Şimdi Ara

Dubai'ye Giden Varsa Yardim Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubai'ye gitmek istiyorum.Yanliz kendi imkanlarimla mi gitsem yoksa tur ile mi karar veremiyorum.

Tur ile kendi ayarladigimin 2 kati fiyata geliyor.

Genelde kendi imkanlarimla gezerim ama dubai biraz farkli olabilir.Sofya uzerinden gidicem oncelikle.
    Sofya Dubai oradan Abu Dhabi'ye gecmeyi dusunuyorum.Dubaide sanirim ulasim oldukca iyi metro otobus falan yani eger ulasim iyi ise zaten cok sorun olmaz gidip tecrube eden varsa yardimci olursa memnun olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Tesekurler aksam izleyecegim

• Konuyu yanlış yerde açmışsınız,

Şuraya açarsanız daha çok yardım alırsınız

https://forum.donanimhaber.com/forumid_609/tt.htm

• Bu yaz oradaydım ve tek başıma gittim. Tura vereceğim parayla araç kiraladım ve 5 günde dubai'de neredeyse gezilebilecek her yere gittim. Abu Dhabi'ye günübirlik sabah erkenden yola çıkıp gece tekrar Dubai'ye döndüm. Ağustos ayında sıcaklar inanılmaz seviyede olduğu için arabasız dışarıda 2 dk bile durmak imkansızdı. Şimdi nasıl olur bilemiyorum aklında başka sorular varsa cevaplayabilirim.
  • Merhaba ben geçen sene kasım ayında 1 hafta tatile gitmiştim. Tek başıma gittim, dubai de ibis hotel de konakladım fiyatı uygundu bookingten ayarlamıştım. World trade center a yakın olduğu içinde merkezi bir yerde tavsiye ederim. Ulaşım metro ile heryere kolayca gidebilirsin. Ben günlük sınırsız kart alıyordum istediğim kadar inip biniyordum. Aşağıdaki kart cüzdanımda hala anı olarak duruyor, birde sanırım silver vardı buda normal bizim akbil gibi içine doldurup gittiğin durak kadar ödüyorsun.

Turlarıda kendim ayarladım. Çölde jiplerle safari ve deve turları gibi aktivitelere rezervasyon yaptırmıştım gitmeden önce. abu için günlük turlar var sabah erken saatte çıkılıyor, akşam geri dönülüyor. Bence tura bağımlı olmadan git derim. Başka soru sormak istersen sorabilirsin.

Sana tavsiyem ekim-kasım-aralık ayı gibi aylarda gitmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ben geçen sene kasım ayında 1 hafta tatile gitmiştim. Tek başıma gittim, dubai de ibis hotel de konakladım fiyatı uygundu bookingten ayarlamıştım. World trade center a yakın olduğu içinde merkezi bir yerde tavsiye ederim. Ulaşım metro ile heryere kolayca gidebilirsin. Ben günlük sınırsız kart alıyordum istediğim kadar inip biniyordum. Aşağıdaki kart cüzdanımda hala anı olarak duruyor, birde sanırım silver vardı buda normal bizim akbil gibi içine doldurup gittiğin durak kadar ödüyorsun.

Turlarıda kendim ayarladım. Çölde jiplerle safari ve deve turları gibi aktivitelere rezervasyon yaptırmıştım gitmeden önce. abu için günlük turlar var sabah erken saatte çıkılıyor, akşam geri dönülüyor. Bence tura bağımlı olmadan git derim. Başka soru sormak istersen sorabilirsin.

Sana tavsiyem ekim-kasım-aralık ayı gibi aylarda gitmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• hayatimda gordugum en dandik yerlerden biri , hem ulke hemde isnasni , ,daha once gezdigim ve yasadigim yerleride yazayimda haybeden sallamadigimi gorun
    new york ,san rancisco, san diego, hosuton, dominik cumhuriyeti, Seul, moscow, malta, tailand ,....

evet bina var , altyapi var ama tirt, alisveris icinde gidilmez gezip eglenmek icinde gidilmez, hic gidilmez bence tailanda gidin

Dubai dedigin Yozgatin bina yapilmis hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Merhaba ben geçen sene kasım ayında 1 hafta tatile gitmiştim. Tek başıma gittim, dubai de ibis hotel de konakladım fiyatı uygundu bookingten ayarlamıştım. World trade center a yakın olduğu içinde merkezi bir yerde tavsiye ederim. Ulaşım metro ile heryere kolayca gidebilirsin. Ben günlük sınırsız kart alıyordum istediğim kadar inip biniyordum. Aşağıdaki kart cüzdanımda hala anı olarak duruyor, birde sanırım silver vardı buda normal bizim akbil gibi içine doldurup gittiğin durak kadar ödüyorsun.

