Şimdi Ara

17 yaşında futbol kulübüne alırlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşımdayım, 98'liyim 6 ay sonra 18 olucam. Yaşım futbol için biraz büyük. Daha önceden basketbol geçmişim var. Hem kulüpte hem de okul takımında oynadım. Ama içimde hep bir futbol hastalığı kaldı. Devamlı televizyondan maçları izliyorum. Hafta sonları da amatör veya bal ligi maçlarını izlemeye gidiyorum. Babam gençken profesyonel futbolcuydu, sonra futbolu bıraktı fabrikanın futbolcu kadrosundan işe girdi. Beni belki tanıdıkları sayesinde filan takımın birine sokar.
    Basketbolu bırakınca sigaraya başladım, günde bir paket içiyorum her günüm baş ağrısı ve uyumakla geçiyor. Fen lisesinde olmama rağmen kitap açmıyorum uzun süredir. Spora başlamam lazım diye düşündüm. İyi futbol oynarım tabi ancak kadroya almasalar da olur antrenmanlara katılsam yeterli. Sizce ne yapayım gidip konuşayım mı ? Bu yaştaki birini kabul ederler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer içinde kalmışsa girebiliyorsan git gir bie kulübe yanlış hatırlamıyorsam miroslav klose çok daha geç futbola başlamış ama adam klose oldu neden olmasın sonra pişman olursun. Benim yaş 22 ben pişmanım çünkü bende de futbol arzusu yeteneği var küçükken hep derlerdi git bi takıma yazıl felan diye şimdi kafamı taşlara vuruyom ama çare etmiyor.

• almazlar

• 42 yaşında kadroya alınanlar var(amatör tabii). profesyonel futbol kulüplerinin altyapılarını ise unut(ha dersen benim çevrem geniş, menejer tanıdığım var orası ayrı ama onlarda bir yere kadar). O geç yaşta futbola başlayanlar(Emmanuel Culio,Jamie Vardy vs.vs. gibi adamlar) gerçekten çok çok iyi oynamalarının yanısıra menejerlerinin ellerinden tutması sonucunda futbol arenasına çıktılar. Bugün istediğin kadar iyi oyna(ki Türkiye şartlarını da göz önüne al) çapraz koşu eğitimi almamış, karambolde adam paylaşımını bilmeyen, kısacası sahada duracağı yeri bilmeyen biri kesinlikle oynatılmaz.

Not = Üç büyük futbol kulübünün birisinin futbol altyapısına 15 yaşında seçilip 1,5 sezon top oynamış biri olarak bunları yazıyorum.
  • Messi olacak adamdım da, Askeri Lise sonrasında da Harp Okulu derken yattı o iş :) Şansını dene derim, tabi ki sigara içmen büyük dezavantaj. Hangi şehirdesin, hangi kulübü düşünüyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahya'dayım, futbola başlarsam sigarayı bırakırım. Kalbimde Kütahyaspor var ama kapısından bile almazlar büyük ihtimal. Yeşilay, Cezaevi gibi amatör takımlara girebilsem benim için yeterli olur. Futbol eğitimim yok, babamdan öğrendiğim kadarıyla oynuyorum. Mahallede filan oynama şansım da yok, herkes belalı. Sahaya gitsem kavga etmeden gelemem, kötü bi mahallede oturuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 Yaşında Futbolcu Olunur mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.