Şimdi Ara

+22 Som Acumenim Vardi L2ELite Kapandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese...L2 Elite serverinda oynuyorudum..+22Som Acumenim vardi.Ayrica Donate dieldim...Cok uzun zamandir oynuyom gelimistim artik hawkeye 78 carim sub clas necro yapip 22 somu kullancaktim..Adaletmi bu kapadilar serveriiii.Neolcak Simdiiiii...:((((((

• mavi hapi secersen hicbise olmamis gibi hayatina devam ediceksin kirmizi hapi secersen infinity e baslicaksin

• quote:

Orjinalden alıntı: delamis

mavi hapi secersen hicbise olmamis gibi hayatina devam ediceksin kirmizi hapi secersen infinity e baslicaksin

[;)]

• benIm kastIende +25 draconIc bow'um .. butun raid boss jeweLy'Leri titaniumLari vs vs.. qitti..
    bo$ koy oyun i$te..
  • Arkadaşlar bende Unlimited de oynuyorum. Tyrant lvl78 charima kendi ellerimle 1ayda +66 S-grade First bastım. ama server yenilediler ve yine eski haline döndü +51 oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama elimde +36 arcana mace (acumen - S-grade) ve +32 tattoo of divine (b-grade) var.. vede +30 luk jelewely(ismi doğrumu bilmiyorum) setim var.

bunların hepsini Storm Scream (spell howler) için kullanıyorum

• ben kastIen'de oynuyodum ama
  • yalan sümme yalan o server de +22 ölsen basamassın %5 rateyle neyine basıyon sen ikincisi çoğu kişi bilr benm +18 sepim vardı +16 As m verdı yani ağlaması gerekn aslında sensin yazık parana da bnm arkta +18 mj armor vardı ben de +12 full dragonic set vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 8 Aralık 2006; 21:46:06 >
  • pff extremede 3 char +19 bow and +6 acune arcana mace vardi ki arcana mece en degerlisi extreme kapandi ben bu fbi inneyse artik ben kirmizi hapi secip ericaay gittim herseyim +120 ustunde suan hedefim +135 oldu bakalim :P
  • tyL3r nIckIn neydI senIn ?
  • tyl3r dostum sen kaç yılını verdn o servere ben sadece 2-3 ayımı hem de pff fln yapma o server de g.t ister +18 basabilmek ama tanıdım bi yabancı vardı +21 bloody orchid donateli biri +22 basmıştı :D hemde yemişti herif bayram yaptı bi kere bu elite serverinin başlangıcından beri para biras zor düşüyodu yani anca 2-3 saatte 1kkk ya zor tmmlıyodun hemde o parayla uğraş uğraş en fazla +10 çıkarırsın ben başladıımda her yer donateydi millet türklere sövüyodu kimseden ses çıkmıyodu girdm servere treasure chestlerden 100kk fln düşüyodu bunu treasure hunterin skili ile açınca 3ya da 4 katı düşüyodu yane anlıcanıs 10 dk ya 2kkk kasıyodum geliyodum artı basıyodum o itemleri yaptıktan sora bi tane sps kastım onda da +15 tofa vardı ve bnm pvp ye başlamam resmen bi türk clanını hareketlendirdi server gitmeden önce bnm 230 dan fazla pk pointim 786 da pvp pointim vardı çok uğraşmıştım ama gitti neyse yani anlatmak istediim şey şu elite de +22 ye kdr kendi eliyle bascak biri o kdr zor bulunur ki 1kk player de 1 tanedir oda sen olamassın (inclc ye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 9 Aralık 2006; 20:35:14 >

• ben6 ay oynadim ama hep online idim ays3l and s3xystar yane giranarenaya takilanlar beni bilir keistendeydim:Ptitan a geccektim kismet olmadi ama yinede biri haric donatelilere kok sokturdum o birindede +28 arcana mace vardi adami 5 kisiyi yedigine cok sahitim:P
  • +28 arcana mage kImsede yoktu bu 1.
    2.o +26 ydi .. nIckInI tam hatIrLamIorum ama NeosinneR'In 2. karakterI .
    [kastIenden bashedIosan..]

oyunu siLdim .. resimLerimde qitti. yoksa koyucaktIm . caktIqIm sILahLarI esyaLarI sILahLarI vs vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyl3r

o birindede +28 arcana mace vardi adami 5 kisiyi yedigine cok sahitim:P

elinde+20 üzerinde bow olan 2 kişiden(jewelryleri düzgün bişey kabul edersek) kritic verse acayip bir edit karakter degilse %90 yerdedir
    bir mage nin en fazla hp si kac olabilir ?
    4k hadi 5k diyelim 1.5k da cp dedigimiz farz edelim
    bu +28 olan adam okculardan anca birini indirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: badonur

ama elimde +36 arcana mace (acumen - S-grade) ve +32 tattoo of divine (b-grade) var.. vede +30 luk jelewely(ismi doğrumu bilmiyorum) setim var.

bunların hepsini Storm Scream (spell howler) için kullanıyorum

ben unlimited den banlandım charımın adı Wolky di
    serverda bi çok vs turnuvaları kazandım soraadan serverı bıraktım die +33 S grade staffımı yaktım.
    Ardından exploid örendim ve +147 som +76 tatoo divine yaptım GM ler banladı şimdi gene başladım bakalım hayırlısı baştan kasıorum Unlimited de umarım ii gider ama bu seferde bu sorunla karşılaşıorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_10926274/tm.htm

• KADER KAHPE KADER

• L2ELite açıldı +22 Som Acumen geri geldi
  • Arkadaşlar şansa bakın l2elite açıldı +22 item geri geldi serverda admin gibi dolaşıyorum derken (nobless te oldum), biri accontu kırıp +22 itemi almış.

sonra öğrendim itemi çalan türkmüş izmitten

çocuk kafeden giriyomuş kafeyi bulup basmayı düşünüyoruz.

serverda +20 item 100 dolara satiliyo. bu iteme +2 basılmış (ne cesaret!)
    itemi eliset vererek wtt ile almıştım ve sonra itemi çalsınlar. Hemde 340.000 kişilik
    Amerika serverinda itemi çalan Türk çıkıyo pes yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.