Şimdi Ara

Yeşil Pasaport sahibi olup Almanya'ya nasil gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailemden dolayi yesil pasaport imkanim var, sanirim 7-9 gun icerisinde pasaportum cikmis olacakmis.

Haziran ayinin sonlarina dogru Almanya'nin Bremen şehrine, erasmus okuyan bir arkadasimi ziyarete ve gezmeye gidecegim. Orada kalacagim tahmini süre minimum 7, maksimum ise 21 gun.

Daha once hic yurtdisina cikmadim, yesil pasaportum bile yeni geliyor daha.

İzmir'de yasiyorum ve yurtdisina giderken yapmam gerekenler nelerdir, umarim bilen birileri cikar.

Ornegin; bildigim kadariyla yesil pasaport sahipleri vizeden muaf oluyormus. Simdi bu durumda ben Almanya'ya giderken vize almayacaksam baska yapacagim bi sey var mi yine de? Herhangi bi yerden izin/özel evrak vb.?

Yoksa, pasaportum geldikten sonra direk Haziran'da gidis donus biletimi alıp ucayim mi?

Yardimlar icin simdiden cok tesekkur ederim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Herhangi birşey yapmana gerek yok. Biletini alıp uçağa biniyorsun. Almanya'ya inince pasaport kontrolünden geçiyorsun. Neden geldiğini soracaklardır. Arkadaşımı ziyarete geldim gezecem dolaşacağım dersin.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Bu kadar basit miymia gercekten, vay be.

Pekii ben arkadasimla Almanya'da iken oradan Hollanda'ya 1-2 gunlugune gitmek istersem falan ne olur? Baska bi ulkeye giris olayi yani

• Bütün Schengen ülkelerine gidebilirsiniz. Sorun yok.

Aşağıda yazan ülkeler yeşil pasaportlulardan da vize istiyor. Bunlar dışındaki her ülkeye vizesiz gidebilirsin.

A.B.D, Afganistan, Avustralya, Botswana, Burma, Çad, Dominik Cum., Ekvator Ginesi, El Salvador, Ermenistan, Etiyopya, Fildişi Sahilleri, Gabon, Gana, Gine, Gine Bissau, Haiti, Hindistan, İngiltere, Irak, İrlanda, Kamboçya, Kamerun, Kanada, Kongo, Kuzey Kore, Meksika, Nijerya, Orta Afrika Cum., Özbekistan, Somali, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Türkmenistan, Zaire(Demokratik Kongo).
  • Yeşil pasaportu sağlayan kurumdan yurt dışına çıkış izni almanız gerekiyor ohal den dolayı
  • derodol kullanıcısına yanıt
    Ornegin saglik bakanligi, bu kuruma ailem ile gidip izin mi almam gerekiyor yani? Peki bunu ne zaman yapmaliyim, Almanya'ya haziranda gideceksem

• 3 ün 1 olsaydımda hayırlısıyla alsaydık yeşil pasaportu.ağzım sulandı şu bir avuç ülke dışındakilere valizini al git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.