Şimdi Ara

Moskova'ya Giden Var Mi?(Rus Kiz Icerir SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacklotus

yeni geldim sayılır moskovadan, çok gezme şansım olmadı ama gördüklerimi aktarıyım, öncelikle kimse İngilizce bilmiyor ve size yardım etmiyor, insanları çok soğuk, yazıların hepsi kiril alfabesiyle yazılmış, metronun içinde kaybolmuştuk kimsede yardım etmeyince, ama şu bi gerçek, kızları inanılmaz güzel

Kiril sorun degil hocam biliyorum, Sirpca da var biraz yakin sayilir Rusca'ya. Zaten benim goruscegim kizin ingilizcesi yeter bana, kizla bulusmak icin gidecegim baska kiza bakar miyim bilmiyorum

Toplam masrafiniz ne oldu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• günü birlik gitmiştik biz programımız yoğundu, bir daha ki sefere detaylı gidip gezeceğim, fiyatları pek anlamadık açıkcası ama buraya göre pahalı denebilir para birimleri ruble, 15 euro karşılığında 600 ruble vermişlerdi, mesela otobüs bileti 100 ruble, biraz pahalı gibi geldi bana.
  • Biz Turla gittik St . Petersburg ve Moskova .

Sadece Tur ile otellerimize gittik onun haricinde hiç katılmadık çünkü pahalıydı . Metro ile kendi imkanların ile çok ucuz gideceğin yerlere kaç euro istiyor adamlar bir ailecek gidince 4 kişi baya tuzlu oluyor.

Biz gittiğimizde 22 Ruble 1 lira falandı galiba . Kendin gez dolaş hem daha güzel oluyor her yeri kendi çabanla buluyorsun . Metrolara bin adamlar yapmış be dersin. Taksiye binme çok pahalı . Otobüs falan varken çok gereksiz harcama .

Tek zorlanacağın konu Alfabeleri
  • Kimse de dememiş böbrek.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

yeme içmeden önce otele bakmak zorundasın.

BOOKING . COM A BAK

Baktim gayet ucuz oteller gordum saolun. Ama bi sorun var.

http://www.booking.com/hotel/ru/timehome-sadovoe.tr.html?aid=356996;label=gog235jc-index-tr-XX-XX-unspec-tr-mob-L%3Atr-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo;sid=b454ca3d50141d79a9aa133598758f26;dcid=1

Mesela bu otelde kalsam bi odada 10 kisiyle mi kalacagim?

• Sizin adamınız burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Biz Turla gittik St . Petersburg ve Moskova .

Sadece Tur ile otellerimize gittik onun haricinde hiç katılmadık çünkü pahalıydı . Metro ile kendi imkanların ile çok ucuz gideceğin yerlere kaç euro istiyor adamlar bir ailecek gidince 4 kişi baya tuzlu oluyor.

Biz gittiğimizde 22 Ruble 1 lira falandı galiba . Kendin gez dolaş hem daha güzel oluyor her yeri kendi çabanla buluyorsun . Metrolara bin adamlar yapmış be dersin. Taksiye binme çok pahalı . Otobüs falan varken çok gereksiz harcama .

Otel parasi yeme parasi cok tutarsa zaten turla gitmeyi dusunuyorum hocam.

Iyi oldu, turla gidince onlara bagli kalmak zorunda olmadigimizi ogrendim. Zaten bana kalacak yer bir de yemegimi versin tur yeter.

Kizla gorusmek icin gidiyorum.Turla gitmezsem bir de soyle bi avantajim var, otelde belki 1-2 gun kalirim sonra kizin Moskova'ya yakinda bi evi var babasiyla tanisirsam beni oraya gotururler.

Gerci kiz babam seni gorurse oldurur demisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

quote:

Iyi oldu, turla gidince onlara bagli kalmak zorunda olmadigimizi ogrendim. Zaten bana kalacak yer bir de yemegimi versin tur yeter.

Kizla gorusmek icin gidiyorum.Turla gitmezsem bir de soyle bi avantajim var, otelde belki 1-2 gun kalirim sonra kizin Moskova'ya yakinda bi evi var babasiyla tanisirsam beni oraya gotururler.

Biraz öğrenci işi olacak ama Tost makinen var ise yanına Bim den al Tost ekmeğini götür 1 hafta idare eder seni .

Rusların şakası olmaz adam öldürebilir de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

quote:

Biraz öğrenci işi olacak ama Tost makinen var ise yanına Bim den al Tost ekmeğini götür 1 hafta idare eder seni .

Rusların şakası olmaz adam öldürebilir de

Oldurebilir hocam babasinda psikopat tipi var heran herseyi yapabilir

• Babasıyla tanışmadan önce vodka al götür kardeş beraber içer kanka olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom -- 3 Ağustos 2014; 14:04:24 >
  • @TuVNeRa konuya bekleniyor

• Temmmuzun 1 inden 9sine kadar kaldığını varsaysak...

TIKLA

Altta tek kişilik odalar var 10 kişilik alma rahat edemezsin hırsızlık olur falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 3 Ağustos 2014; 15:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

Temmmuzun 1 inden 9sine kadar kaldığını varsaysak...

TIKLA

Altta tek kişilik odalar var 10 kişilik alma rahat edemezsin hırsızlık olur falan

Tek kisiliklerde cok pahali hocam ya.
    1000 tl sadece otele veremem.

1 hafta kalmayi dusunuyorum en fazla. 400 tlye yakin olsa daha iyi olurdu, anca 8 kisiliklerde kalirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.