Şimdi Ara

22 yaşında üniversiteye başlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
11.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ontario

quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

bu konunun 21 yaşında olan versiyonu vardı buralarda merak etme hiç geç kalmış değilsin.

Benden mi bahsediyorsun sen
    Ben varım

Alıntıları Göster
    ben de 91 liyim okulumu bıraktım tekrar hazırlanıyorum,95 lilerle dersaneye gitmek dışında bi sorun yok bence :) geç kalmak denip duruyor ama neye göre geç kalmak,20 sene sonra istediğin meslekte mutlu olacak mısın mesele bu.4 sene erken ya da geç başlamak değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ontario

quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

bu konunun 21 yaşında olan versiyonu vardı buralarda merak etme hiç geç kalmış değilsin.

Benden mi bahsediyorsun sen
    Ben varım

Alıntıları Göster
    Üniversiteye niye bu kadar çok takılıyorsunuz anlamadım ? Türkiye'nin 1 numaralı dediğimiz üniversiteleri (Boğaziçi, İTÜ, YTÜ, ODTÜ, Marmara) olmadığı sürece diğer üniversiteler arasında fark yok ki bu üniversitelerden birine gitseniz bile çok yüksek bir yerden işe girme garantiniz de yok. Bu üniversitelerden mezun olduğunuzda sadece öncelik tanınıyor. Bu üniversitede okuyupta işi sizden daha iyi yapan varsa işe onu alıyorlar. Gerçek örneğinide ben kendim gördüm.

Sınav için harcayacağın o kadar zamanı -biraz klasik olacak ama gerçek öyle- kendini geliştirseydin daha iyi olurdu bence. Ben geçen sene ilk olarak sınava girdim yanlış tercih yapmasaydım okumaya devam edecektim ama rehberlik hocalarım sağolsun (!) tekrar hazırlanıyorum.

EDIT: Yanlış tercih derken bölüm olarak değil. Mühendislikle ilgili olan Teknoloji ve Mühendislik fakültesi yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 5 Kasım 2013; 16:05:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Üniversiteye niye bu kadar çok takılıyorsunuz anlamadım ? Türkiye'nin 1 numaralı dediğimiz üniversiteleri (Boğaziçi, İTÜ, YTÜ, ODTÜ, Marmara) olmadığı sürece diğer üniversiteler arasında fark yok ki bu üniversitelerden birine gitseniz bile çok yüksek bir yerden işe girme garantiniz de yok. Bu üniversitelerden mezun olduğunuzda sadece öncelik tanınıyor. Bu üniversitede okuyupta işi sizden daha iyi yapan varsa işe onu alıyorlar. Gerçek örneğinide ben kendim gördüm.

Sınav için harcayacağın o kadar zamanı -biraz klasik olacak ama gerçek öyle- kendini geliştirseydin daha iyi olurdu bence. Ben geçen sene ilk olarak sınava girdim yanlış tercih yapmasaydım okumaya devam edecektim ama rehberlik hocalarım sağolsun (!) tekrar hazırlanıyorum.

EDIT: Yanlış tercih derken bölüm olarak değil. Mühendislikle ilgili olan Teknoloji ve Mühendislik fakültesi yüzünden.

Alıntıları Göster
    Gençliğini yaşayamadıysan başlarsın 22de.Yok sen 17de liseden mezun olup 22ye kadar gezip tozduysan gerek yok.Üniversite okumak sadece iş değil beyler insan gezip tozacak o yaşında.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    19 yaşında başladım. Bölüm değiştirdim. 20 yaşında sıfırdan başladım. 22-23-24 hiç farketmez. Hangi yaşta olursam olayım, mutlaka üniversite okumaya başlardım. Yaş sorun değil. Önemli olan işverenin yaşını önemseyip önemsememesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

19 yaşında başladım. Bölüm değiştirdim. 20 yaşında sıfırdan başladım. 22-23-24 hiç farketmez. Hangi yaşta olursam olayım, mutlaka üniversite okumaya başlardım. Yaş sorun değil. Önemli olan işverenin yaşını önemseyip önemsememesi.