Hocam turu nerden ayarladiniz bende safari ayarlamayi dusunuyorum.Groupon'a baktim oradan ayarlama gibi bir dusuncem var ama siz tecrubeli oldugunuz icin sizden fikir almam cok dogru olur.Birde annemle gidicem 2 mizde cok dil bilmeyiz yani yasayacak kadar anca bu sartlarda safariye gitmeye gerek var mi bilemiyorum birde alis noktalari zaten grouponda yaziyor.Otel olarak merkezde kalacagim.Abu dhabide 2 gun diyordum ama 1 gun yeter sanirim oradada tur alabilir aslinda ferrari world'e gidesim var ama asiri pahali sanirim :)

Yani abu dabiyede tur alabilirim gunu birlik onerdiginiz acentalari paylasirsaniz cok yardimci olursunuz

Birde mart ayina ayarlamayi dusunuyorum en ucuz tarih suanda 26 27 C imis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 11 Aralık 2018; 13:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

hayatimda gordugum en dandik yerlerden biri , hem ulke hemde isnasni , ,daha once gezdigim ve yasadigim yerleride yazayimda haybeden sallamadigimi gorun
    new york ,san rancisco, san diego, hosuton, dominik cumhuriyeti, Seul, moscow, malta, tailand ,....

evet bina var , altyapi var ama tirt, alisveris icinde gidilmez gezip eglenmek icinde gidilmez, hic gidilmez bence tailanda gidin

Dubai dedigin Yozgatin bina yapilmis hali
    Bende hep batiya gittim avrupa artik ortadogu oradan asyaya gecicem :)

• arada gidiyorum dubai'ye. Özelden yaz anlatayım
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Seul nasıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

arada gidiyorum dubai'ye. Özelden yaz anlatayım
    Tamam hocam derleyip sizi ozelden rahatsiz edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Seul nasıldı
    Bende merak ediyorum bir sonraki durak muhtemelen seul olucak avrupa sıktı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Seul nasıldı
    bende hayatimda hep cok iyi korelilerle karsilastigim icin aklimda koreliler hep iyi insanlar olarak kaldi, ayrica koreli firmalarla is yaptigim icin hem ziyaret hemde ticared deyip gittim gecen sene, guzel, insani cok cok iyi , sehir bildigin metropol, tertemiz , saraylar felan var , gezip gorulecek ,savas muzesi felan, bide iki kore arasindaki bolge ilginc bunun disinda oyle cok bakamadim, 5-6 gun kaldim, birazda isler yuzunden cok gezemedim, ama sanki o kadarda aman aman degil gibi , mekanlara gittim, adamlar cocuk gibi geliyor bize :) cok sempatikler

bide turkiye deyince brother country diyolar , cok seviyolar , onun disinda su veleti takip edin korede yasayan bi kabzimal
    her gun bisey paylasiyor , gitmeden baktim kanalina

https://www.youtube.com/channel/UC3fDhCgQq9YHPsfkzQlYFFg

walla yalan yok gencler , kore iyi hosta (belki ben is icin gittigimden) oyle cokta aman aman diyemem

• Geçmiş senelerde iş için beş defa gittim,beş kuruş etmez bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bende hep batiya gittim avrupa artik ortadogu oradan asyaya gecicem :)

Alıntıları Göster
    Bence kulturu, insani, kisiligi olan bi sehir veya ulkeye gitsen daha iyi olur, Dubai kadar bos yer gormedim,

gidecek olsanda orda Rixos var , JBR da adam gibi yemek ,ve Azura havuzu super orda vakit gecir

bide soyle bisi soylim, ben gidince en high kluplerine, plajlarina , barlarina gittim ayica Tv unlusu bi bayanla takildim oda tatildeydi baya guzel kiz yani anliyacagin, bos gitmedik ama inana insana kattigi hic bisey yok,

hani derler ya param var baska bisey yok aynen oyle bi yer, misal san francisconun kisiligi ayri new yorkun ayri , istanbulun, moskovanin ayri ve belli bir kulturleri, kisilikleri gercekten var ama Duabi bombos, bundan 40-50 yil sonra belki kendini bulur ama simdi sadece bina ve satafattan ibaret

yedim ictim harcadim ama tam manasiyla eglendim diyemem

long story short bi daha zor giderim , zaten o kdar ucuza ve direk bilet bulmasaydim gitmezdim ya neyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.