Şimdi Ara

22 Yaşında Futbolcu Olunurmu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
13.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiziğine ve kondisyonuna güveniyorsan, o zaman boşver eskişehirsporu derim..
    Yukarıdakilere ek olarak futbol zekan olduğuna inanıyorsan futbol sektöründe yol almaya başla derim..
    Ama Türk takımları bir tuhaf, yaşın 20'yi geçtiyse, pek iç açıcı bakmıyorlar insana.. Avrupada bu böyle değil, 22 yaşında olmana rağmen iyi oynuyorsan, kısa sürede yükselebiliyorsun..
    Ben 23 yaşımdayken Türkiye'de birkaç dandik kulübe gidip konuştum, kabul etmediler yaştan ötürü.. Bir oynat, izle ondan sonra karar ver dimi ?
    Sonra yurtdışına gidip birkaç kulübün mülakatlarına girmeyi düşündüm fakat sonrada okul derdi, aile problemleri vs..vs.. girdi hayatıma ve hevesim yarıda kaldı..
    9 yaşımda başladım kulüplerde oynamaya, 16'sına kadar.. Ondan sonra Türkiye'ye temelli dönüş yaptık ailecek..
    Burtenbach(kasaba takımıydı ilk başlangıç), Stuttgart ve Bayern München'de(zaten antrenör komşumuzdu) oynadım bu süre içerisinde.. Oynarken 2 kere turnuva şampiyonluğu tattım
    Şimdi dedem diyor eskişehirspor'a aldıralım seni, istersen oyna falan... Ama yaş oldu 26, bundan sonra anca halı saha maçları olur benim için

sen şu an yaş olarak tam sınırdasın, arkadaşların dediği gibi vakit kaybetmeden bir şansını dene yinede..

quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Henry gibi biri 20yaşında futbola başladığına göre 22 yaşındada futbolcu olunur (türkiyede olunurmu bilmiyorum) ama lisans çok önemli vakit kaybetmeden bir klüp aracılığı ile lisans çıkar.

edit:adını hatırlayamadığım bir futbolcu.

21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.

Hocam dediğiniz futbolcu Grafite

Buna ek olarak Barcelona'da şu an oynayan bir oyuncuyuda örnek gösterebiliriz, sanırım 23 yaşında başlamıştı.. Defans oyuncusu..

Maddi durumun iyi ise, şansını birde yurtdışındaki kulüplerde dene ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 11 Ağustos 2011; 2:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Henry gibi biri 20yaşında futbola başladığına göre 22 yaşındada futbolcu olunur (türkiyede olunurmu bilmiyorum) ama lisans çok önemli vakit kaybetmeden bir klüp aracılığı ile lisans çıkar.

edit:adını hatırlayamadığım bir futbolcu.

21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.

Hocam dediğiniz futbolcu Grafite

hay ağzına bin yaşa be kafayı yerdim bulamasaydım bu arada konu dışında yine gereksiz lisesliler doluşmuş 13eylül gibi bir temizliğe ihtiyaç var

• olunur
  • Merhaba kendini buradan gösterebilirsin bende buraya üyeyim. www.futborsa.net
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.