Alıntıları Göster
    şu anda 21 yaşındayım hacettepe elektrik elektronik deyim.ankara da tıp için hazırlanıyorum.yani girebilirsem eğer 22 de girmiş olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

güzel tespit..malesef ulkemizde genç yaşı kafaya takmışlar illa genç olacak diyorlar..abd gibi ulkelerde 40 yaş ustu bile iş bulmak ulkemizden daha kolaydır diye düşünüyorum..tabi abazalık boyutuda var bu işin..genelde patronlar acaba bir şey olur mu hesabıyla genellikle tercihlerini kızlardan yana kullanırlar..örnek vereyim bir iş yeri var bayan eleman dayanmıyor ulan ya kıza bir şey yapmaya kalkıyorsun ya da kızlara zor geliyor hala neden 3.4.5.devam ilan verip bayan istiyorsun demek ki bayan yapamıyor bu işi..bu nedeninde toplum olarak ergenliğimizi doya doya yaşayamadığımızdan bundan kastım illa bir kızla cinsel ilişkiye girmek değil bir kızla çıkmak her ortamda rahatça sevgili olmak gibi ileri ki yaşlarda işveren olduğumuzda abazalık etkisi daha az olurdu diye düşünüyorum..toplum bilimcisi snr..

• quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

güzel tespit..malesef ulkemizde genç yaşı kafaya takmışlar illa genç olacak diyorlar..abd gibi ulkelerde 40 yaş ustu bile iş bulmak ulkemizden daha kolaydır diye düşünüyorum..tabi abazalık boyutuda var bu işin..genelde patronlar acaba bir şey olur mu hesabıyla genellikle tercihlerini kızlardan yana kullanırlar..örnek vereyim bir iş yeri var bayan eleman dayanmıyor ulan ya kıza bir şey yapmaya kalkıyorsun ya da kızlara zor geliyor hala neden 3.4.5.devam ilan verip bayan istiyorsun demek ki bayan yapamıyor bu işi..bu nedeninde toplum olarak ergenliğimizi doya doya yaşayamadığımızdan bundan kastım illa bir kızla cinsel ilişkiye girmek değil bir kızla çıkmak her ortamda rahatça sevgili olmak gibi ileri ki yaşlarda işveren olduğumuzda abazalık etkisi daha az olurdu diye düşünüyorum..toplum bilimcisi snr..

Alıntıları Göster
    ben mezunum dersanede sıra arkadaşım 22 yaşında , işte üniversite 23'ünde nasip olacak , sorun yok yani . asıl üniversiteyi düşün , kazanmaya bak .

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

ben mezunum dersanede sıra arkadaşım 22 yaşında , işte üniversite 23'ünde nasip olacak , sorun yok yani . asıl üniversiteyi düşün , kazanmaya bak .

Alıntıları Göster
    Bende bu sene 22 yaşında Hukuk'a başladım Yalova Hukuk

• Ben 93 lüyüm geçen sene bırakıp yapacaktım yemedi , şimdi yine yapacım sanırım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tute6

seneye başlarsam inş. üni.yi 22 yaşında başlamış olcam. hatta 22.5 çok geç kalmış hissediyorum. bir de hukuk okumak istiyorum. bunun 1 yıl stajı var, askerliği var 28-29 gibi para kazanmaya başlıcam. başka benim gibi olan var mı aranızda?

tıp okuyomus gibi dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

seneye başlarsam inş. üni.yi 22 yaşında başlamış olcam. hatta 22.5 çok geç kalmış hissediyorum. bir de hukuk okumak istiyorum. bunun 1 yıl stajı var, askerliği var 28-29 gibi para kazanmaya başlıcam. başka benim gibi olan var mı aranızda?

