Şimdi Ara

22'' veya üstü monitor seçimi (acilen yardımınıza ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bu başlığı açmamın sebebi şudur; ilk olarak kendi seçimimi yapabilecek kadar monitor'lerle ilgili yetiye sahip değilim ve daha kötüsü incelemek için çok az bir zamanım var. Ve bende sizlerden yardım istemenin daha doğru olacağını düşündüm.

Uzunca bir zamandır monitor almayı planlıyorum ancak hem mali durumum sebebiyle, hem de incelemek için yeterli zamanı bulamadığımdan (haliyle karar veremediğimden) erteledim bugüne kadar.
    Maddi konuda sıkıntı çekmemek için kredi kartlarımın borçlarını ödedim ve 800, maksimum 850ytl gibi
    bir bütçe ayırdım kendime.

Monitör'ü hem hd video izlemek, hem de oyun oynamak için alıyorum. Yani ikisini birlikte yapabileceğim, bütçeme uygun ve alabileceğim en büyük monitör'ü almak istiyorum. 22'' yada üzeri olabilir. Full hd desteklesin istiyorum ama bildiğim kadarıyla 22'' en fazla 1680x1050 çözünürlük sağlıyor. Daha büyük birşey alsam hem param yetmeyebilir, hem de oyun oynamak için uygun olmayabilir. 8800gt vga'm var ve şuanda bununla birlikte onu da upgrade edebilecek durumda değilim.

Esasen bugün bir ara sağda solda fiyatlara bakarken forumda da sıkça konusu açılan SAMSUNG - 2232GW
    ve buna benzer 22'' monitorlerin 500ytl civarına alınabildiğini gördüm. Aklıma hemen ayırdığım parayla monitor + işlemci alabileceğim geldi. Bu paraya hem iyi bir monitor alıp hem de işlemci upgrade'i yapabilirsem kaymaklı ekmek kadayıfı olur gerçekten.
    Yardımını esirgemeyecek arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

• 22'' düşünüyorsan bundan daha iyisini bulamazsın.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50508 Parası az olsun iyi olsun diyorsan samsung 2232bw, 2232gw de alabilirsin

24'' dediğin fiyatlarda özellikleri iyi olan yok. Ama anolog girişli istersen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony61 -- 19 Haziran 2008; 7:01:42 >
  • ben 2232GW kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  • samsung 'u tavsiye ederim.aynısından ofisimde kullanıyorum. siyah olduğundan şık duruyor ve ekran çok net
    ürünün linki aşağıda istersen bir incele
    http://www.ealbeni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=94594
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Sanırım herkes 2232bw yada 2232gw'nin güzel bir seçim
    olacağı konusunda hemfikir. Bu durumda monitör'le beraber işlemci de alabiliyorum. BW ve GW arasında nasıl bir fark var acaba? İkisi arasında fiyat farkı da var çünkü. Bu konuya da bir açıklık getiren olursa yarın almayı planlıyorum. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jack001

samsung 'u tavsiye ederim.aynısından ofisimde kullanıyorum. siyah olduğundan şık duruyor ve ekran çok net
    ürünün linki aşağıda istersen bir incele
    http://www.ealbeni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=94594

Teşekkürler, bir alternatifimiz daha oldu.
    Az evvel bu linkte yine bunlarla aynı özellikleri taşıyan bir model daha gördüm. Yahu birileri şu modeller arasında ne fark var bir açıklasa çok rahatlayacağım. Tüm özellikleri aynı görünüyor üstelik fiyatları da oldukça yakın.
    2232bw, 2232gw, 226cw, 2253bw ve dahası...

• Merhaba...

Arkadaşım ben geçen hafta komple sistem aldım. Monitörde 2232bw olacak idi. Fakat fark etmemişim elemanlar bana 2253bw vermişler. Ya dur değiştirsem mi ne yapsam felan dedim. Ama ondan çok daha az üstün bir monitör olduğunu anladım. Ayrıca benmimde 2232bw tercih etmemin sebebi fiyatının uygun olmasıydı. Tipini açıkcası pek beğenmiyordum ama bastırmıstım kendimi. Ama bu 2253bw nin dış görünüşüde çok güzel di bende dursun dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu aralar 22-24" monitor almayı planlıyordum.Yaklaşık 3 gündür baya bi forum karıştırdım karşılaştırma sitelerinden baktım.Aklımda samsung un bir modelini almak varken yaptığım araştırmalar sonunda Benq g2400w modelinde karar kıldım.Yanlız bu modelin Türkiye'de satılmadığını , Türkiye'de satılan g2400wa modeli girişleri dışında ( sadece Vga analog girişi var ) birebir aynısı olduğunu öğrendim.Bu seferde analog vs digital ( vga giriş vs dvi , hdmi ) farklılıklarını araştırmaya çalıştım.En sonunda Türkiye'de satılan 24 inç modellerin film izleyen oyun oynayan bir kullanıcı için tam anlamı ile tatmin edici olmadıklarına karar verdim.
    www.digitalversus.com sitesi LCD monitorleri renk yeterliliği , kontrast , input lag gibi karşılaştırmalar ile çok iyi bir referans olduğunu söyleyebilirim.
    Tavsiye edilecek şu anda tek model 24 inçlerde Benq g2400w oda Türkiye'ye getirilmiyor.

• asus vw222s marka ve model monitör tavsiye ederim arkadaşım,eğer almak istiyorsan bunu kaçırma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caggry

asus vw222s marka ve model monitör tavsiye ederim arkadaşım,eğer almak istiyorsan bunu kaçırma derim.

dvi girişi yok ancak fiyatı 300-350 ytl. arası.Düşünülebilir.
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Gigatek'ten taksitle 510ytl'ye Samsung 2232gw aldım 2 gün evvel. Şimdilik bir sıkıntım yok, ölü pikselde çıkmadı şükür.
    Fırsat buldukça kurcalıyorum, iyi anlaşacağız gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.