|
Araba Tavsiyelerinize İhtiyacım Var: 1.8 Milyon TL Bütçe ile Kafam Karışık!
-
-
Accord alinabiliyorsa accord alirdim, superb filan hikaye accordun yaninda.
Hayirli gunler -
Yeni modellerinin gelmeyecek olması dezavantaj mı peki -
accordun hiç bir zaman ikinci eli kuvvetli olmadı ki.
ikinci el önemliyse başka model bakın tabi.
1.8 e sıfır orta paket hrv de alabilrsiniz aslında.
araç tercihleriniz tuhaf b suv da var d sedan da.
-
Şehir içi ağırlıklı kullanılacaksa hibrit olması açısından t. cross derim. Yakıt çok önemli değilse accord alırdım...ama piyasa arabası olsun diyorsanız da bunların arasından superb. -
Butcenize göre neredeyse sıfıra yakın Accord alabiliyorsunuz gerçekten . Bende o yüzden Accord almanızı tavsiye ederim. Aynı segment süper b falan 3 milyona yakın .
Örnek ilan atıyorum mesela
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-e.k.motorlu-araclar-2023-190-hp-executive-1195741866/detay -
geçen cuma 2021 exe plus accord aldım 69 binde hatasuz boyasız 1450 ye. Diğer aracım passat 2016 2.0tdi 240 4 motion. Accord bana daha geniş ferah ve üst segment geldi. Yalıtım vs çok iyi. Tavsiye ederim boyutlarıyla zaten E segment gibi araç
-
Haklısınız hocam kafam çok karışık teşekkürler -
DS 9 da bakılabilir.
-
Karıştırdınız galiba hocam, T-Cross'ta değil Tiguan'da e-TSI var.
-
Şah ve Mat.
Konu kilit.
Şu an 2 milyona alınabilecek tüm arabalardan fersah fersah üstün...
-
Civic'ten ucuz?
-
Aslında toyota cross demek istedim yani corolla cross ama yanlış anlalıldı herhalde....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Eylül 2024; 23:50:50 > -
Kısacası ikinci eli nasıl diye sormussunuz
Adres belli, superb. -
Corolla cross, torres evx ds7-9 1 yaşında hepsi alınabilir -
Öyle denk geldi normalde Passat 1.5 tsi veya Superb 1.6 tdi bakınıyordum 1500 maksimum.
-
Aktif güvenlik var mı hocam otomatik fren fln?
Yakıt nasıl? LPG yol herhalde onlarda.
-
Şerit takip, kör nokta otomatik fren var. LPG 1200-1300 euroya takılıyor. Yakıt ist şehir içi 10 civarı yakar şehir dılı 6-6.50
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X