tıp okuyomus gibi dusun

90 lıyım mimarlık için hazırlanıyorum. Üniversiteyi bitirdim askere gittim geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanology

quote:

quote:

tıp okuyomus gibi dusun

90 lıyım mimarlık için hazırlanıyorum. Üniversiteyi bitirdim askere gittim geldim

askerlik vatani gorev herkes yapacak zaten abi:D(95liyim:)
    askerligi onden yaptin fenami uni.bilgileri tazeyken hemen is bulursun hem kizlarda bi kac yas buyuk erkekleri seviyor(5yas kucuk olsamda kixlardan anlamam diyemeyecegim:P)
    iyi iste kiz isibide aradan cikartmis olursun unide zaten yaa diye bi olay yokki
    bu sene 1.8milyin kisi girdi sinava bunun sadece 800.000kisisi liseyi ilk kez bitirip girecek sinava

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volcanology

quote:

quote:

tıp okuyomus gibi dusun

askerlik vatani gorev herkes yapacak zaten abi:D(95liyim:)
    askerligi onden yaptin fenami uni.bilgileri tazeyken hemen is bulursun hem kizlarda bi kac yas buyuk erkekleri seviyor(5yas kucuk olsamda kixlardan anlamam diyemeyecegim:P)
    iyi iste kiz isibide aradan cikartmis olursun unide zaten yaa diye bi olay yokki
    bu sene 1.8milyin kisi girdi sinava bunun sadece 800.000kisisi liseyi ilk kez bitirip girecek sinava

Alıntıları Göster
    yurtta oda arkadaşım 29 yaşında ve 3.sınıf

• 28 yaşında polis olan biri var dershanede aynı sınıftayiz abi ile hukuk istiyor adam

• bende birakip tekrar hazirlanicam ve eger girebilirsem 20 tasinda baslamis olucam. y. lisans da yapmak istiyorum yani 26-27 tasinda falan adam akilli calismaya baslayabilcem sanirim hersey yolunda giderse

• quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

94 lüyüm bu sene olmazsa seneye tekrar deniycem.

al benden de o kadar
    lise sondaki dersane geometri öğretmenim geçen sene sdü hukuk kazandı 32 yaşında,şuan öğrencileriyle okuyor:)
    kesinlikle geç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyopkalem

quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

94 lüyüm bu sene olmazsa seneye tekrar deniycem.

al benden de o kadar
    lise sondaki dersane geometri öğretmenim geçen sene sdü hukuk kazandı 32 yaşında,şuan öğrencileriyle okuyor:)
    kesinlikle geç değil

Alıntıları Göster
    bende seneye bırakıcam arkadaşalar bu sene bi mallık yaptım bırakadım hedef bil müh liğinden tıp veya daha kaliteli bi bil müh çok pişmanım 21 de başlıycam herşey güzel giderse herkese başarılar ama ömür ve gençliğin en güzel yılları boktan bir şekilde geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 5likpompa

bende seneye bırakıcam arkadaşalar bu sene bi mallık yaptım bırakadım hedef bil müh liğinden tıp veya daha kaliteli bi bil müh çok pişmanım 21 de başlıycam herşey güzel giderse herkese başarılar ama ömür ve gençliğin en güzel yılları boktan bir şekilde geçmez

Alıntıları Göster
    Bende 21 yaşında başlayacağım, Allah nasip ederse. Evet geç ama yapacağımız birşey yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBurakC

Bende 21 yaşında başlayacağım, Allah nasip ederse. Evet geç ama yapacağımız birşey yok :(

Alıntıları Göster
    ben de 2 ay sonra 20 olacam şu an okuyorum ege'de ama tekrar hazırlanıyorum 21 im de hazırlık okuyo olacam gene :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1201

ben de 2 ay sonra 20 olacam şu an okuyorum ege'de ama tekrar hazırlanıyorum 21 im de hazırlık okuyo olacam gene :D

Alıntıları Göster
    30 yaşından önce avukat hakim savcı olunmayacak artık yeni torba yasası geçecek yakında adalet bakanı söylüyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.