak bence o kadar net değil.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Hangi hırsız ama baş hırsız mı

Ondan çalmak helal.

İşin İmamla, Dinle Vs. Bağlantısı Olmaz, Olamaz... Hangi Dine, Irka Mensup Olursanız Olun Hırsız Hırsızdır... Başka Açıklaması Yok...

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Metafor yaptım zaten burası Müsüman ülkeyse yüzde 85 ide müslümanım diyorsa hırsız hırsız olamaz kimse kusura bakmasın…. Dmeek ki bizim dine inananlarla imalı olanlarlarda sorun var… Sorun zaten dinin imanın kendisinde değil hırsızlığın yanlış olduğunu biliyorsan hangi inanca sahip olursan yapmazsın zaten ahlak yoksunuyuz ahlak… Almanya bizi o yüzden kıskanmıyor

• gameon0908 kullanıcısına yanıt
    Düzeltir mi vergi alıyorlar soyuyorlar yani 3 tl lik maldan 20 tl vergi alırsan olacağı bu

• babadol kullanıcısına yanıt

O zaman adam gelsin desin ki ben bir maça 5 bin lira istiyorum. Vermezsen izleyemezsin. Kaçak izleyeni de hırsız ilan ediyorum. Ne güzel iş ya. Her şeyin bir değeri, ederi var. Aylık tüm maçları 100 lira yapsınlar herkes alsın izlesin. Kapitalist düzenin kölesi olmuşsunuz.

Daha geçen ay 150-200 lira olan mobil tarifelere bugün operatörler 400-450 lira istiyor. Ne oldu da %100-150 arttı diye soruyorsun cevap veremiyor müşteri yetkilisi. Enflasyon cart curt hep aynı bahaneler aynı yalanlar. Sözün özü, hırsızdan çalmak hırsızlık olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 123tarik123 1 kullanıcısına yanıt
    Bazı tanıdıklarım da aynısını yaşamış. Sanırım yeni sürümü çıkmış. Sinetech diye bir YouTube kanalından bakarak çözmüşler

• Canoktun C kullanıcısına yanıt
    Cok tskler bir deneyim

• Robin hood karakteri batının kendi caniliğini gizlemek için ortaya çıkardığı masal kahramınıdır. Tıpkı süpermen, batman, örümcek adam gibi masal kahramanlarını kendi caniliklerini gizlemek için ortaya çıkardığı milyonlarca Kızılderiliyi katleden cani Amerika ve yetim çocukları eşya gibi satan cani Avrupa lı. Kısaca medeni diye bildiğimiz Avrupa geçmişi karanlık aşağılık bir topluluktur. Karşımızdaki kötü diye BİZLER kötü olamayız biz Türk milletiyiz . Atamız Mete Handan beri 2200yıllık kadim devlet geleneğimiz devam etmektedir. Bugüne kadar kursağımızdan haram lokma geçmedi elin hırsızı hırsızlık yaptı diye mazur göremeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır

• Krone K kullanıcısına yanıt
    400-500 lük tarifeye enflasyonu bahane ederek beni taahhüt uzatmaya zorlayan operatör sadece iki ay sonra 200 TL indirim yaptı aynı pakete neymiş yeni müşteri içinmiş. Yersen. Milletin 60 GB kullandığı fiyata ben 20 GB kullanıyorum. Sonra kaçak kullansak biz hırsız oluyoruz. Ama bu operatörler hırsız değil. Yersen!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.