Şimdi Ara

22 Yaşında Futbolcu Olunurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
13.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar.Ben 2 sene üniversite okudum.Ondan sonra askere gittim.Eskişehirspor seneye maçlara çağırdı.Altyapı değil.Bildiğin yüksek yer.Mevki ortasağa sağ.Sizce gidiyimmi arkadaşlar ? mühendiste olabilirim 2 yıllık üniversite okursam.Sizce napayım arkadaşlar?

• hayır.
  • Kendine ve futboluna güveniyorsan devam derim de nasıl oluyor da "bildiğin yüksek yere" bu kadar kolay bir şekilde hem çağrılıyor hem de oynatılıyorsun orasını anlamadm.

Yani sen tamam diceksin bi bakmışın takımdasın. ilk 11 de oynuyosun.

tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsberkegs

HADİ LEN ORDAN MAÇLARA ÇAĞIRMIŞ :D

Olum ister inanırsın ister inanmassın tamammı? konuyuda dağıtma.Simdi herkez senin gazına gelip yalan yalan der.
  • kale arkasına bile çağırmazlar seni bu yaştan sonra yeme bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

quote:

HADİ LEN ORDAN MAÇLARA ÇAĞIRMIŞ :D

Olum ister inanırsın ister inanmassın tamammı? konuyuda dağıtma.Simdi herkez senin gazına gelip yalan yalan der.

Olum bırak bu işleri taaam mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaşta futbolculuk?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Kendine ve futboluna güveniyorsan devam derim de nasıl oluyor da "bildiğin yüksek yere" bu kadar kolay bir şekilde hem çağrılıyor hem de oynatılıyorsun orasını anlamadm.

Yani sen tamam diceksin bi bakmışın takımdasın. ilk 11 de oynuyosun.

tamam.

Eskişehirsporda oynucam.Dener heralde 1-2 maç.Ama çok iyi değerlendirecem.İlk 11 e girersem fenerbahçe-galatasaray gibi güçlü takımlara bakacam.İnşallah ordanda avrupaya giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

• yalan yalan
  • Alt yapıda iyi şekilde oynamıştım niye çağırmasın len? delirtmeyin beni.Amaaaan gidin ALLAH 'In aşkına bende ölüden g*t istiyom
  • Okulunu dondur git olmazsa 1 sene kaybetmiş olursun yalnızca.
  • quote:

• quote:

• Mühendis olup napcan. Ben okuyorum. Şirket kurmazsam en fazla aylık 5bin alıcam. Git futbolcu ol!!
  • quote:

KOY SS ESKİŞEHİR ALT YAPISINDASINDAYDIN FOTOĞRAFIN VARDIR BEKLİYORUZ

Koyacam lan.Tamammı.Adminler konuyu silse bile gönderecem.Suan fotoğrafım bulunmuyor.Arkadaşlarda.Ama getirecem.Tamammı? senide güzelcene moraltcam.
  • Henry gibi biri 20yaşında futbola başladığına göre 22 yaşındada futbolcu olunur (türkiyede olunurmu bilmiyorum) ama lisans çok önemli vakit kaybetmeden bir klüp aracılığı ile lisans çıkar.

edit:adını hatırlayamadığım bir futbolcu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Ağustos 2011; 1:40:09 >
  • MİLLİ TAKIM MAÇLARINDAN SONRA KONU DIŞINDA GÖRDÜĞÜMÜZ KONULARDAN BİRİ DAHA
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.