Şimdi Ara

Moskova'ya Giden Var Mi?(Rus Kiz Icerir SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi aksamlar. Gelecek yaz Moskova'ya turla gitmek istiyorum ama turdakilerle birlikte olmadan istedigim gibi gezebiliyor muyum? Bi kizla 7 aydan fazladir konusuyorum onu gormeye gitmek istiyorum.

Ucak fiyatlarina baktim tur olmadan kendim gideyim, kisin flypgs ucuz ama yazin bi 100 tllik fark oluyor. Gidis donus 200 tl fark.
    Otellerin ucuz oldugunu gordum arastirma yaptim gunluk 35-40 tlye var gecelik.

Daha once Moskova'ya veya baska bi Rus sehrine gitmis olan varsa yardimci olabilir mi?

Yoksa da bos gitmeyin;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleon Bonapartee -- 3 Ağustos 2014; 0:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin git sahsen tur kotu.ben istedigim yeri istedigim gibi geziyordum.ucak biletini al simdiden varsa baya ucuza gelir ve simdiden git booking.com dan rezervasyon yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

kendin git sahsen tur kotu.ben istedigim yeri istedigim gibi geziyordum.ucak biletini al simdiden varsa baya ucuza gelir ve simdiden git booking.com dan rezervasyon yap.

Peki saol dostum. Ucak bileti gelecek yaz icin goremedim flypgs'de. Flypgs diyorum cunku Thy yurtdisinda daha pahali diye biliyorum. Olmadi ucak biletini kisin ayirttiririm. 6-7 ay sonrasi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyHunter

Ben bizzat Rostovda yaşıyorum Ama şuan Amerikadayım bir sorun varsa yardımcı olabilirim.

Hocam pm atmayayim bu konudan herkes faydalansin.

Moskova'da 1 hafta kalmak icin ne kadar para getirmeliyim yanimda? Ucak ve kalma masraflari haric yiyecek icecek.
    Gezmek.istemiyorum muze, tarihi yerler falan, ama kiz gel gezelim derse girmek zorunda kalabilirim
    Gezme, yeme icme ne kadar tutar yani?

• Up

• olum bu kızsa fake tir bak,bu nasıl bir sey yahu

• cyka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar ciddi mi? [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss'lere bakmak icin geldim gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bekle dünya kupasında gidersin bide rusya yenilince hüzünli rüs kızları
  • Bu ayın 18 inde moskovadayim oradan togliatti ye gececegim

• Herkesi Anna Kournikova veya Maria Sharapova zannetmeyin..

Öyle bir şey yok tabii çekici kızlar her ülkede olacaktır. ama 100 milyon kızın hepsinin Sharapova tarzı olacağını zannetmeyin.
  • Öncelikle boş gecmedigin için sağol
    Yazdıklarını okumadım
    İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sana diyeyim. ostankino ya gidersen 1200.1800 ruble açık alana çıkarsan. ruble diğer müzelerde 500 ruble eder.tekne turu var moskova nehrinde.gec kulübü falan diyorsan biraz da oraya ayır.ama bir hafta.Biz petersburg ta bile 1 haftada sadece gezmek için 1000 doların üzerinde harcadık.Moskovaya da 1000-1500 dolar ayır bence.Birde metro kullanacaksan onun parası otobüs falan filan...aklına gelen birşey varsa sor...1000 dolar ediyor yuvarlak hesap toplam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 3 Ağustos 2014; 9:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyHunter

Ben bizzat Rostovda yaşıyorum Ama şuan Amerikadayım bir sorun varsa yardımcı olabilirim.

HAK ETTİĞİN EKSİLERİ ALIYORSUN ROSTOVLU.
  • Rusya soğuk ülke.
    Yani resimlerdeki gibi kız göremezsin

• Beyler her gördüğünüz Rus kızına özellikle Rusya'da gördüklerinize hemen atlamayın sahipsiz değiller çünkü. Irkçı dazlaklardan dayak yer oturusunuz aşağı ki bu iyi ihtimal kötüsünden hiç bahsetmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

ben sana diyeyim. ostankino ya gidersen 1200.1800 ruble açık alana çıkarsan. ruble diğer müzelerde 500 ruble eder.tekne turu var moskova nehrinde.gec kulübü falan diyorsan biraz da oraya ayır.ama bir hafta.Biz petersburg ta bile 1 haftada sadece gezmek için 1000 doların üzerinde harcadık.Moskovaya da 1000-1500 dolar ayır bence.Birde metro kullanacaksan onun parası otobüs falan filan...aklına gelen birşey varsa sor...1000 dolar ediyor yuvarlak hesap toplam...

Gezmeyi dusunmuyorum sadece kizi gormeye gidicem. Ucak parasi haric, otel ve yeme icme masrafi ne kadar olur?

• yeme içmeden önce otele bakmak zorundasın.

BOOKING . COM A BAK
  • yeni geldim sayılır moskovadan, çok gezme şansım olmadı ama gördüklerimi aktarıyım, öncelikle kimse İngilizce bilmiyor ve size yardım etmiyor, insanları çok soğuk, yazıların hepsi kiril alfabesiyle yazılmış, metronun içinde kaybolmuştuk kimsede yardım etmeyince, ama şu bi gerçek, kızları inanılmaz güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

yeni geldim sayılır moskovadan, çok gezme şansım olmadı ama gördüklerimi aktarıyım, öncelikle kimse İngilizce bilmiyor ve size yardım etmiyor, insanları çok soğuk, yazıların hepsi kiril alfabesiyle yazılmış, metronun içinde kaybolmuştuk kimsede yardım etmeyince, ama şu bi gerçek, kızları inanılmaz güzel

Kaç gün kaldiniz , toplamda ne kadara mâl oldu ? ( uçak bileti falan dahil)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.